سلام مریم جان،
من از اول تاپیک خاموش همراهت بودم، اول از همه از مریم123 واسه پستهای مفیدش ممنونم ولی حس میکنم شما هنوز نتونستید لز راهنمایهاشون استفاده کنید...درست مثل کسانی که تاپیک میزنند وکمک میخوان ولی فقط میان اینجا درد و دل میکنند!!!
عزیزم شما بسیار منفعل هستید،متاسفانه اعتماد بنفس خیلی پایینی دارید که نمیتونید خواسته هاتونو به زبون بیارید! مثلا همین شرط دوم همسرتون!!! شما باید یاد بگیرید که جراتمندانه رفتار کنید،منظورم از جراتمندانه پرو بودن نیست،فضای خونهرو آروم کنید و در آرامش و احترام خواسته خودتونو به همسرتون بگید و بعد از اینکه حرفتونو زدید زمانی بدید تا همسرتونم اگه حرفی داره بزنه و بعد از شنیدن صحبتاشون اونجارو ترک کنید و به ایشون و خودتون زمان فکر کردن بدی!
شما باید یاد بگیرید قاطعیت داشته باشید و این قاطعیت نشانه جذابیته!!!باید ثبات داشته باشی،نه اینکه هی بگی نه باهاش میمونم بعد یه عکس العمل از همسرتون ببینی بیای بگی نه میخوام طلاق بگیرم،روی تصمیمگیریتون اول بدون هیچ ترسهای ذهنیتی که سراغتون میاد فکر کنید و بعد یه تصمیم بگیرید و با قاطعیت و ثبات این تصمیم رو دنبال کنید!!!
بنظر من ولی اول شما باید قبل از هر تصمیمی روی شخصیت و رفتار خودتون کار کنید،باید هر گونه ترس احساسی رو از خودتون دور کنید،تمرین کنید واین احساسات مثبت و منفی که سراغتون میادو کنترل کنید، باید یاد بگیرید به قول معروف اون تیزی احساساتنونو با کندی واکنش بگیرید! توقف کردن هیجانهای احساسی فقط با کمی کنترل و کند رفتار کردن میتونه کمکتون کنه!
فقط باز هم حرف مریم عزیز رو میگم:
صبر صبر صبر،آروم باش، فکر و خیال ممنون!
باید بشنید و واسه خودتون یه لیست با تمام مثبتها و منفیهای خودتون و همسرتون تهیه کنید، تمام مشکلهای که در رفتارتون پیدا کردید رو یکی یکی با کمک گرفتن و مطالعه ذره ذره درست کنید،شما فعلاً رو خودتون کار کنید و در کنارش واسه همسرتون یک زن مهربون باشید بهشون احترام بذارید،ایشون با تغییر رفتار شما به رفتارهای اشتباه خودشون میرسند، باور کنید که تجربه کردم!
و از همه مهمتر،خداوند بزرگ همیشه همراهته،شما فقط باید بهش تکه کنی و ازش کمک بخوای،بهش توکل کنی و امیدتو از دست ندی خانومی،خدا حواسش بهت هست
از خاله قزی عزیز هم خیلی ممنونم،شرمنده کردید منو! خودتون میدونید که من فقط با کمک شما دوستانم تونستم موفق بشم و زندگیمو جمع و جور کنم،از همتون باز هم ممنونم
آرزو دارم،
فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
و امضاء خداوند بزرگ پای
تمام آرزوهایت
ویرایش توسط سوده 82 : سه شنبه 25 فروردین 94 در ساعت 11:03
علاقه مندی ها (Bookmarks)