به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط برسرک نمایش پست ها
    سلام و احترام خدمت دوستان گرامی
    خیلی وقت هست که نوشته های دوستان رو مطالعه می کنم و خیلی چیزها از پست های کاربران و مدیرها یاد گرفتم. جا داره که اینجا یک تشکر به خاطر پستهای مفیدتون بکنم.

اما اصل مطلب اینه که خواستگاری یک دختر رفتیم و ایشون از همه لحاظ اون چیزی هست که می خوام (اینکه با یه جلسه به این نتیجه رسیدم نیست، منظورم سطح توقعاتش و ملاک هایی که داره و ضمن اینکه معرف همسایه مون بوده که خودش دوتا از خواهرهای این خانم رو برای پسرهاش گرفته و به نوعی شناختشون کامل هست).

اما قیافه ش به دلم ننشسته، قیافش قشنگه ولی این دل رو نمی دونم چی کارش بکنم!! مخصوصا پدرم که به شدت مشکل پسند هست همه جوره داره قیافش رو تایید می کنه. خلاصه بد جور دو دل شدم.

ملاک خودم هم اخلاق، خانواده و قیافه هست که دو مورد خانواده و اخلاق مورد تایید هستند و این سه ملاک هم در یه سطح قرار داره و نمی تونم اولویت براشون تعیین بکنم.

حالا می خوام بدونم که ممکنه، گذر زمان پارامتر قیافه رو کمرنگ بکنه یا تا آخر عمر همش دنبال آدم میاد و همیشه توی ذهن هست؟
    سلام جناب برسرک

نظر سایرین درست هست اما من می خوام از زاویه دیگه هم موضوع شما را ببینم.

شما فقط یک جلسه ایشون را دیدین.درسته؟
    شما می گید قیافش قشنگه ولی به دلتون ننشسته. ببینید نمی دونم ها! ولی یه احتمال هم می دم که شاید قیافه ایشون برای شما جدید بوده .مثلا شما یه جور قیافه می پسندیدین و تو ذهنتون داشتین بعد وقتی با یه قیافه دیگه مواجه شدین چون براتون و ضمیر نا خوداگاهتون جدید بوده، به دلتون ننشسته.

دکتر شیری می گن اگر جلسه اول به دل ننشست می شه جلسه دوم رفت. هم اینکه آدم وقتی دفعه اول یکی را می بینه نا خوداگاه ممکنه مقایسه بی موردی بکنه.
    هم اینکه چون دفعه اوله آدم یه استرسی داره.مخصوصا بعضی دختر خانوم ها که دفعه اولشون باشه یا زیاد تجربه نداشته باشند این استرس و نگرانی تو چهرشون نشون داده می شه. یعنی حس خوبی تو چهرشون نیست و ممکنه اون حس بد به شما منتقل بشه و به دل شما نشینه. چون حس مثبت تو به دل نشستن چهره هم موثره دیگه. نه؟

دارم با توجه به این می گم که هم خودتون و هم پدرتون می گین قشنگه ولی به دلتون ننشسته.

1.مساله دیگه اینکه آیا مادر و خواهر شما ایشان را بدون حجاب دیدند؟
    2.بعد هم آیا شما عیب خاصی در چهره ایشان دیدین که بدتون بیاد؟
    3.راستی می تونید به ما بگید چرا می گید قشنگ هستند؟ و چهره خاصی مد نظر شماست؟
    4.دختر محجبه هست؟
    5.آیا شما سابقه خواستگاری رفتن دارید؟

یه چیزی گاهی بعضی چهره ها مثلا با رنگ خیلی فرق می کنند. مثلا دختر روسری رنگی می پوشه چهرش فرق می کنه و به نظر شما خوب نمیاد.چون درواقع شما حواستون نیست که این رنگه را دوست نداشتین یا این رنگ چقدر رو چهره تاثیر داره. بعد جلسه بعد که یه رنگ دیگه می پوشه می بینید چقدر هم خوشتون میاد.

اگر بدتون نیومده و فقط دل شما هنوز خیلی جذبش نشده خب به نظر من می تونید یه جلسه دیگر هم برید و ببینید. و اگر این بار هم به دلتون ننشست دیگه ادامه ندین.

این هم بگم به دل نشستن معنیش این نیست که دل شما مثلا جابه جا بشه ها!

و در راستای اینکه بتونید به جوانب دیگه هم نگاه کنید و هم اینکه برای آیندتون هم خوب باشه؛ به نظرم تاپیک زیر را بخونید و همین طور تاپیک های توی اون را. بعد یه سری نکات در مورد تعریف به دل نشستن هم توی این تاپیک هست که فکر کنم براتون مفید باشه:
    تردید در انتخاب بعد از سه جلسه خواستگاری!

تاپیک زیر هم می تونه به شما کمک کنه تا ببینید از چه جنبه های دیگری هم باید به دل نشستن را دقت کنید:
    ظاهر و اندام دختری که به خواستگاریش رفتم اصلا شباهتی به ایده ال من نداره ولی ...

دقت کنید من اصلا نگفتم که قیافه ایشون را به خودتون بقبولونید!

فقط گفتم شاید تو یک جلسه نشه روی این حستان به خاطر دلایلی که گفتم قضاوت درستی کنید و بعد پشیمون بشید.
    پس بهتره ابتدا یکم با خوندن این تاپیک ها دیدتون را گسترده تر کنید و بعد دوباره یه جلسه دیگر هم ایشون را ببینید. این بار اگر به دلتون ننشست با خیال راحت جواب منفی بدین. به همین راحتی.

موفق باشید

- - - Updated - - -

گفتم شاید وقت نداشته باشید.تو این پست در مورد به دل نشستن توضیح داده شده: #33
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : جمعه 11 مهر 93 در ساعت 23:09

2. 9 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

Amir_23 (شنبه 12 مهر 93), anisa (جمعه 11 مهر 93), inventor (شنبه 19 مهر 93), mobin31080 (شنبه 12 مهر 93), SpecialBoy (شنبه 12 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 12 مهر 93), نیم پز (شنبه 12 مهر 93), میشل (شنبه 12 مهر 93), برسرک (جمعه 11 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)