به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 شهریور 93 [ 17:23]
    سطح
    10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 14 در 10 پست

Array
    پروانه ی عزیزم.. ممنون ازنظرت.................اعتیادوکه مطمئنم گذاشته کنار................حتی قدسرسوزنی....شک ندارم.....این ازاین...........این اقاباوجودتموم مشکلاتی که

داشتن...وخودم بهترازهرکس دیگه ای...ازشون خبردارم...ومشکلاتشودیدم...وم یبینم..برام عزیزبودن.....پس نمیشه گفت عشق من کورکننده بوده............من تموم عیوبشودیدم....ولی

حسی بهم داده که تاحالاتجربه نکردم.......یک توجه بسیارشیرین..( اینم اضافه کنم...90درصدارتباط ماتلفنی بوده وسرهم 5باربیشترهموندیدیم..وفقط دوبارمعاشقه داشتیم اونم

توپارک...وباحجاب کامل).البته نه ازجنس...پسرای این دوره

زمونه...که فقط زبون بازی میکنن.............توجهی به من کردن...که هنوزکه هنوزه....تشنه شم.........تاییدی منوکردن...که هرگزتجربه نکردم....حتی ازطرف نزدیکترین اعضای خانواده

م.............دوست داشتنش........ازجنسی بود...که برام.......شیرین ترین بود. ..............من برافراموش کردنش...چنذباررالطه مجازی وتلفنی..روتجربه کردم........ولی...اونقد..اون رابطه

هابرام مسخره بودن...که بیشترینش فقط9روزدووم اوورد...........واقعاا...تموم غم من اینه که جنس احساسشودوس دارم..............ولی......رسیدنمون محاله................واینه که منوبه

جنون کشونده.. ..........من الان هرچی بگم....شمافکرمیکنین...عشقم کورکننده س.....درصورتی که تموم حرف من اینه......که....حس قشنگ ودلچسبی...که باحرف زدن بااون تجربه

کردمو.............نتونستم............ اکسی داشته باشم..............ولی نمیتونم باهاش باش.....میخوامم فراموشش کنم................ولی هرچی زورمیزنم...نمیشه.........دلم

میخواددوباره...عاشق بشم......ولی عاشق کسی که برام عشق ممنوع نباشه......ولی......واقعااا.به جرات میتونم بگم...همچین کسی روپیدانخواهم کرد.....واقعااعصابم لهولورده

شده.........................کمکم کنین.کاش احساسم ازجنس...این احساسای پیشوپاافتاده بود...تامیتونستم..چشمموروش ببندم...ولی......

2. کاربر روبرو از پست مفید مهمان93 تشکرکرده است .

برنده 1988 (دوشنبه 24 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)