سحر خانوم واقعا از شما متشکرم که مثل یک خواهر دارید راهنماییم می کنید. واقعا قصدم اینه این دفعه زنم رو درک کنم و بعد برم دنبالش. امیدوارم اونم واسه زندگیش تلاش کنه. نمی دونم با عصبانیت زیادش چه کار کنم و وقتی بهش اس ام اس می دم یا جواب نمی ده یا توهین می کنه. می ترسم من هم کم بیارم و دیگه به طور کامل زندگیمون از هم بپاشه.
آفرین درست گفتید خانوم من خوبی زیاد داره و از نظرهای مختلف از حجاب بگیر تا خونه داری و مهمان نوازی حرف نداره ولی به خیلی چیزای ریز گیر می ده و خیلی زود خسته می شد. تحملش کمه. واقعا حساسه و خیلی چیزای کوچیک و ریز اذیتش می کنه.
یک بار رفتن بیارمش گفت من دیگه نمی تونم زندگی کنم. ولی پدرش دو تا شرط گذاشت که قبلا هم گفتم. گفته دیگه نباید دخترم قهر کنه و بیاد خونه ما و این بار آخره و شرط دومش هم اینه که دیگه توی خانواده ما نمی یاد. توی هیچ مراسمی حتی خونه پدر و مادر.
من نمی دونم الان چه کار کنم و پیش مشاور هم قبلا که هنوز قهر نکرده بود بردمش و به مشاور گفت دیگه بر نمی گردم و بعد از طلاق می یام مشاوره. مشاور هم بهم گفت دیر اومدید و خانومت واقعا خشمشش بالاست.
البته این رو هم بگم خانومم تو رابط ج هم ازم ناراضیه و می گه منو درک نمی کنی. بر عکس منم همین عقیده رو دارم و می گم اون منو درک نمی کنه. و همیشه به من استرس می ده.
می ترسم من هم کم بیارم و دیگه به طور کامل زندگیمون از هم بپاشه. بعضی موقع ها با خودم می گه دیگه بسه و بزار هر کاری دوست داره بکنه ولی چون دوسش دارم نمی تونم. واقعا تو خونه تنهام و همش بعد از اینکه از سر کار می یام فکر و خیال می کنم.
لطفا بازم برام پیام بزارید و راهنماییم کنید. از سایر دوستان هم می خوام نظر بدن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)