سلام خانوم شهراز خیلی خیلی ببخشید.
اول بابت جواب دادن به موضوع من تشکر میکنم و از خداوند مهربان براتون ارزوی شاد کامی تو زندگیتون میکنم.من اونروز رفته بودم دکتر .دکتر مسنی بود رفتم ک داخل مطبش شدم سلام دادم و بعد دکتر گفت ک به به جوونه خوشتیپ بعد ک معاینم میکرد گفتم اقای دکتر کدوم خوشتیپی رفتم خواستگاری دختر بهم گفته خشکه.دکتر گفت ک مگه قرار بود تارو گیتار ببری بزنی جلسه اول زیادی نباید بخندی.نه واسه خودم ایراد نمیگرم زیاد.اره قبلا حس میکردم ک راحت ازدواج میکنم با هر کی بخوام.الانم میگم تا وقتی ک شخص مورد نظرمو پیدا نکنم ازدواج نمیکنم .ولی فک نمیکردم اینقد سخت باشه واقعا سخته.کسی رو ک (نمیگم من نمیخوام .دلم نمیخواد)منو میخواد .موردای بودن ک بعد از دیدار اولیه مادردختره زنگ زده شمارمو از خواهرم گرفته بعد دختر زنک زده بهم ک ازشش خوشم اومده ومیخواد باهم باشیم ولی من طوری گفتم ک نارحتش نکنم دو سه مورد اینجوری بوده.
حالا بیا و از اونی ک من خوشم اومده اونم منو بخواد .یه مورد پارسال بود ک 2ماهی حرف زدیم دیدم نمیشه باهاش راه اومد.نمیگم من خوب بودم اون بد ولی طوری رفتار کرد ک ترسیدم ادامه بدم .
بی خیالی زدم ولی اطرافیانم هی میگن دیر شد پس کی ازدواج میکنی.
راستی شما چن سال دارین شهراز خانوم.
درسته حرف شما من سعی میکنم حس خوبی داشته باشم ولی ناخوداگاه خودم احساس میکنم ک ...درباره این حس کردن یه جا یه مطلبی میخوندم ک پسر کوچولوی از باباش میخواس ک مثل زورو بازی کنه با هاش .پدر میگه تو فک کن زوزوی .پسر کوجولو کمیگه بابا اخه چه جوری فک کنم ک زورو هستم در حالی ک نه کلاهی نه نقابی نه شمشیری نه لباسی...اینجوری هیج وفت نمیشه حس زورو بودنو داشته باشم.در اخر باباش قبول میکنه حرفشو میکه ک راس میگی پسدم.
ببخشید از این ک طولانی شد
- - - Updated - - -
سلام اقا کامران مزسی از راهنماییات
راستش مامانه ایشون گفتن ک پسرتون گفته ک کارشو بیشتر دوس داره.خوب یادم نمیاد گفته باشم اگرم گفته باشم دلیل بر دوس نداشتن همسرم نیس ک.بعدش هم گفته زیادی خشکه.مامانشون گفتن ک دو 3 روز فرصت بدین بهمون تا جواب بدیم .درسته حرفای شما اینجور ک خودشو نشون میده و حرف میزنه شاید خودش نباشه یا ظاهرا اونجوری میخواد یا تو خیالش .ولی مامانشون ازم خیلی خوشش اومده .
- - - Updated - - -
سلام اقا کامران مزسی از راهنماییات
راستش مامانه ایشون گفتن ک پسرتون گفته ک کارشو بیشتر دوس داره.خوب یادم نمیاد گفته باشم اگرم گفته باشم دلیل بر دوس نداشتن همسرم نیس ک.بعدش هم گفته زیادی خشکه.مامانشون گفتن ک دو 3 روز فرصت بدین بهمون تا جواب بدیم .درسته حرفای شما اینجور ک خودشو نشون میده و حرف میزنه شاید خودش نباشه یا ظاهرا اونجوری میخواد یا تو خیالش .ولی مامانشون ازم خیلی خوشش اومده .
- - - Updated - - -
سلامی دوباره خانومه زندگی مووفق مرسی از اینکه پیگیر هستین
راستش من یکم خود کنترلیم زیاده بیشتر از یکم ولی اول برخوردا اونجوریم رفته رفته گرم میگیرم .به نظر من ک عشفو عاشقی کم پیدا میشه تو این دوره زمونه .من خودم از یکی خوشم اومدخ بود پارسال باهاش 2ماه اینا حرفیدیم ولی بعدش دیدم به درده هم نمیخوریم .درسته اولین معیار به دل نشستن طرفه ولی نه اینکه هر اخلافی داش چون تو ازش خوشت اومده نادیده بگیری.فرداش پدر ادمو در میاره.اگخ نادیده بگیری.
زندگیتون بهتر بود!!!!!!!!1یعنی اگه اشتباه نکرده بودی این همسرتو نمیخواستی یا....شما گفتین همسرم با زبونش منو به طرفه خودش کشید.خوب مگه شما فقط به خاطر زبونه همسرتون باهاشون ازدواج کردین .یا فقط به خاطر ظاهرشون بوده.به خاظره چی بوده ک الان نیس خانومه زندگی مووفق.
نه دیگه هر چی باشن اینا دیگه پدرو مادر من هستن چه بخوام چه نخوام.با خودم کنار میام ولی اینجور مواقع با این ک 30 سال دارم گریم میگره ک چر........
مرسی واقعا از توصیه ها و حرفاتون استفاده میکنم واسم دل گرمی میدن
- - - Updated - - -
سلام خانومه هانیه مرسی ایشالا جال و اجوال شما هم خوب باشه
اره اول حرفاش گف ک چرا سنتی خواستین ازدواج کنین منم گفتم اینجوری بهتره با دوست شدن ادما احساساتشون نمیزاره خوب تصمیم بگیره و تمام دوستی ها هم به ازدواج ختم نمیشه .دخترو من تو دوران دانشجویم دیده بودم تو دانشگاه حتی یه بار موقع اومدن از دانشگاه ک بارونه شدیدی میومد من این دخترو و دوستشو تو راه برداشتم تا یه مسیری رسوندم
نمیدونم این ک یادش مونده یا منو اصلا نمیشناسه .......
خوب رشته من مکانیک بود تمام با اهنو دستگاه سرو کار داریم از صبح تا شب تو یه محیط سر بسته .خوب بیشتر تو محیط ازادن نه بسته مثل من .
من صبح میرم شرکت عصر میام فرصت کنم میرم استخر و فوتبال یه مثالهای زدم راجع به تصور کردن تو تاپیک خانومه شهراز و خانومه زندگی مووفق اگه فزصت کردین بخونین مرسی ازتون
- - - Updated - - -
پونیو خانوم چرا دیگه راهنمای نمیکنین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)