با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز و آرزوی قبولی طاعات
من بعد از مدتی دوباره مایل شدم بیام اینجا و از شما کمک بگیرم. راستش یه چیز صادقانه بگم از بس راهنمایی های غلط گرفتم اینجا اومدنم با ترس و لرزه. ولی خدارو شکر افراد این سایت غالبا نظرات خردمندانه و دلسوزانه ای میدن. خیلی ازتون ممنونم. راستش من با خوندن اینهمه تاپیک خیانت و اختلافهایی شبیه به اختلاف خودم خیلی به زشتی افکار خودم پی بردم و الان واقعا از دست افکارم شرمنده ام و احساس آرامش می کنم و میخوام با چنگ و دندون زندگی قشنگ و همسر عزیزم رو حفظ کنم.قبح خیانت و زشتی تنوع طلبی بدجوری منزجرم کرده از حقارت این افکار و نیز از بعضی از خانومای خودنما که رعایت هیچ جیزی رو تو جامعه نمیکنن احساس بیزاری میکنم.
اما دوستان خیلی به کمک شما احتیاح دارم. بعضی از مشکلات بزرگ من که امیدوارم با راهنمایی شما حل بشه رو اینجا لیست می کنم و اگر کسی لینکی یا راهنمایی به نظرش می رسه بهم کمک کنه:
-کمالگرایی
-آشفتگی شدید ذهنی
-منفعل بودن در روابط اجتماعی که عمدتا به رنجش و انفجار ناگهانی در رفتار منجر میشه (از برخورد با رییس و کارمند تا باجناق و...)
دلم میخواد قدری از زندگیم رو براتون تعریف کنم تا بیشتر ازتون کمک بگیرم.
- - - Updated - - -
خوشحال میشم نظر بدین![]()

قبح خیانت و زشتی تنوع طلبی بدجوری منزجرم کرده از حقارت این افکار و نیز از بعضی از خانومای خودنما که رعایت هیچ جیزی رو تو جامعه نمیکنن احساس بیزاری میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)