به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 74
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    اخه پسرای این دورزمونه از بس وجهه بدی از خودشون نشون دادن که من به عنوان یه دختر مقید به هیچ عنوان حاظر نیستم خارج از چهارچوب خانواده با پسری اشنا بشم چون اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد!
    پس مجبورم سنتی ازدواج کنم سنتی هم فقط یک جلسه زحمت به خودشون میدن فقط بیان ظاهر دختر رو ببینن دیگه به هیچ عنوان پیگیر اخلاق و شعور و شخصیت دختر نیستن
    ظاهر رو هم در یک جلسه واقعا نمیتونی تصمیم بگیری ممکنه یه بار دیدن به دلت نشینه ولی جلسات بعدی نظرت عوض شه. ولی پسرا اینجوری نیستن مثلا خواستگار من در حد 10 دقیقه منو دید به این نتیجه رسید من بدردش نمیخورم یعنی تو 10 دقیقه هم ظاهر من رو هم باطن من رو قضاوت کرد! براش مهم نبود من چقدر دختر نجیبی بودم که تا حالا دستم به یه نامحرم نخورده براش مهم نبود همه عمرم پاک زندگی کردم براش مهم نبود چقدر موفقیت تحصیلی داشتم براش مهم نبود تو چه خانواده سالم و اصیلی بزرگ شدم فقط وفقط رنگ پوست قدو وزن و اندام رو میبینن.
    واقعا متاسفم واسه این طرز فکر غلط و دیدگاه غلطی که تو کشور ما باب شده و تو ازدواج فقط روی اینکه کی همسرش زیباتره و کی عروسش خوشکلتره دارن رقابت میکنن!

- - - Updated - - -

اخه پسرای این دورزمونه از بس وجهه بدی از خودشون نشون دادن که من به عنوان یه دختر مقید به هیچ عنوان حاظر نیستم خارج از چهارچوب خانواده با پسری اشنا بشم چون اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد!
    پس مجبورم سنتی ازدواج کنم سنتی هم فقط یک جلسه زحمت به خودشون میدن فقط بیان ظاهر دختر رو ببینن دیگه به هیچ عنوان پیگیر اخلاق و شعور و شخصیت دختر نیستن
    ظاهر رو هم در یک جلسه واقعا نمیتونی تصمیم بگیری ممکنه یه بار دیدن به دلت نشینه ولی جلسات بعدی نظرت عوض شه. ولی پسرا اینجوری نیستن مثلا خواستگار من در حد 10 دقیقه منو دید به این نتیجه رسید من بدردش نمیخورم یعنی تو 10 دقیقه هم ظاهر من رو هم باطن من رو قضاوت کرد! براش مهم نبود من چقدر دختر نجیبی بودم که تا حالا دستم به یه نامحرم نخورده براش مهم نبود همه عمرم پاک زندگی کردم براش مهم نبود چقدر موفقیت تحصیلی داشتم براش مهم نبود تو چه خانواده سالم و اصیلی بزرگ شدم فقط وفقط رنگ پوست قدو وزن و اندام رو میبینن.
    واقعا متاسفم واسه این طرز فکر غلط و دیدگاه غلطی که تو کشور ما باب شده و تو ازدواج فقط روی اینکه کی همسرش زیباتره و کی عروسش خوشکلتره دارن رقابت میکنن!
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

2. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93), Amir_23 (یکشنبه 23 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    من در جواب تمام دوستان به عنوان یک پسر صادقانه اعتراف می کنم که ظاهر یک دختر هم برای خودم و هم برای اکثریت نزدیک به تمام پسرها به عنوان اولین معیار قرار داره.
    معیاری که اگه نباشه طرف مقابل بسیار راحت می تونه حذف شه. و اگه باشه هم تازه اون دختر میره مرحله ی بعد برای بررسی.
    و متاسفانه برای بسیاری از پسرها این معیار به عنوان مهمترین معیار و تقریبا اولی و آخری هستش.
    پس به شعاری که خیلیا میدن توجه نکنین.تئوری با عملی خیلی فرق می کنه.الان می گن ظاهر مهم نیست اما وقتی تو مهمونی یه دختر خوشکل می بینن جذبش میشن و بعد اگه کمی دختر خوبی باشه هم میرن تو نخش واسه انتخاب.
    حالا سلیقه ها هم متفاوته. به شخصه اکثر دخترهایی که من ظاهرشون رو می پسندم به نظر بقیه زیبا نیست.میگن بد سلیقه ای.اما من زیبایی مدرن رو به زیبایی کلاسیک ترجیح میدم.
    به هر حال هر شخصی تو زیبایی هم معیارهایی داره واسه خودش.
    عامل این بالا رفتن توقعات تو جامعه هم می تونم به فیلم های سینمایی و کلیپ و همه ی اینها اشاره کنم.
    هم تقاضا واسه چنین ظاهر هایی رفته بالا و هم اینکه خیلی از دخترا دارن سعی شون رو با انواع اقسام عمل ها و .. می کنن که خودشون رو به اون قشر نزدیک کنن.

زیبا ترین جمله ای که از مشاور خودم راجع به زیبایی شنیدم این بود که گفت : ظاهر مهم اما بی اعتباره.
    ویرایش توسط pasta : شنبه 22 شهریور 93 در ساعت 23:34

4. 9 کاربر از پست مفید pasta تشکرکرده اند .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93), abi.bikaran (شنبه 22 شهریور 93), ida bahrami (دوشنبه 24 شهریور 93), SHahr-Zad (دوشنبه 24 شهریور 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 24 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93), مصباح الهدی (یکشنبه 23 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    سطح
    53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 187 در 78 پست

Array
    معذرت می خوام اما خانم شمیم حرف های شما اکثرا منطقی نیستند. نادرستی و ناپختگی زیادی داره.
    به نظر من پست مدیریت محترم همدردی رو با دقت و کامل مطالعه کنید.

----------------------------------------------

خواهر من پست هات پر از کلمه قیافه و ظاهر شده. خودتون رو نمی دونم اما با خواندن پست های شما حس بدی به ادم دست میده.

شما داری خیلی از صفات با ارزش رو نادیده می گیری و فقط چسبیدی به قیافه. به قول خودت وسواس پیدا کردی. این اصلا برای خودت خوب نیست. حتما اینجا یک مشاوره تخصصی بگیر و حتما پیش مشاور های مطمئن دیگه هم برو.

مثلا می گی خودم فیافه ام معمولی هست ولی دنبال یک پسر با قیافه عالی هستم!!!
    ببین قیافه خودت و طرف مقابل اصلا اهمیتی نداره. ببین حتی اگر زییاترین ادم هم باشی ، اصلا ارزشی نداره و هیچ دردی رو دوا نمی کنه.

خودت رو با این حرف هات بدبخت نکن!

اگر می خوای خوشبخت بشی و ازدواج موفقی داشته باشی باید معیار های خیلی مهم رو بررسی کنی. ( ظاهر و قیافه به هیچ وجه تضمین کننده خوشبختی نیست.)

حتما در مورد معیار های مهم ازدواج در این انجمن و اینترنت جستجو کن تا بدونی چه معیار های مهمی برای یک ازدواج موفق نیاز هستش.

-------------------------------------------------------------------------------------

باور به کن به خوش قیافه ترین ادم نه جتس مفتی میدن ، نه شغل میدن ، نه مدرک تحصیلی میدن ، نه بهش مقام میدن ، هیچی بهش نمیدن! چه بسا ازش سو استفاده هم می کنن.

--------------------------------------------

افسوس که خیلی ها شب و روز زحمت کشیدند و عمرشون رو گذاشتن که ما ها الان تو غار نباشیم و پیشرفت کنیم.
    افسوس که خیلی ها جان دادند که به مادر ، خواهر و هموطن مون صدمه ای نرسه.

اما این بندگان خدا نمی دونستند یک روزی میرسه که قیافه به مهم ترین ارزش تبدیل میشه.

