میدونم چی میگی، گاهی اوقات واسطه ها از خود خانواده پسره بیشتر رو آدم فشار میارن.
وجهه خوبی نداره، منظورت اینه که خانواده پسره فکر میکنن بهشون توهین شده؟ و خانواده خودت ممکنه تحقیر بشن؟
شمیم جان انگار ذهنت خیلی آشفته ست. اول گفتی سر اینکه قیافه ت بی نقص نیست نگرانی و اینکه میترسی بدون قیافه فوق العاده زیبا خوشبخت نشی. بعد (اگه تاپیک رو اشتباهی نگرفته باشم) گفتی یکی هست که به نظرت از نظر همه چی برات ایده آله و میخوای جذبش کنی و... الآن هم داری بخاطر این خواستگاری که رد کردی خودتو عذاب میدی.
به نظرم یه خورده به خودت وقت بده تا از این آشفتگی خارج شی. بذار اعصابت آروم شه، وقتی زمان کافی بگذره ، نگاه آدم به تجربیاتش (اشتباه و شکست یا موفقیت) 120 درجه تغییر میکنه. نه که مثلا خوشحال باشه از اشتباهش، با عذاب کمتر و دید منطقی تری درمورد رفتار خودش قضاوت میکنه.
اگه از علاقه پسره مطمئنی و با یه واسطه دیگه باهاش در میون بذار. من اگه جای تو بودم خوشم نمیومد خانواده پسره بفهمن که پشیمون شدم. یعنی اگه واسطه واقعا آدم رازنگهداری بود می رفتم باهاش حرف میزدم(یا یه واسطه مورد اعتماد پیدا میکردم). که قضیه اینطور به نظر نیاد که مثلا : برگردین، بهتر از شما پیدا نمیکنیم. اینجوری باشه که: حالا بیاین، دوباره میخوایم بررسی کنیم:) (آی ملت،پررو هم خودتونین)
شایدم واقعا اون آقا مناسب شما نبوده و الآن بخاطر فشار روانی اینقدر داری بهش فکر میکنی. به نظر من اینکه آدم فقط بخاطر ظاهر یه خواستگار رو رد کنه زیاد درست نیست، ولی به قول پونیو تناسب ظاهری زن و شوهر هم مهمه.

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)