من تنهای عزیز،
شما چرا در مورد جامعه و دیگران بحث می کنید؟ این یک موضوع شخصیه. چیکار دارید که مردان جامعه هر روز به نامحرمها نگاه می کنند یا نمی کنند؟
حالا چون مردها به نامحرم نگاه می کنند شما می خوای بری با این آقا محرم بشی مشکل جامعه را حل کنی؟
مسائل شخصی خودت را از مسائل عمومی جامعه جدا کن.
این آقا این همه سال به نامحرمها نگاه کرده، حالا شما یه نفر می خوای محرم بشی مشکلش را حل کنی؟ هر کاری تا حالا کرده از این به بعد هم می کنه.
اگر هم قراره به هر نامحرمی نگاه کرد عقدش کنه که روزی ده تا زن باید عقد کنه.
این توجیهات و توضیحات را بذار کنار.
یه اساسنامه جدیدی داری برای خودت می نویسی و سعی داری توجیهاتش را پیدا کنی. خوبم حرف می زنی، کسی حریفت نمی شه.
1- همسر آینده ام حق نداره بدونه به اون چه که گذشته ام را کنکاش کنه.
2- همسر این آقا هم حقی نداره چون از نظر مادی تامینه. شما همین حالا داری با حرص و بغض از اون خانم حرف می زنی، می تونی فردا قبول کنی که این آقا وقت و پول و انرژی و عواطفش را ببره تو اون خونه و تو شب تا صبح گریه کنی و حسرت بخوری که ایشون پیش زن و بچه اش است؟ اون خانم ازدواج کرده و هر چیزی که شوهرش براش تامین کرده حقش بوده و به من و شما هم هیچ ربطی نداره. ضمن این که تامین مادی فقط بخش کوچیکی از وظایف این آقاست. مگه تنها وظیفه اش هست که می گی تو ناز و نعمته؟ این مرد حق نداره به زنش خیانت کنه. آدمی که به زنی که با ناز و تمنا از خونه پدریش با ازدواج رسمی و خبر دادن به عالم و آدم و جشن و سرور برده خونه اش، به مادر بچه هاش، خیانت کنه، برای شمایی که قراره یواشکی بهش سرویس بدی پشیزی ارزش قایل نخواهد بود. اون آقا نیازی به شما نداره جز نیاز جنسی. نیاز جنسی آقایون هم خیلی زود سیراب می شه و می رن سراغ زندگیشون.
3- منم قراره عواطفم را کنترل کنم. شما اگه عواطف کنترل کن هستی، همین الان کنترل کن و جلوتر نرو.
4- این آقا هم قراره با من رابطه جنسی نداشته باشه ( ببخشید این را بهتون می گم، حتی اگر رابطه عادی هم نداشته باشه، رابطه غیرعادی با شما خواهد داشت و از نظر روحی و جسمی داغونت خواهد کرد)
می شه بفرمایید این آقا که خودشون به شما پیشنهاد محرم شدن دادند، دلیلشون چی بود؟ چی می خواد به جز جسم شما؟
بچه و زن و زندگیش که جای دیگه است. قرار نیست که با شما زندگی ای تشکیل بده. فقط می خواد از جسمت استفاده کنه.
اگر با یک پسر مجرد محرم بشی حداقل تحقیر حضور همسرش را نخواهی داشت. همونطور که گفتم شما هنوز چیزی نشده به اون زن حسودیت می شه. وای به روز این که بشی اسباب بازی هفته ای دو ساعت اون آقا و بقیه وقت و انرژی اش را ببره برای زندگی اصلیش. چرا با یک پسر محرم نمی شی؟ چیز خاصی که قرار نیست اتفاق بیفته که لازم باشه این آقا باشه. نه قراره بچه دار بشید که بگی باید شایستگی پدر شدن داشته باشه، نه قراره همراه و همسر هم باشید که هم کفو بودنتون مهم باشه و ... قراره در حد نامزدها جسمتون را در اختیار هم بذارید. خب این همه پسر. با یک پسر محرم شو.
هدفت از این محرمیت غیر از رفع نیاز جنسی چی هست؟
هدف اون آقا چی هست؟ چون گفتی اون آقا راحته و با همه دوسته و بگو و بخند هم داره و .... برای روابط عادیش نیاز به محرمیت نداره. چی می خواد که به شما گفته بیا محرم بشیم؟
هدف هر دوتون را به طور مشخص می تونی بگی؟
- - - Updated - - -
الان پست آخرتون را خوندم. همزمان شد.
شما به شدت به همسر ایشون خشم و حسادت دارید. چه خبره !!!! مگه سهم شما را از زندگی خورده !!!!!!
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 21 اردیبهشت 94 در ساعت 23:46
علاقه مندی ها (Bookmarks)