سلام سمانه جان
خواهر خوبم دقیقا درکت می کنم تو دختر سنگین و نجیبی هستی و برات سخته که غرورت خدشه دار بشه
می دونم از این اتفاقات ناراحتی و دلت می خواد راهی پیدا کنی که جبرانش کنی
من اول چند تا چیزو بهت می گم و بعد نظرمو راجع به وضع موجود برات می گم
1- برات عبرت بشه که دیگه به هیچ عنوان حرف دلت رو برای هر کسی نگی منظورم دوستته که چنین برخوردی کرده
2- چیزی که من تو همین همدردیم در همین مدت حضورم بارها دیدم اینه که کارشناسا می گن دختر لازم نیست کاری کنه و پیش قدم بشه برای همین چیزاست باور کن شما لازم نیست چراغ سبز و این چیزا نشون می دی چون هزار تا برداشت سوء ممکنه از این رفتار بشه و شما نمی دونی که طرف شما ممکنه به کدوم نتیجه برسه. اون تصمیمات اشتباه یا راه صحیح و سالم که همون ازدواجه. به خصوص در مواردی که پسر شرایط ازدواج نداره این موضوع بدتره و بیشتر احتمال داره که اون دنبال برقراری ارتباط بدون هدف خاصی باشه تازه در بهترین حالتش
اما در مورد وضع موجود به نظر من تا اینجا شما غرورتو زیر پا نذاشتی و چیز علنی از علاقت به اون آقا نگفتی ولی اگر بیشتر از این اقدامی کنی توی محیط واقعا خودتو بی ارزش می کنی و این برا شما خیلی بد میشه و ضرر مستقیمش برای شماست
راه حل به نظر من اینه که کاملا کاملا و کاملا بی تفاوت و سنگین رفتار کنی اگر سلام کرد جوابشو می دی خیلی سنگین و با احترام باهاش رفتار می کنی این کدورتو رفع می کنه اقدام بیشتر هم اصلا لزومی نداره
اگرم اون آقا اومد پیشت بگو من اگر اومدم با شما صحبت کردم به خاطر این بود که رفتار غلط و سطحی یه نفر باعث سوء تفاهم توی محیط شده و من می خوام این حرفا تمام بشه اینجوری اگر اون آقا نیتی داشته باشه مطرح می کنه و اون موقع باز شما جدی می گی اگرم شما همچین تصمیمی دارید این راهش نیست باید به طور رسمی و جدی از طریق خانواده ها مطرح می کردین نه به این شکل اینجوری اون حساب کار دستش میاد اگرم نیت جدی نداشته باشه حداقل می فهمه که نباید هر رفتاری رو با شما داشته باشه و باید احترامتو حفظ کنه
باور کن اگر مدتی بی تفاوت و سنگین رفتار کنی هر شک و حرفی هم که تو محیط باشه کامل رفع میشه ولی اگر بخوای هی اینطرف و اون طرف بایستی و با ایشون حرف بزنی و توضیحات بی مورد بشنوی و یا خودت بگی فقط وجهه خودت رو بیشتر خدشه دار می کنی
با اون دوستتم قطع ارتباط کن و اگرم ازت چیزی پرسید خیلی جدی بهش بگو مایل نیستی در این مورد حرفی بزنی. من بوی خوبی از رفتار اون دوستت نمی شنوم حتی چیزایی رو ممکنه به دروغ اضافه و کم کنه و مقصود خوبی ممکنه نداشته باشه به هر حال دیگه در این موردا و اتفاقات یا حرفات با اون آقا اصلا نه با این دوستت نه با کس دیگه حرفی نزن
ببخشید طولانی شد امیدوارم کمکت کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)