6. 4 کاربر از پست مفید amirmahmood تشکرکرده اند .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93), Amir_23 (یکشنبه 23 شهریور 93), مصباح الهدی (یکشنبه 23 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 اردیبهشت 95 [ 00:03]
    سطح
    16
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 80 در 27 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها

من می گم نه تنها امتیاز نیست.بلکه خیلی هم امتیاز بدیه.

دختری را می شناسم که خواستگار خیلی زیاد داره. یعنی هر مراسمی که شرکت کنه خیلی وقت ها یکی هست. یا خیلی ها او را پیشنهاد می دن.

دختر مجبه و باایمانی هم هست. سیرتش خیلی زیباست و فاکتورهای دیگه زیبایی را هم داره.از قضا صورتش هم زیباست. ولی بیشتر از زیبایی به نظر من معصومه. (بیشتر میشه گفت دلنشینه)

این دختر این قدر خواستگار داشته واقعا مستهلک شده. یک خواستگار که تموم میشه،نفر بعدی میاد...

دیگه حالش از خواستگار بهم می خوره جوری که خواستگار را می بینه به شدت دفعش می کنه! و میگه ای کاش فقط یک خواستگار داشتم و اونم همسرم بود...

از اون گذشته دختر خیلی بااستعدادی هم هست و می تونست خیلی پیشرفت کنه ولی به خاطر همین خواستگاراش و مشغولیت ذهنیش از خیلی از پیشرفتهاش باز مونده. در حالی که هم دوره ای هایش که استعدادشون خیلی کمتر هم بوده از او جلو زدند...

دختره الان افسرده شده. کسی هم باورش نمیشه که هیچ کس هم کفوش نبوده و واقعا بهش نمی خوردند(راست هم میگه) یا وقتی هم می خوردند یه اتفاقی میفتاده که کنسل می شده.

مثلا خواستگار داشته خودش را مذهبی جلوه داده. بعد یه مدت معطل اون بودند ولی بعدش دیدند خواستگاره یه مدل دیگه بوده اصلا...

یا خیلی ماجراهای دیگه داشته که اعصابش را خورد کرده و الان دیگه اصلا دلش نمی خواد ازدواج کنه حسرت دوستانش را می کشه که کاملا معمولی هستند و یکی دو تا خواستگار بیشتر تو کل زندگیشون نداشتند و الان هم خیلی زود تر از او ازدواج کردند.

این قدری این دختر تحت فشار روحیه که ممکنه همین طوری به یکی دیگه که واقعا از نظر روحی بهش نمی خوره؛و به دلش هم ننشسته جواب مثبت بده!!! چون دیگه صبرش تموم شده...

واقعا همچین شرایطی اصلا جای غبطه نداره! اصلا!

احیانا که این دختر خودتون نیستید!

8. 2 کاربر از پست مفید دنیای وارونه تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (یکشنبه 23 شهریور 93), پونیو (یکشنبه 23 شهریور 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 94 [ 23:22]
    سطح
    17
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    51

تشکرشده 43 در 17 پست

Array
    سلام به همه
    نخیر من نیستم ، بنده مگه اختلال دارم سوال بپرسم بعدم بانام دیگری پاسخ بدم به سوالم!!!!!
    مصباح الهدی لطف کردند و پاسخ منو درحد عالی دادند،حالا نمیدونم چرا همچین ذهنیتی براشمابوجود اومده!!بگیدم بدنیست دلیل سوالتونو.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    195

تشکرشده 268 در 91 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط *shamim* نمایش پست ها
    سلام به همه
    نخیر من نیستم ، بنده مگه اختلال دارم سوال بپرسم بعدم بانام دیگری پاسخ بدم به سوالم!!!!!
    مصباح الهدی لطف کردند و پاسخ منو درحد عالی دادند،حالا نمیدونم چرا همچین ذهنیتی براشمابوجود اومده!!بگیدم بدنیست دلیل سوالتونو.
    مخاطب دنیای وارونه خانوم مصباح هستن نه شما
    منظورشون اینه که این ویژگی هایی که خانوم مصباح گفتن در مورد خودشون(مصباح هدی) بوده

