همگی به تاپیک منباز هم بابت ارسال پست بلند عذر میخوام . قشنگه بخونید . و نظرتونو بگید . راستی جواب تک تک پستها رو خواهم داد تو اولین فرصت و البته کوتاه کوتاه قول میدم کوتاه باشه . " پاییز "عذر میخوام که زیاد شد .
اول از پارسا براتون میگم : حقیقی
1 . پارسا خیلی احساسیه. خیلی مهربونه . فرزند اول .
2 . کودک درونش 12 سالشه از کودکی در اومده ولی به دوره راهنمایی و شیطنتهای اون دوره نرسیده .
3 . با خانوادش خیلی نزدیکه ولی کنترل نمیشه برعکس کنترل اونا دست منه . اکثر فامیل نمیدونم چرا ولی بهم توجه دارن . حتی اوناییکه تازه تو فامیلمون پا گذاشتن و فقط چند بار با کلام وصحبت کردن و طرز فکر من آشنا شدن .
مرد زن هم نداره . حتی بیشترشون مرد هستن و باهم جدای از فامیلی رفیق هم هستیم .
4 . خب از کودکی یه نکته بگم کافیه . اگه شما سه سالت باشه و صاحب دوبرادر بشی چه اتفاقی برای شما میافته ؟؟؟. اگه شما هفت سالت باشه و صاحب سه برادر یه خواهر بودید چطورررر ؟؟؟ بگو ماشالله تا نکشتمتبقیش بماند .
خب پارسا متولد پاییز 1360 تا 67 کلی خواهر برادر داره . تو تهران تو موشک بارون جنگ تو تنهاییهای مادرم بدون خاله بدون کمک همه از تهران فرار کرده بودن . خب مانرفتیم پدرم ماموریت مهمی داشت تو تهران که برای خطحیاتی بود.
( امروز دختر پاش میذاره تو 8 ماه میان میچسبن بهش از اونورم تا یه ماه میمونن ور دلش ) دروغ میگم
5.مهارت آشپزی از سه سالگی شروع شد اونم نه روی گاز روی والور یا به قول شما چراغ نفتی . نهایتش پلو پزافتخاره
از نبود لباسشویی و نبود برق چیزی نمیگم . و اینا که گفتم بی احترامی به مادرم نیست ایشون کدبانو کامله شیر زن .
6 . سرپرستی . زود بزرگشدن . سختی کشیدن . مهرورزی کردن . آرامش ایجاد کردن . مسیولیت داشتن . احترام گذاشتن . چیزی نخواستن . درس خوندن . موفق بودن . پرورش ایمان . تقوا . معرفت . ( خدایا منو ببخش ). روزه کله گنجشکی برای یه پسر 9 ساله که در مقابل خواهر برادرش از همه بزرگتره عیبه پارسای 9 ساله باید روزه اش کامل باشه . اسرار خودم بوده
7 . تحمل ناراحتی ندارم . دلسوزم .. از قهر و دعوا متنفرم . منطقیم . طرف هرکی باشه من طرف حقم . قانون من خوبی کردنه . مردم هر جور رفتار میکنن و یا به هم رحم نمیکنن من کار ندارم .
8. اگه سریال نوعی دیگر آقای بهروز بقایی رو دیده باشید با بازی رابد جوان تو زندگی من نوع خوب انتخاب میکنم و رفتار صحیح . شما نمیتونید کارتون ها و فیلمهایی مثل سرزمین های شمالی رو دیده باشید و درس مهربونی گذشت یاد نگرفته باشید .
9 . پارسا احساساتش در حد مناسبه . تو محل کارش احترام داره ارزش داره جدیه حساب میبرن نه به خاطر پول به خاطر کلامش به خاطر رفتارش . من با کارگرا سر یه سفره میشنم مثل سردار ج که با سربازش سر یه میز ناهار میخورد .
