نقل قول نوشته اصلی توسط setare sorbi نمایش پست ها
ولش کن..
اصلا دوست پسراشو بیخیال... ادمی که اینقدر سسته که یه پسر ولش کنه میخواد خودشو بکشه و اینقدر احساسی و هیجانی تصمیم میگیره بدرد نمیخوره...
والا زمان ما اگه ما به یه پسر دیگه نگاه میکردیم میگفتن خائنی و همه چی تموم حالا این خانم 3-4 تا عشق رو هوا داره و شما میگی بمونم یا نه؟؟؟؟؟
ببین برادر من... این خانم میخواد همه رو با هم داشته باشه... کلا ترس از دست دادن داره... یعنی اصلا دوست نداره کسی ولش کنه و دلش میخواد خودش همه چیو تموم کنه ببین چه راحت با بقیه به هم میزنه و وقتی میگی بای به دست و پا میفته....
فعلا تو اب نمکی تا کیس بهتر . به قول خودت رمانتیک تر پیدا بشه و بعد بگع خوب تو هم بروووو....
همه ادما ترس از دست دادن دارن ولی این دیگه خیلی داره بهش اب و تاب میده و فکر کنم به خاطر سنشه...
کلا بیخیال شو... خ.دشم کشت مطمئن باش به خاطر تو نبوده و به خاطر مشکلات روحیه خودشه.اما نمیکشه
اول ممنون از راهنماییت
اینکه آدمه سستیه من قبول دارم.اما خب قبلا خیلی بچه بوده الان یکم عاقل شده.
الانم به گفته ی خودش کسی غیر از من رو نمی خواد من خودم شک دارم خیلی محکم و مسلم هم گفت.الانم فقط پسر دایشه که من می ترسم احساسه دوست داشتن بهش داشته باشه.و فکر می کنم داره چون اولین رابطش بوده.به نظرت چطوری از این قضیه مطمئن شم؟
آب نمکم نیستم همین الانشم کیس هست دم پرم اما واقعا دل و دماق رابطه داشتن رو ندارم.

من 30 سالمه شما تازه 22 سالته همه این راههایی که رفتی و میخوای بری رو قبل شما چندین بار رفتم و برگشتم.لینک های بالا را خوب مطالعه کن.رک بهت بگم بکش بیرون از این رابطه

در مورد قسمت آبی خوب بشین بهش فکر کن این کار ایشون هیچ ربطی به عشق و عاشقی و علاقه نداره
خانومه محترم خیلی از این دوستی ها به ازدواج ختم میشه دیگه این یکی از اصلی ترین راه های ازدواج دیگه آشنایی پیشین نمیگم بهترین راه.
منم قصدم ازدواج بوده حالا الان ولی شک کردم بهش.اونم همینطور در مورد خودکشیو این حرفا من میدونم اینا همش مسخره بازیو لوس کردنه اما دوس ندارم اینقدر بهش آسیب وارد شه دوس دارم حدااقل با کم ترین آسیب جدا شیم چون اون به من وابستگی داره.

ببخشیدااااااااا ولی چرا پسرهای ما این شکلی شدن ؟
هر روز یه تاپیک باز میشه که آقا میاد میگه دوست دخترم با یکی دیگه س .. ولی منو دوست داره .
حالا راهنمایی میخوام که چطور دلش رو به دست بیارم یا چطور فراموش کنم

ستاره سربی درست میگه ... ما اگه شماره همکار مردمون رو تو گوشیمون ذخیره کنیم بهمون اتهام خیانت میزنن ...

عادل خان خدایی خودت حاضری با یه همچین دختری ازدواج کنی ؟
تازه باید خدارو هم شکر کنی که قبل از ازدواج خودشو نشون داد و بذار بره پی کارش
خیلی محکم و صریح بهش بگو ما به درد هم نمیخوریم و خداحافظی کن هر چقدر هم التماس کرد بهش اهمیت نده

نترس نه رگشو میزنه نه آمپول هوا ... میره دنبال یکی دیگه و بازم پسردایی رو برای خودش داره ...
والا من نمیگم که چطور دلشو به دست بیارم و اصلا همچین آدمی نیستم فقط می خوام بدونم اگه ارزششو نداره بیخیال بشم
من به شخصه اگه آدم باشه و بفهمم که به پسر دائیش احساسی نداره خب دوسش دارم چرا که نه.
اما اگه بدونم چاره ای ندارم خب کات میکنم.

اصلا باورم نمیشه.اینقدرهمه دخترهاوپسرهاراحت درموردرابطه جنسی صحبت میکنن.
همین یه دلیل کافیه که قیداون دخترروبزنی.البته اگه واسه خودت مهمه.
خدای من ببخش که آدم مجبورمیشه اینجورداستهانهاروبخونه.واï ¿½ � به حال خانواده های آینده.
میدونی چیه شماواستون خیلی زوده به فکرازدواج باشی....خیلی زود
عزیزم مگه داری داستان س*ک*س*ی می خونی که خدا ببخشتت
رابطه جنسی بخشی از هر رابطه ایه.چه ازدواج چه دوستی.حالا شما باید اینو درک کنی.هر رابطه ای هم یه جوره.
عقایدم با هم فرق میکنه.تو بخش مشاوره که آدم عقیده ی خودشو القا نمیکنه عزیزم.
منم خوشحال میشم نظرتو بدونم