این نظر خودمه ، با مالکان موضوع طرف صحبت نیستم.
یک کاتالیزور در امر فعالیت عشقیه که دو نفر سریعتر همدیگرو پیدا میکنند
در بعضی از اوقات غازه ولی کسی واقعا نمیبنه کسی که پول داره آیا اعصاب راحتی هم داره ؟ مگر اینکه پول یا مفت و بدون زحمت در میاره که بحث اش جداستیا ما ایرانیها عادت داریم مرغ همسایه رو غاز ببینیم؟
منشا افسردگی ملت هستش که حتما باید روانکاوی بشهدوستان اگر فکر میکنید تمام ناکامی ها و اتفاقات بد برای شما بخاطر ظاهر بوجود اومده و اگر زیبا تر میبودید این دنیا گلستان میشد جای نگرانی نیست
البته جراح اگر ناشی نباشه، اتفاقه یهو میوفته، یادتون هم نره توی هر بیهوشی احتمال مرگ 50/50 هستشباور کنید با یکی دوتا عمل با مبلغ نچندان زیاد میتونید ظرف چند ماه خوشگل ترین دختر و پسر ایران بشید
بوشک و تا دم مدرسه رسوندن بچه و دردسر هاشو کسی نمیبینه؟ دنیا اگر پیچ نداشت که ملت از پوچی به فکر خودکشی میوفتادند البته بعضی ها هم سرعت مجاز نمیرونند میرند ته درهو از اون به بعد تمام گره های زندگیتون باز میشه ، ازدواجتون ، موفقیت شغلی ، خرید از بغال محل ، جایگاه اجتماعی ، و ...
خب حرف نه درست و نه اشتباهی هستش ولی ملت دوست دارند به پشت سرشون همینطور نگاه کنند تا برند تو چاه و چاله و حرص بخورند، اگر پیشرفت کردید من باید برم تز ام رو عوض کنم.شما که ریشه تمام مشکلات رو پیدا کردید پس دیگه چرا اینهمه خودخوری و خودآزاری انجام میدید؟
شرکت های تجاری آرایشی و مواد غذایی هم همین عقیده ای که میفرمایید دارند و چندین بیلیون دلار خرج میکنند که این ایدئولوژی رو پایه ریزی کنند و مردم به گمراهی برندمن اگر به این باور برسم که با زیبا تر بودن اینهمه دستاورد نصیبم میشه (زودتر خواستگار پیدا میکنم ،موردای خوب میان سراغم ، همسرم بخاطر چهره ام با همه اخلاقام میسازه ،در اجتماع جایگاهم بالاتر میره ، توی کار و درس و مابقی مراحل زندگی موفق میشم و ...)
یک لحظه رو هم از دست نمیدادم و هر چقدر که داشتم خرج میکردم تا زیباترین باشم
درسته، هیچ کسی جز خود شخص نمیتونه به بخت و آینده خودش لگد بزنهشما هم بجای ادامه بحث و تلف کردن وقت برای قانع کردن دیگران کاری که فکر میکنید درسته رو انجام بدید هیچ کس جلوی پیشرفت و موفقیت شما رو نمیتونه و نمیخواد بگیره این خودتون هستید که به عقایدتون عمل نمیکنید
من یک مرد ام،
من میگم خودباوری راه حل مشکلات هستش، من خودم رو nice guy نمیدونم ولی ملت به دلیل ساده دلی ام ازم سو استفاده میکنند که این باعث آزارم میشه و به دلیل همین برای اینکه به جا های باریک نشه دنبال تراپیست میرم که مشکل ام رو با گفتار درمانی حل کنم و راه حل هایی رو مقابل ام قرار بدند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)