دوستان اگه گفتم مذهبی ام یا پوششم چطوره منظورم صرفا توصیف ظاهر بود. اومدم بحث کنم. وقتی اومدم قصد نداشتم جنسیتمو بگم اولا بخاطر اینکه دوست نداشتم به عنوان یک دختر این بحث رو شروع کنم. ثانیا میدونم خانمهای اینجا بهشون برمیخوره و تا حدودی حق دارن و میدونم مردا هم بهشون برمیخوره چون اکثر هم جنسهای خودشونو بهتر میشناسن .قصد نداشتم از خودم حرفی بزنم بخاطر همین حرفا و قضاوت هایی که پیش بینی میکردم. من مذهبی نیستم!!! اصلا برای فریب افکار عمومی چادر میپوشم!!! خوبه؟!! حق دارید. بنظر بعضی ها خراب کردن وجهه دخترای این دسته است. ولی من مخالف هستم. من به عنوان یک شخص ناشناس دارم با شما بحث میکنم و مطمئن باشید حرفای شما خیلی در من تاثیرگذاره. مخصوصا وقتی یک زن متاهل میاد و احساسشو در قبال این کار میگه. ممکنه از این حس مالکیت بیش از اندازه یک خانم متاهل در این مورد ناراحت بشم. و به این فکر میکنم یعنی منم یک روز اینطور میشم که حتی حرفش منو برآشفته کنه؟! چرا یک آدم اینقدر تمام بود و نبودش رو وابسته به یک مرد میدونه و اگه بدونه به یک زن نگاه کرده قاطی میکنه؟!
برای من خیلی ارزشمنده که یک پسر مجرد یا مرد متاهل بیاد اینجا بگه که اهداف و نیتهای اون مرد چی میتونه باشه. من همه رو گوش میدم، باید جمع بندی کنم.سبک سنگین کنم. شما شخص منو در نظر نگیرید. اصلا من میخوام بدونم در چه صورت درسته و در چه صورت غلط. به هرحال اونکه به من و شما اجازه زندگی داده منعش نکرده.
همه اتون میگید منجر به روابط جنسی میشه. اگه بگم دختری رو میشناسم که چندساله با یک پسر تازه مجرد !! محرمه ، هیچ رابطه فیزیکی نداشتن و از اول هر دوشون توافق کردن به هیچ وجه نمیتونن با هم ازدواج کنن چون خیلی از شرایط اولیه مثل سن و ... رو ندارن اونوقت چی میگید؟! دختره عواطفشو کنترل کرده. واقعا اگر اون پسر ازدواج کنه مشکلی براش پیش نمیاد. ریلکس. چون توافق همین بوده و برای هر دو یکسانه. اونم حق نداشته بگه خواستگار برات نیاد. هر وقت براش خواستگار میومد ارتباطشو قطع میکرد. چرا اینقدر جبهه میگیرید؟! شما فکر کردین من اومدم مجوز بگیرم؟!
فکر میکنین الان منتظرم اوکی بگیرم سریع برم باهاش؟! اصلا تصمیم نگرفتم.واقعا دارم بررسی میکنم. من خانوما رو درک میکنم وقتی اینا رو میگن. ولی شما آقایون واقعا اینقدر وفادار هستید؟!ظاهرا برای خانومها مهم نیست که آقایون در طول روز به چند تا نامحرم نگاه میکنن به چند تا نامحرم فکر میکنن. فقط براشون مهمه با کی محرم میشن!!!فیلم زندگی خصوصی رو دیدم. واقعا بنظرتون هر فیلمی رو میشه کوبوند تو سر همه افراد جامعه؟ اون فیلم آیه است که نازل شده؟! میشه فیلمنامه نوشت از زندگی واقعی دو نفر که محرم بودن و حدودشو رعایت کردن و بهم یک آرامش نسبی دادن تا وقت ازدواج دائمشون. تازه این بر مبنای واقعیته.بنظرم کاملا وابسته به منش و رفتار دو نفره. بازم دوست دارم نظرات شما رو بخونم. برای من تایید یا عدم تایید عقل جمعی خیلی مهمه. بخاطر همین دارم به اعتماد نسبی به این آقا فکر میکنم. منتظر هستم نظر بقیه دوستان رو هم بشنوم. بعضی هاتون واقعا و بدون تعصب خطرات و آسیب های ممکن رو بهم گفتید. واقعا لذت بردم که کسی اینقدر با فهم و شعوره که منطقی حرف میزنه و جبهه نمیگیره.
اون زن که شما دلتون براش میسوزه از روز تولد در ناز و نعمت بوده و از 21 سالگی ازدواج کرده شوهرش هیچی براش کم نذاشته، تحصیلش رو با کمک شوهرش پیش برده، اینا رو شوهرش نگفته خودم میدونم. باران محبت و هواداری شوهرش. و الانم در ناز و نعمته. منم یک دختر فقیرم که از بچگی پدرم از دنیا رفته (الان سریع میاید روانشناسی میکنید که بخاطر فوت پدرت به یک مرد متاهل متمایلی!! نهههه! مجرد یا متاهل مهم نیست.من فقط دنبال یک آدم خوب و قابل اعتمادم).مجبورم سخت کار کنم. هیچکی رو ندارم. کوچکترین آرزوهای بقیه آدما برای من محال ترین هاست. تحصیلات و شغلی که دارم براش زجر کشیدم. مجبور بودم سالها تنها زندگی کنم. من شرایط خانوادگی خوبی برای ازدواج دائم ندارم. ما فقیریم. خودتونو گول نزنید. مردای این دوره زمونه زیبایی، پول، نردبان ترقی و... رو با هم میخوان. خیلی از خواستگارای دو آتیشه ام تا وضعیت زندگیمونو دیدن منصرف شدن.دوست ندارم توضیح بدم چون برام آزاردهنده است. من داشتم فکر میکردم به اینکه بیخیال محرمیت بشم باز به یادم اومد قبلا یکبار دیگه به دلیل امیدهای واهی (خوشبختی در آینده نزدیک!!!! 4 سال ازش میگذره)این فکر و خواسته امو سرکوب کردم.
خیلی از همه اتون ممنونم که وقت گذاشتین. و منتظر پاسخ شما هستم.
راستی دوستان چطور میشه پاسخ های بیشتری در طول روز ارسال کرد؟ فکر کنم 2-3 تا بیشتر نمیشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)