من هم تا حدودی به حرف شما رسیدم که افرادی که تو این سایت ها هستن مشکلی دارن که تو جامعه نمیتونن شخص مناسبشونو پیدا کنن... مخصوصا آقایون توی اون سایت ها.... ولی من که خودم عضوی از اون سایت می باشم میخوام دلیل عضویتم را در اون سایت بگم... من خوشبختانه هیچ مشکلی ندارم چه از نظر چهره یا تیپ یا اندام حتی... از نظر تحصیلات که باز هم مشکلی ندارم و خداروشکر کاملا فرد اجتماعی و روشن فکری هستم و فعالیت اجتماعی هم دارم و از یک خانواده کاملا خوب چه از نظر مالی و چه از نظر اخلاقی برخوردارم... خانواده ای که همه تحصیل کرده و همه فعالیت اجتماعی قویی داریم... ولی بدلایلی ما مجبور شدیم تو یک شهر کوچیک زندگی کنیم که اتفاقا توی این شهر تا اسم پدر بنده میاد همه میشناسنشون یا حتی مادرم هم به همین ترتیب( چون شاغل هستن و یک جورایی حتی در استان مطرح هستن بخاطر کارای مربوط به شغلشون...) پدرمم هم همین طور.
خوب اینارو گفتم به برسم بدلایل خودم که چرا عضو این سایت شدم. من تا الانم خواستگار داشتم ولی اون شخصیتی که من میپسندم نبودن متاسفانه.... البته از نظر خانواده ی من که عالی بودن و خیلی هم منو راهنمایی کردن و مشورت بهم میدادن ولی خوب مشکلاتی داشتن هر کدومشون که نمیشد براحتی از اون مشکلات گذشت... و به این ترتیب جواب رد میدادم بهشون.... تا اینکه اتفاقی این سایتو دیدم...!!! گفتم ما دخترا که حق انتخاب نداریم تو این جامعه که بتونیم ماهم عین آقایون حق انتخاب داشته باشیم طبق معیارامون... پس تو این سایت من معیارامو مینویسم و معیارای دیگران هم میخونم اگر بابه میلم بودن شروع میکنیم راجع به خودمون صحبت کردن تا بتونیم از هم شناخت سطحی بدست بیاریم که آیا اصلا بدرد هم میخوریم یا همون ابتدای کار رد میشدن... من خودم اعتقاد داشتم و دارم ما هر چیم با هم ارتباط داشته باشیم و مثلا از هم شناخت پیدا کنیم باز هم وقتی به یک نتیجه رسیدیم که در یک سری مسائل تفاهم هست بینمون تازه از اون موقع اصل کار شروع میشه.... اینکه رفت و امد خانواده ها!! شناخت خانواده ها از هم. شناخت ما از هم توی خانواده مون! چون من هر چیم بگم اینطوریم یا اخلاقم فلانه تا منو تو برخوردارم و رفتارام نبینه فایده نداره.... همچنین برعکس. از نظر من خانواده طرفم خیلی مهمه برعکس خیلیا که میگن مهم خودشه.... من حتی اعتقاد دارم وقتی یکی میاد خواستگاریم از همه لحاظم اگر اوکی بود باید یک مدت خانواده ها باهم رفت وآمد داشته باشن، باهم بریم تفریح ومسافرت خانوادگی. حتی زیر نظر خانواده ها باهم یک مدت کوتاه چند ماهه ارتباط داشته باشیم چون این ارتباط دیگه با اون ارتباط اولیه خیلی فرق میکنه....!!! چون نباید فقط به یک سری حرف تکیه کرد باید اعمال و رفتار و نوع برخورد طرفو دید...!!! مقایسه کنی ببینی چقدر با حرفاش مطابقت داره....
خوب حالا میگین سایت خوب نیست منم تا جایی حرف شمارو قبول دارم و تایید میکنم ولی می گویید راه حل چیست تا بتوان یک فرد که به معیارای من نزدیک هستش بیاد خواستگاریم...؟؟؟!!!! چون داره سنم بالا میره و دیگه فرصتی ندارم بشینم منتظر باشم که یکی بیاد در خونه رو بزنه. مامانمم مدام میگه دختر یک زمانی خواستگار زیاد داره و واقعا هم همین طوره....