به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    شما آیا با آداب و رسوم کردها آشنایی دارید ؟ مردمان شریفی هستند اما باید فرهنگشان را کاملا بشناسی. در کردستان خانم ها نباید در مراسم تدفین شرکت کنند. حتی در مراسم تدفین یک زن هم فقط آقایان حضور دارند. اینها را من در کردستان از خود کردها شنیدم. همچنین در هیچ کدام از قبرستان ها سنگ قبر ندیدم. یعنی سنگ قبری که مشخص کند این قبر متعلق به چه کسی است. همچنین عقاید صوفیه در کردستان طرفداران بسیاری دارد. من هم در روستاهای کردستان هم در شهرها به این عقاید برخوردم و کلا برای این طرز تفکر صوفیه احترام زیادی قائل هستند. همچنین مردان کرد از تذکر در زمینه محرم و نامحرم بسیار ناراحت می شوند و آن را بی احترامی می دانند .مثلا من می خواستم آمپول بزنم گفتم می خواهم یک خانم این کار را بکند. مرد تزریقاتچی از این حرف که مربوط به محرم و نامحرم است خیلی ناراحت شد. موارد مشابه این باز هم برایم پیش آمد و آخر دوزاری ام افتاد. اینها که گفتم هر کدام یک ریشه عقیدتی و فرهنگی دارد که باید با آن آشنا شوی و ببینی آیا می توانی در زندگی خود آن را عملی کنی یا نه. ببین وقتی به همسری مردی درمی آیی صرف احترام گذاشتن به عقاید و فرهنگ او کافی نیست. زن باید علاوه بر احترام به عقاید یک مرد در زندگی مشترکش آن عقاید را بپذیرد و عملی کند. متوجه منظورم هستی ؟ شما به عنوان یک زن باید مردت را در راه عقایدش و فرهنگش همراهی و اطاعت کنی. مرد رئیس خانواده است و تصمیم گیرنده اصلی.
    از خصوصیات دیگری که دیدم علاقه بسیار زیاد به رقصهای محلی و آهنگ های محلی است. یعنی هر کجای کردستان بروی مردم در حال رقص محلی هستند حتی زنان با خانواده های خود می رقصند. روی پوشاک محلی خود نیز تاکید زیادی دارند . بیین کلا مردمی هستند که بسیار زیاد به قومیت خودشان یعنی به کرد بودنشان و آداب و رسومی که مربوط به قومیت است اهمیت می دهند. کلا عنصر قومیت بسیار پررنگ است در زندگی آنها . در حالی که به طور مثال در تهرانی که من زندگی می کنم این چیزها اهمیتی ندارد و برای مردم کمتر قابل درک است.
    در ضمن بدان که حتی اگر شما با کسی اختلافات مذهبی نداشته باشید دلیل نمی شود که طایفه و اقوام او نیز مشکلی با مذهب شما نداشته باشند. این را بدان که کردها به فامیل و اقوام خود اهمیت فراوان می دهند و شما فقط با یک مرد ازدواج نمی کنید . بلکه با یک مجموعه خویشاوندی پیوند برقرار می کنید که بسیار برای هم اهمیت قائل هستند. در حالی که در شهر من روی روابط فامیلی این همه تاکید نمی شود و رفت و آمد با فامیل را می توان کم یا قطع کرد در صورت اختلاف . اما بدان اگر با یک کرد ازدواج کنی این امکان وجود ندارد. پس اگر می خواهی ازدواج کنی باید مطمئن شوی که افراد فامیل این آقا هم شما را قبول دارند چون پذیرش در فامیل برای آنها مهم است.

یک چیز دیگر را هم بدان. در خانواده کردی مرد کرد قدرت زیادی دارد و زنی که به همسری مرد کرد درمی آید باید این موضوع را قبول کند.
    در هر منطقه از کشور از تهران تا جنوب و از شرق تا غرب یکسری مسایلی وجود دارد که زنان آن مناطق با آنها درگیر هستند. همان طور که زنان تهران مشکلات خاص خود را دارند که کاملا هم عیان و آشکار است زنان کرد هم مشکلات خود را دارند . پس بهتر است بررسی کنید که این مشکلات چه چیزهایی هستند و آیا شما می توانید با این مشکلات کنار بیایید یا نه. ببین من الان در تهران از بچگی یاد گرفته ام که چگونه با ویژگی های قومی و فرهنگی این محیط کنار بیایم و چگونه مشکلات را رفع کنم. شما هم اگر می خواهی با یک مرد از قوم دیگری ازدواج کنی باید با مشکلات آنها به خصوص زنان آشنا باشی و ببینی آیا می توانی حلشان کنی یا نه .

ببین نه زندگی شما و نه زندگی و آینده این آقا نباید تحت تاثیر احساسات قرار بگیرد. شما وقتی با مردی ازدواج می کنید ملزم هستید که وظایف همسری که مهمترینش تمکین از مرد است را انجام دهی. پس احساسات را کنار بگذار و روی همه حرف هایم فکر و تحقیق کن و ببین آیا می توانی یا نه.

2. 11 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 09 تیر 93), fariba s (چهارشنبه 11 تیر 93), maedeh120 (شنبه 07 تیر 93), mohammad6599 (پنجشنبه 12 تیر 93), Raha65 (شنبه 14 تیر 93), shabe barooni (دوشنبه 09 تیر 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 12 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 09 تیر 93), آرام دل (پنجشنبه 12 تیر 93), خیال (شنبه 07 تیر 93), شمیم الزهرا (شنبه 07 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)