به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    فی الواقع پست مصباح الهدی عالی بود. خیلی مطالبو به درستی اشاره داشتن و به دردتون میخوره. در کل بعد فروکش کردن احساست شدید اولیه رابطه به منطق کشیده میشه و بهتره تماتم سنگها همین اول کار وا کنده بشه. از خوندن تمام پستهاتون جمعانتیجه گیریم لینه خانم ساشا که:
    1- تفاوتهای شخصی بینتون بیشتر از اشتراکاتتونه
    2- ایشون رو مواردی کلیده که برای شما پذیرفته نیست
    3-فرهنگ اقتصادیتون فرق داره (ایشون به دنبال ی زندگی ساده کارمندیهکه زن و مزد با هم کار کنن بریزن تو ی کاسه مشترک (البته بماند که تو ابن اوضاع اقتصادی میتونه تز بدی نباشه وخیلی ها الان اینطوری زندگی میکنن!) ولی شما هنوز نیومده دارین با دامادای فامیل سنگ مقایسه را میندازین(خیلی کارتون غلطه)
    4-شمانوعی حس خودبرتر بینی داری که بخاظر اختلاف تحصیلیتونه و قطعا در طول زندگی مشکل ساز میشه

جمع بندی: اگه نمیتونین خودتون را تغییر بدید (بخصوص در مساله حجاب) این مورد را فراموش کنید و به اون آقایی که قرار ه تابستون میاد فکر کنید

توصیه: اگه دلتون با ایشونه ی مدت جدایی بندازید و همش با خودتون فکر کنید. الان من از لابلای صحبتهای شما بیشتر بوی هوس وجذب شدن به ایون بخاطر کشش های جنسی میبینم نه اون علاقه به تشکیل خانواده را که این هم مهمون 6 ماه اول بعد از ازدواجه

اما ی سخنی هم با مصباح الهدی دارم. پیشاپیش عذر میخوام خانم مصباح. در کل با شما موافق بودم و چندتا نقدم دارم که فکر میکنم فکر کردن بهشو نبرای ساشا هم خالی از لطف نباشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    من می خوام دو کلام با آقایون "به اصطلاح" مذهبی حرف بزنم:

اگه صحیتتون با اقایونه به اصطلاح مذهبی همه فرمایشاتتون بجا و درسته ولی اگه روی سخنتون با اقایون واقعا مذهبیه کاملا صحبتاتون احساسی و غرض مندانست(با عرض پوزش)

آخه برادر عزیز که مثلا مومنی!!! و می گی برای من ایمان مهمه... و معیار اولمه (مثلا!!!) وقتی خودت می ری خواستگاری یه دختری می بینی خیلی زیبا و اون معیار اولت را نداره بعد خواستگاری یه دختری می ری که معیار اولت را خیلی خوب داره و واقعا باایمان و با حیاست ولی قیافه متوسط داره.... تو کدوم را ترجیح می دی؟

زیبایی عادی میشه. آب که از سر ما گذشته ولی اگه زمان برگرده باز هم اونی که با معیارهای اساسیم نزدیکتره را بشخصه انتخاب میکنم.

من می گم بیشتر شما ها همون دختری که زیباتره را ترجیح می دین!!! (دروغ می گم؟) بله

غافل از اینکه اون دختری که الان آرایش نداره شما نمی دونید بعد ازدواج چه تغییری می کنه و چقدر خوشگل تر میشه.....

از آدم هایی که همیشه ادعای مذهبی بودنشون میشه و اصلا بهش عمل نمی کنند بیشتر می ترسم.... چون این ها منافقند! دروغ گو هستند! الکی می گن مومنیم... زیر ظاهر مذهبی معلوم نیست می توانند چه کنند... اون آدمی که صاف و روراست مشخصه مذهبی نیست ارزشش خیلی خیلی بیشتره به نظر من.چون منافق نیست! تا آدمی که فقط هی ادعای ایمان می کنه و تو عمل هم معلوم نیست..... درسته کاملا. ولی باید ببینید مخاطبتون منافقه یا واقعامومن!؟. شما چطور داریداین اقا را ندیده قضاوت میکنین؟

من خودم اگر یه خواستگار برام بیاد برام واقعا مهمه منو به خاطر "خودم" بخواد. این خودم یعنی باورهایم؛اخلاقم؛مذهبم؛عقا یدم؛ خصوصیاتم؛روحیاتم ووو
    نه فقط ظاهرم........ اون آقا اگه ساشا ر افقط بخاطر قیافه میخواست که با بی حجابیش کنار میومد! غیر از اینه؟! اتفاقا ایشون ساشا ر ابخاطر خودش میخواد و برای همین میخواد ساشا ی سری ارزش (به زعم خود اون اقا) را رعایت کنه
    و خودم را هم تغییر نمی دم.(اگه حرف طرف منطقی و درست باشه کار بدی میکنی).. روی این خودم کلی زحمت کشده ام..کلی خانواده برای تربیت این "خودم" زحمت کشیده اند... (ولی ممکنه یجا راه را درست نرفتن و حالا فرصت اصلاح باشه)
    چقدر برام سخت میشه بعدا بفهمم همسرم به خاطر زیباییم بوده هی کوتاه میومده ومنو پسندیده و یا مثلا اگر یه دختر خوشگل تر می دیده اونو می پسندیده!!! و مقایسه هایش را بر این اساس انجام می داده!!! و "خودم" را نمی خواسته...اگر یه همچین اتفاقی برام میفتاد از همون لحظه حتما ارزش شوهرم پیشم صفر می شد... خدا نکنه چنین مردی نصیبم بشه!

پس با یه فردی که خودت را می خواد ازدواج کن.همین جور که هستی...

که به این می گن عشق واقعی... در غیر این صورت هوسه!!! و زودگذر

خوشبخت باشی عزیزم
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *
    ویرایش توسط کامران : یکشنبه 24 اسفند 93 در ساعت 13:57

2. 3 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

hamed-kr (یکشنبه 24 اسفند 93), sasha (یکشنبه 24 اسفند 93), مصباح الهدی (یکشنبه 24 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)