سلام من تنهای عزیز
من گذرا پستهای دوستان را خوندم و بعضی پستها هم فوق العاده خوب بودند.
گفتنی ها را دوستان گفتند.
فقط من نفهمیدم شما که می گی نیاز عاطفی ( و نه جنسی) چه طوری می تونی جملات (دوستت دارم) این آقا را باور کنی و نیاز عاطفیت را براورده؟ (اگر واقعا عاطفیه!)
اصلا مگه نمی گی صیغه موقت؟ آیا دوست داشتن موقت می شه؟ یکی را تو این دو ساعت دوست داشته باشیم بعد که مدت این صیغه تموم شد خب دیگه قلب من بفهمه که نباید اون آقا را یا اون خانم را دوست داشته باشم...
طبیعیه که اسمش ازدواج موقته ولی اثرات دائمی برات میاره...
این اثرات دائمی ارزش این صیغه موقت را نداره...
مطمئن باش با تموم شدن این صیغه این جوری نیست که اون آقا مشکلی نداشته باشه و برای خانومش تاثیر بدی نداشته باشه... اولا کلی باهات خاطرات رومانتیک داره... که همین باعث میشه نسبت به همسر خودش سرد بشه و او را با تو مقایسه کنه...
در مورد خودت هم همین طور... تو اولین بارت هست که می خواهی با یک آقا چنین ارتباطی داشته باشی... بعدا وقتی ازدواج کردی برات خیلی سخت خواهد بود که رابطه و علاقه قبلیت را از ذهنت پاک کنی... مدام همسرت را مقایسه خواهی کرد... الکی الکی نمی تونی عاشق همسر آیندت باشی...
اینجا کلی تاپیک هست میان می پرسند من چی کار کنم عشق قبلیم را فراموش کنم؟ نمی تونم همسر الانم را دوست داشته باشم!!!
و به نظر من عواطف انسانی موقت و دائم نداره. نمی تونم بفهمم جمله دوستت دارم دروغی چه طوری می تونه تو را ارضای روحی بکنه... ارضای روحی ها! عاطفه از نظر تو یعنی چی؟
در پایان به نظر من می تونی یه تاپیک دیگه بزنی و روی مسائلی که آقای میثم گفتند اصولی کار کنی... این طوری بهتر به نتیجه می رسی. این طور نیست؟
موفق باشی

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)