هم ایشون حق داره بابت سلیقه ای که داره. هم طرف مقابلش حق داره که شخصی رو بخواد که مطابق با سلیقه ی خودش باشه.
ظاهر تا حدی که طرفین به دل هم بشینن و به هم بیان مهمه.
اما اینو در نظر داشته باشین که ما آدمیم ربات نیستیم. منه پسر حتی اگه طرف مقابلم خانوم ترین و وفادار ترین فرد دنیا باشه، ناراحت میشم اگه بعدا از 5 نفر بشنوم بگن خانومت در حد تو و خانواده ات نیست و این برداشت اونا بخواد به خاطر ظاهر معمولی اش باشه.(حتی اگه وضع مالی و تحصیلی و فرهنگی و مذهبی خانومم عین خودم باشه).
به هر حال این حرفا رو آدم تاثیر منفی می ذاره و تو سرد کردن رابطه ی طرفین خیلی خیلی موثره.
اولین بار که واقعا عاشق یه دختری که با هم بودیم شدم هم همین اتفاق می افتاد و همه می گفتن این کیه دیگه در حد شما نیست.
اما ظاهرش هرچی بود واسه من اون موقع قابل قبول بود.
خوبی امر این بود که به دلایل دیگه ای جدایی ما به سختی رقم خورد اما من دیگه اون ظاهر هارو نمی پسندم و الان به کم قانع نیستم.
با اینکه به ظاهر خودم 70 میدم از 100.
الان هم تمام معیار های دیگه رو می خوام و هم ظاهر.
می دونم با اینکه اونو می پسندیدمش اما اگه به زندگی می رسیدیم خسته میشدم و می بریدم.
و موقعی که به دختری با ظاهر معمولی بر می خورم که مورد پسندم نیست، همش یه دلهره بابت آینده بهم دست میده که باعث میشه خیلی زود ازش فاصله بگیرم.
بر عکس موقعی که یه دختر با ظاهر خوب دور و برم می بینم تازه میام بقیه ی ویژگی هاشو بررسی کنم. که البته اگه تو بقیه ی موارد مچ نباشیم باز هم جداییه.اینطور نیست که به خاطر ظاهر از معیار های دیگه ام بگذرم.
این در مورد ازدواج و رابطه ی بلند مدت بود.
اما در رابطه با روابط عمومی و کوتاه مدت این قضیه تا حدی فرق می کنه.
افرادی که خوشکل هستن چشمای بیشتری تو اجتماع روشون فوکوس می کنه. که شاید 10 15% واسه ازدواج باشه و بقیه از هوسه.بقیه شاید کار اون خانومو راه بندازن.شاید ببرن برسوننشون.شاید بهش محبت کنن. اما فکر می کنین بقیه واسه رضای خدا به یه دختر خانوم ترگل ورگل کمک می کنن ؟
معلومه که نه. اونها همیشه یه تیری تو تاریکی می اندازن واسه بردن به خونه خالی.اون دخترها هم درسته در ظاهر توجه زیادی بهشون میشه اما در اصل این توجه خطری رو پشت خودش به همراه داره که واقعا باید حواسشون باشه.امنیتشون تو اجتماع پایین تره.
نظر شخصی خودم رو به عنوان یه پسر گفتم.پیشنهادی که می تونم داشته باشم اینه که از آرایش بیش از اندازه پرهیز کن و تا حدی آرایش کن که صورتت تبدیل نشه به تابلو.
ولی همیشه خودتو آراسته و با وقار نگه دار و حواست باشه لباس های قشنگ بپوشی. تحریک کننده نباشه اما شیک نشونت بده.لبخند زدن هم یادت نره.
زیبا ترین دخترهای دنیا اگه اخم کنن پسرا دوستشون ندارن. اما یه لبخند می تونه ظاهر آدمو از این رو به اون رو کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)