بهار عزيز زندگي منم خيلي شبيه شماس البته مشكلاتمون سر بيرون رفتن نصفه شب و اين چيزا نيس ولي اصل مطلب همينه كه ما هم زياد دعوا ميكنيم و روز بعد همه چي عادي ميشه
عزيزم اين اصلا غير طبيعي نيس مطمئن باش نه فقط من و شما بلكه اكثر افراد اين تالار و 90%جامعه همينطورن چون زندگي زناشويي همينه چرا ميگن زن و شوهرا دعوا كنن ابلهان باور كنن چون بلافاصله بعدش آشتي ميكنن كه اكثر مواقع ناخواسته س ولي كاري نميشه كرد عزيزم آدم مجبوره وقتي با يه نفر تو يه خونه زندگي ميكني خواه ناخواه صحبت پيش مياد و انقدر گرفتاري و مشكلات روزمره زياد هست كه ناخواسته فراموش ميشه مثلا ديشب دعوا شده هرچند كه تو قلب ما خانمها هيچوقت فراموش نميشه و انقدر جمع ميشه و ميشه كه يهو فوران ميكنه
منم اوايل خيلي دنبال راه حل بودم و فقط به يه نتيجه رسيدم :
راه حلي وجود نداره و بايد زندگي مشترك رو همونطور كه هست بپذيريم نه اونطور كه ما ميخوايم
البته اگه هنوز توان و دلخوشي داري بهتره كه درمورد هردلخوري آروم و بدون عصبانيت با همسرت صحبت كني حرف زدن خيلي چيزا رو حل ميكنه من همينكارو كردم ولي متاسفانه نتيجه نگرفتم و همسرم تلاشي نكرد و الان به آخر خط رسيدم ولي اميدورام واسه شما اينطور نباشه
عزيزم من دركت ميكنم متاسفانه تو اين تالار خيلي كم به مشكلات خانمها اهميت داده ميشه خانمي مياد ميگه همسرم بهم خيانت كرده همه ميگن عزيزم كجا كم گذاشتي واسه ش؟ عزيزم بيشتر هواشو داشته باش ببخشش اشتباه كرده... ولي همون اگه برعكسش باشه حتي اگه خانمي به يه نفر ديگه فقط فكر كنه همه شمشير از رو ميبندن چه برسه به اين مشكلات كه از نظر ديگران اصلا مشكل به حساب نمياد و اول و آخر تو مقصري ولي من به عنوان يه خانم دركت ميكنم احساساتتو گريه هاتو خواسته هاتو ....منم اصلا قبول نميكنم شوهرم 12شب تنها يا با دوستاش بره هواخوري ولي خب همسرت اينجوريه دوست داره گاهي تنها بره بيرون و شما اگه بخواي تغييرش بدي نتيجه عكس داره عزيزم گريه چرا؟؟
حيف نيس؟ اصلا خودتو ناراحت نكن قبول كن چيزايي رو كه نميتوني تغيير بدي تا به آرامش برسي
درمورد نحوه آشتي كردنت پرسيدي نميدونم راه حلم درسته يا نه ولي اگه ميخواي ناديده گرفته نشي و همه چيز براش عادي بشه به روش بيار مثلا اگه گفت چرا تلگرافي جواب ميدي يا مهربون نيستي بگو مگه تو ديشب با من مهربون بودي من ازت خواستم باهات بيام بيرون ولي تو منو تنها گذاشتي و گريه هامو نديدي اينطوري همه چيز تو دلت نميمونه همسرتم ميفهمه كه چرا ناراحتي هميشه همين كارو بكن ولي آروم و بدون عصبانيت ولي بازم ميگم باوجوداين بعضي چيزا رو نميتوني تغيير بدي پس حساسيتتو كم كن موفق باشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)