به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 71

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 12:07]
    سطح
    22
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 20 در 6 پست

Array
    کاملا شرایط بد شما و نیازهایی که دارینو درک میکنم و باهاتون همدردی میکنم.
    اما هرچقدر هم که شرایط شما بد باشه و به خاطر فقری که گفتین و بقیه موارد و هرچقدر هم که زندگی همسر اون اقا عالی باشه شما چه مذهبی باشین چه نباشین بازهم حق نابود کردن زندگی اونها را ندارین. حتی اگه بین شما رابطه ای نباشه (البته از نظر من غیرممکنه چون اقا صرفا بخاطر هوس خودش اومده سمت شما،اون نقاط ضعف شما رو میدونه،میدونه پدرتون فوت شده،شرایط مالی خوبی ندارین،نیازهای عاطفی شدیدی دارین و... اون دقیقا از همه اینها سواستفاده کرده تا به شما و به خاسته های خودش برسه و.... ) باز هم زندگی اونها را نابود کردین .
    کدوم زنی دوست داره همسرش با کی محرم بشه حتی اگه رابطه ای نباشه.

یک بار دیگه هم میگم هرچقدر همسر اون اقا به گفته خودتون در ناز و نعمت باشه شما در هر شرایطی که باشین مذهبی یا غیر مذهبی ، فقیر یا پولدار و.. حق نابودی زندگی اونها رو ندارین.حتی اگه تا اخر عمرتون مجرد بمونین بهتر از اینه که مرتکب گناه نابودی زندگی یک خانواده بشین.

درک میکنم که شما تنها هستین ولی با این کار وضعیتو بدتر میکنین و اینده خودتون و یک خانواده را خراب میکنید.
    سن شما زیاد نیست و شاید به خاطر شرایطتون خاستگارهای کمی داشته باشین ولی مطمئنا کسی که کفو شما باشد هست و فقط باید صبر کنید و توکل داشته باشید.
    درضمن همه چیز ازدواج نیست شما الان در سنین جوانی هستین خیلی کارها میتونین بکنین که از زندگی لذت ببرین حالا هرچقدر هم که شرایط مالی خوبی نداشته باشین بالاخره روی پای خودتون وایسادین و این خیلی مهمه.بعدها که سنتون بالاتر میره حسرتشو میخورین که اونطور که باید زندگی نکردین.اگه یه مدت صبر کنید و کارهایی که دوست دارین رو انجام بدین حتما شخص مورد نظرتون پیدا میشه.
    هرکس یک سرنوشتی داره شاید سرنوشت شما این باشه که در سن 28،29 سالگی با مرد ایده التون ازدواج کنید و خوشبخت بشید ، این همه عجله شما باعث میشه سرنوشت خودتون خراب بشه.
    شاید هنوز زمان ازدواج شما نرسیده.شاید خدا صلاحتونو اینطور دیده . من کاری ندارم شما مذهبی هستین یانه ولی مطمئن باشید خدا حواسش به شما هست و صلاح شما را میدونه. مطمئنا خدا راضی نیست شما زندگی یکه خانواده را خراب کنید. شاید این برای شما یک امتحان باشه.
    خواهش میکنم به خدا توکل داشته باشین و صبر کنید و مطمئن باشید خدا همه سختیها و زجرهایی که کشیدین رو دیده و حتما نتیجه این همه سختی و تنهایی رو میده فقط باید همه چیزو به خدا بسپارین.

2. 5 کاربر از پست مفید mozhdeh تشکرکرده اند .

یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), واحد (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), من تنها (دوشنبه 21 اردیبهشت 94), تروولث (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), شیدا. (سه شنبه 22 اردیبهشت 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)