به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 03 خرداد 93 [ 23:46]
    سطح
    9
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    53

تشکرشده 7 در 6 پست

Array
    سلام و درود بر همگی شما عزیزان مهربانم که اینقدر با محبت و باحوصله مطالب منو مطالعه کردید و منو به نحو احسنت راهنمایی کردید.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    با سلام

مشکل فقط موضوع پول گرفتنهای ایشون نیست ، نشانه های و سرنخ هایی از هم اکنون در رفتار هردوی شما هست که شکست در زندگی را بیان می کند ، لذا بهترین کار و بلکه لازم و واجب این است که حضوراً نزد یک مشاور بروید و در خصوص سنخیتهایتان با هم و مسائلی که در آینده در زندگی شما خواهد بود و اینکه چه ظرفیتی باید داشته باشید و آیا دارید و از پا در نمی آیید و .... از مشاوره حضوری کمک بگیرید و سپس تصمیمی درست بگیرید حتی اگر تصمیم درست تجدید نظر در خصوص زندگی مشترک شما و ایشون باشد .

روش منفعلانه و ساپورت های غلط خود را ادامه ندهید و بخواهید و تأکید کنید که باید نزد مشاور بروید و اگر ایشان مخالفت کرد بدانید که نمی توانید امیدی به تغییر رویه ایشان داشته باشید و شما در زندگی با ایشون باید مطیع محض حتی در مقابل خواسته های غلط ایشان باشید و باید بگویم که با شما خودخواهانه و سلطه جویانه رفتار خواهد شد باید تبعات این روند و رویه را بررسی کنید و ببینید آیا تحملش را دارید ، آیا می توانید با این روحیات در آرامش با او زندگی کنید یا خیر و سپس تصمیم قاطع بگیرید . در کل باید نقطه ضعفهای خودتان و ایشان را به کمک مشاور بشناسید و عواقب آن در زندگی بفهمید و دنبال اینکه ایشون تغییر کند هم نباشید بلکه همانگونه که می شناسید ایشان را برای آینده در نظر بگیرد و ببیند آیا پذیرشش را دارید یا خیر

موفق باشید

سلام و تشکر ای فرشته ی مهربان، شما واقعا فرشته هستید و مهربانید. از شما واقعا خیلی خیلی ممنونم. خیلی دوست دارم به یک مشاور مراجعه کنم. اما اگر به همسرم بگم ناراحت میشه و میگه ما که مشکلی نداریم. اونکه اذیت نمیشه و داره زندگیشو میکنه واسه همین از درد دل من خبر نداره. من نمیدونم چجوری باید باهاش درمیون بذارم که دارم عذاب میکشم ازین رفتاراش. اول باید بهش یجوری بفهمونم که ناراضی ام از خیلی چیزا بعد اگر قبول کرد حتما به مشاوره میاد. اما همینکه چحوری بهش بفهمونم و بقبولونم بلد نیستم و نمیدونم چجوری باید باهاش مطرح کنم که عصبانی نشه.
    و کاملا میدونم اگر به مشاور نریم و همه چی طبق روال عادی نشه من واقعا تحملشو ندارم. میدونم اگر همه چی همینجوری باقی بمونه من باید قید زندگی کردنو بزنم و فقط نفس بکشم و تموم حرکاتم به اراده و خواست اون باشه.

2. کاربر روبرو از پست مفید نوعروس تشکرکرده است .

مهربونی... (چهارشنبه 24 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)