11. 2 کاربر از پست مفید tanin-91 تشکرکرده اند .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 23 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دنیای وارونه عزیز

مهم بطن قضیه هست.این دختر چه کسی هست، هیچ تفاوتی نمی کنه.
    مقصود این هست اگر مبنا سنجش سیرت زیبا بود و نه صورت زیبا و افراد جذب سیرت زیبا می شدند یا بهتر بگم افراد جذب کسی می شدند که از نظر باطنی مشابه بودند( نه فقط سنجش ظاهری و مادی) همه آرامش داشتند.
    کسی که صورت زیبا داره هیچ اعتباری نیست که فردی که جذبش شده و این قدر پاش ایستاده جذب سیرت زیباش شده باشه.

جدی می گم دوستی بسیار زیبا دارم که خیلی هم باایمان و سیرتش به زیبایی صورتش. فردی به خواستگاری اش آمد که مثلا از خانواده بسیار موجه،معروف و مذهبی و حتی مادی خوب بودند...

این دوستم تو خواستگارانش خب دید این فرد انگار شرایط بهتری داره و اون خواستگار هم خیلی مصر بود. دیگه این قدر بهش پافشاری کردند جواب مثبت را داد...
    اما خانواده این آقا به خصوص مادرش در دوران عقد خیلی اذیتش کردند ... در نهایت طلاق گرفت.(هرچند که الان ازدواج کرده اما تو این مدت چه سختی هایی که نکشید ولی الآنه، که با ساده تر شدن شرایطش خوشبخت شده)

می خوام اینو بگم اگر این دوستم از ابتدا شرایط ساده تری داشت؛خواستگارهای ساده تر و صادق تری را می پذیرفت(مثل همسر الانش که واقعا به خاطر ایمانش جلو رفته). خواستگاری که جذب سیرت زیبای یک دختر بشه و پاش بایسته خیلی ارزشش بیشتره تا خواستگاری که جذب صورت زیبا بشه که معلوم نیست برای رسیدنش با صداقت جلو بره یا با تظاهر.

جمع شدن صورت زیبا و سیرت زیبا اگرچه که در یک دختر ممکن هست اما تفکیک خواستگاری که با صداقت جلو اومده و اونی که با تظاهر اومده و خیلی هم مصر هست ، برای اون دختر بسیار مشکل و با احتمال خطای بالاست.

یک دختر معمولی می تونه خیالش راحت باشه که کسی که پاش می ایسته از سایر جهات زیبایی هایش را دیده و گرنه که به راحتی می رفت(دقیقا مثل حذف گزینه بدون هیچ زحمت و درد سر)...

در هر حالمهم همون یک نفر هست که بپسنده.... که تشخیص اون فرد تو نفرات کم طبیعتا راحت تره......
    بقیه چه اهمیتی دارند که بپسندند یا نپسندند... خیلی ها همون بهتر که اول کار نپسندند و یک شخص را معطل خودشون نکنند...

منم خدا را شکر به نظر خودم که یه دختر معمولیم
    به امید خوشبختی تمام جوانان

پ ن:شمیم جان خیلی خوشحالم که نظراتم به دردت خورد.مهم پایان خوبه.وگرنه اوایل و وسطهاش خوب باشه و آخرش بد تموم بشه چه فایده!
    امیدوارم عاقبت به خیر بشی دوست خوبم

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : دوشنبه 24 شهریور 93 در ساعت 01:44

13. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 اردیبهشت 95 [ 00:03]
    سطح
    16
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 80 در 27 پست

Array
    سلام مصباح الهدی عزیز و بقیه دوستان
    منظوری از حرفم نداشتم همین طوری گفتم .

