سلام
sehat اون سایتی که گفتید رفتم ودرخواست مشاوره کردم نمیدونم جواب میدن یا نه ؟ ولی نتونستم زنگ بزنم صد و ده
واگه برم پزشکی قانونی مدرکی به من میدن که نشان دهنده ی تجاوز باشه ؟ بدون نیاز به شکایت و... کاری باهام ندارن یعنی ؟ فقط معاینه میکنن؟
اگه اینطور که شما میگید باشه پس هنوز قابل تشخیصه درد و سوزش رو هنوزم حس میکنم ولی بقیه ی کبودی های بدنم خوب شدن
اگه شکایت کنم نمیگن چرا دو روز باهاش تنها بودم ؟ همین نشه مدرک ؟ خواهرشم که میگه اون دو روز کنارم بوده ؟! عجب خریتی کردم پسر خالم اصلا بهش نمیخورد اینطوری باشه همیشه خیلی مهربون بود باهام ازش متنفرم و مطمئنن نمیخوام با اون ازدواج کنم برای همین به مامانم نمیگم اگه بدونن هم سکته میکنن قبلشم منو دار میزنن
اگه خودم برم یعنی مدرکی بهم میدن که ثابت کنه بهم تجاوز شده ؟ تا اگه بعدا خواستم ازدواج کنم اینو ثابت کنه؟
از همه ی دوستانی که جواب دادن ممنونم
من 16 سالمه و دیگه هم دختر نیستم . نباید با پسر خالم تنها میموندم ولی خودم کجا میرفتم ؟ تنهایی میرفتم خونمون ؟ نمیشد
الان چند تا راه دارم ؟
به مامانم بگم و احتمالا با پسر خالم ازدواج کنم ؟
شکایت کنم و با پسر خالم ازدواج کنم ؟
برم پزشکی قانونی و فقط مدرکی داشته باشم و به کسی نگم
به خالم بگم تا مامان و بابام سکته نکنن وباز با پسر خالم ازدواج کنم تا آبروم نره
چرا یه دختر انقدر بدبخته آخه
من هرکاری بکنم بازم آبروم میره و اگه برای حفظ آبروم با این مردک ازدواج کنم که بازم باید بغلش بخوابم ؟ این همون چیزیه که میترسم ازش
امروز بالاخره یه کاری میکنم و تصمیم میگیرم ولی خواهشا بگید کدوم راه بهتره به نظر شما و راه دیگه ای هم هست ؟
چرا تا الان نمیتونستم جواب بدم ؟ مگه هر روز 3 تا پست نمیشه گذاشت ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)