10 . پارسا مرده اما بی عیب نیست مثلا تو حل مشکلات دیگران اول خودشو جای طرف میذاره تا عمق مشکل درک کنه بعد طرف راهنمایی میکنه .
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
ازدواج پارسا با پریسا .
اقرار میکنم اشتباه کردم . معیار های اولیه رو توجه نکردم . رضایت پدر و مادر
وقتی برا دومین بار با جواب رد خانوادم از خونه شون خارج شدم بهم گفت اینکه ما هیچی نداریم مهم نیست چون پدر ندارم حق خوشبخت شدن رو هم ندارم
دلسوزیم کار دستم داد . اونا ایکه تاپیک اولمو خوندن میدونن خانمم اومد خونه پارسا و منو از مادرم خواستگاری کرد .
عدم تایید خانواده من در عمق نگاه اونا بود و نه در دارا بودن و پدر نداشتن همسرم . اینو چندی بعد ازدواج درک کردم .
لطمه وارده از ترک همسرم خیلی شدید بود خیلی . خیلی دردناک بود . افسردگی من شدید بود . دلشکسته بودم که با تالار آشنا شدم .
تالارو میخوندم تو دادگاه با دلشکسته ها که عموما خانم بودن برخورد میکردم . کمی آروم شدم تا اولین تاپیکمو زدم
عقیدم بر این بود برای التیام یه درد عشقی اول باید با طرف هم حس شد باهاش گریه کرد به عمق دردش پا گذاشت و کم کم اونو آروم کرد کدورت از قلبش بیرون کرد . اگه هنوز فرصتی برای برگشت هست بر خلاف تخریب عاطفی نسبت به همسرش اونو بمباران محبت کرد از همسرش تعریف کرد اونو به لحظه ازواجش برگردون و دوباره راهی زندگیش کرد . دوام این بازگشت از یه مسکن موقت بهتره .
هر دکتری تشخیص و تجویز متفاوتی از بیمار داره . بیماران هستند که بعد بهبود از دکترشون تعریف یا تحریف میکنند![]()
اما نحوه برسی موضوع عنوان تاپیک در چهار چوب تعیین شده به دوشاخه مجزا و در بینهایت همگرا مورد برسی من خواهد
بود .
1.نحوه کنترل احساسات پارسا 1400 در تالار همدردی . مجازی. که بیشتر پستهای شما در این موضوع بوده است
2 . نحوه کنترل احساسات و پرداختن به قاطعیت مردانه در پارسای حقیقی .
دوضلع دیگر از چهار چوب اصلی مربوط به احساسات که باز هم دوشاخه مجزاست و در بینهایت همگرا به این شرح میباشد
1 . میزان احساسات مردانه دلسوزی ها مهربانی ها بخشش ها گذشت ها باید ها و نباید ها در مردها کجاست ؟؟؟؟؟. خط قرمز تعیین کنید .
2. بخش اول . باتوجه به شناخت شما از پارسا 1400 اشتباهات احساسی وی در شکست زندگی دیروز در کجاست ؟
....بخش دوم . باتوجه به شناخت شما از پارسا 1400 بهتر است در آینده با چه نوع همسری همسفر شود ؟
خواهش میکنم فعلا در همان موضوع اول که با قرمز مشخص شده راهنمایی کنید تا بحث از هم گسیخته نشود و راهنمایی ها منسجم باشد . تا بهتر بتوانم پاسخ بدهم و از راهکارها استفاده لازم را ببرم .
ممنون که خوندین .........
ین .........

باز هم بابت ارسال پست بلند عذر میخوام . قشنگه بخونید . و نظرتونو بگید . راستی جواب تک تک پستها رو خواهم داد تو اولین فرصت و البته کوتاه کوتاه قول میدم کوتاه باشه . " پاییز "عذر میخوام که زیاد شد .
بقیش بماند .
حیاتی بود.
افتخاره

علاقه مندی ها (Bookmarks)