دوستان گفتنی ها را گفتند واقعا درسته معمولی بودن اصلا اشکالی نداره افراد معمولی خیلی راحت تر از زندگی لذت میبرند و معمولا شادترند ولی بیشتر کسایی که شرایط عالی دارند درگیری های ذهنی بیشتری دارند و کمتر قدر لحظه ها را میدونند البته اصلا مطلق و کلی نمیگم و استثنا همیشه هست .

کلا آدما و زندگی یه کم عجیب غریب شده اصلا آدما را نمیشه شناخت .اصلا خانواده اصیل تحصیلات زیبایی مذهبی بودن و سایر خصوصیات خود آدم و خواستگارش تضمینی برای خوشبختی نیست.
    به نظر من یکی از مهمترین صفات لازم برای هر انسانی داشتن درک لازم از زندگی هست و این که بدونه تو هر شرایطی چه رفتاری نشون بده .

و این چیزی نیست که به ظاهر و تحصیلات و ..ربط داشته باشه .مهارتیه که آدم باید به مرور و در طول زندگی به دست بیاره.و خب بطبع راحت هم نمیشه تشخیص داد آیا کسی این مهارت را داره یا نه.وگرنه من خودم چند سال پیش راحت ازدواج کرده بودم ولی وقتی آدم یه نگاه به زندگی بقیه میندازه میبینه فلانی با کلی ادعای مذهب و یا داشتن تحصیلات و یا ظاهر زیبا اصلا درک نداره محتاط میشه.

من خودم خواستگاری داشتم که قضیه اش را قبلا گفتم .والا این آدم ازنظر اخلاق و خانواده و تحصیلات و ایمان خیلی خوب بود و من با شناختی که ازش پیدا کرده بودم مطمئن شده بودم که اصول لازم برای زندگی را هم بلده ولی با رفتاری که در آخر ازش دیدم به این نتیجه رسیدم که با وجود همه کمالاتی که داشت هنوز نمیدونست چی از زندگی میخواد و کمال گرایی اش واقعا به هردومون ضربه زد .

کلا ازدواج هم سخت شده و هم خودمون هم به سختی اش دامن میزنیم.

ببخشید یه جورایی پراکنده هم حرف زدم یه مواقعی آدم کلی حرف تو ذهنش هست ولی نمیدونه چی بگه!

15. 3 کاربر از پست مفید دنیای وارونه تشکرکرده اند .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93), پونیو (دوشنبه 24 شهریور 93), مصباح الهدی (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    پاستا بیا توضیح بده زیبایی مدرن با زیبایی کلاسیک چه فرقی دارن،مشخصاتشون چیه؟

17. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

پونیو (دوشنبه 24 شهریور 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    پاستا بیا توضیح بده زیبایی مدرن با زیبایی کلاسیک چه فرقی دارن،مشخصاتشون چیه؟
    زیبایی کلاسیک یعنی چشم و بینی و ابرو و استایل و ... زیبا.
    اما زیبایی مدرن یعنی ممکنه چشم طرف زیبا نباشه. بینی و لب دهن خاصی هم نداشته باشه.اما ترکیب اینها کنار هم از اون یه چهره ی خاص و جذاب می سازه و کلا جذابیت جنسی شون تا حدی بیشتره.
    برای مثال تو بازیگر های خارجی مونیکا بلوچی و مرلین مونرو از زیبایی های کلاسیک هستند. اما جولیا رابرت زیبایی مدرنه.
    و تا الان هم تو جامعه مون دخترهایی با چهره هایی شبیه جولیا رابرت بیشتر به دلم نشسته تا اونهایی که مثل مرلین مونرو نازن.
    پیشنهاد می کنم چند تا عکس ازشون سرچ کنین ببینین و به دیدن یه عکس افاقه نکنید.مخصوصا جوونی هاشون.
    ویرایش توسط pasta : دوشنبه 24 شهریور 93 در ساعت 14:05

19. 4 کاربر از پست مفید pasta تشکرکرده اند .

*shamim* (دوشنبه 24 شهریور 93), meinoush (دوشنبه 24 شهریور 93), SHahr-Zad (دوشنبه 24 شهریور 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 24 شهریور 93)

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)