به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    وقتی داشتم تایپکتو میخوندم ناخودآگاه به دوران دانشجویی برگشتم که سال آخر دقیقا همین اتفاق برای من افتاد
    و من هم مدتی فکرم درگیر ایشون شد (البته خدا رو شکر دل نبستم و فقط خوشم می اومد) اما خدا رو شکر می کنم که زود ایشون رو شناختم
    دقیقا مثل مورد شما یه خانمی به سمتشون رفته بود و بهشون پا داده بودن و حتی کار به رفت و آمد به منزل ایشون هم کشیده شده بود (خودت بدون آخرش چی میشه)
    من ابتدا کل واقعیت رو نمی دونستم و غصه می خوردم ولی خدا رو شکر تجربه اون خانم باعث عبرت من شد
    ببین دوست عزیز اینارو برات نوشتم که بدونی موارد این چنینی زیاد هست ولی موردی که دخترا تا این حد دنبالش هستن توی زندگی تضمینی به وفاداریش نیست (سوء تفاهم نشه منظورم خود شخص نیست شرایط اطرافشون طوری هست که هر لحظه در خطر خیانت هستن)
    از طرف دیگه معمولا خانواده هایی که همچین پسرایی دارن هم خودشون هم اطرافیان انقدر براشون نقشه می کشن و دختر براشون رزرو می کنن که نوبت به دانشجوها نمی رسه خصوصا که ایشون هم متعلق به شهر دیگه ای هستن و مسلما فرهنگی متفاوت که خانواده ها به سختی با این شرایط کنار میان
    ضمنا فوق العاده مراقب باشید و دلبسته شون نشید و سعی کنید روال عادی زندگی رو داشته باشید که برای خانوما همین احساسات جزئی هم مایه دردسر میشه چون خانوما زود دل می بندن ولی آقایون دنبال تنوع هستن و معمولا زود دل می کنن

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
    وقتی داشتم تایپکتو میخوندم ناخودآگاه به دوران دانشجویی برگشتم که سال آخر دقیقا همین اتفاق برای من افتاد
    و من هم مدتی فکرم درگیر ایشون شد (البته خدا رو شکر دل نبستم و فقط خوشم می اومد) اما خدا رو شکر می کنم که زود ایشون رو شناختم
    دقیقا مثل مورد شما یه خانمی به سمتشون رفته بود و بهشون پا داده بودن و حتی کار به رفت و آمد به منزل ایشون هم کشیده شده بود (خودت بدون آخرش چی میشه)
    من ابتدا کل واقعیت رو نمی دونستم و غصه می خوردم ولی خدا رو شکر تجربه اون خانم باعث عبرت من شد
    ببین دوست عزیز اینارو برات نوشتم که بدونی موارد این چنینی زیاد هست ولی موردی که دخترا تا این حد دنبالش هستن توی زندگی تضمینی به وفاداریش نیست (سوء تفاهم نشه منظورم خود شخص نیست شرایط اطرافشون طوری هست که هر لحظه در خطر خیانت هستن)
    از طرف دیگه معمولا خانواده هایی که همچین پسرایی دارن هم خودشون هم اطرافیان انقدر براشون نقشه می کشن و دختر براشون رزرو می کنن که نوبت به دانشجوها نمی رسه خصوصا که ایشون هم متعلق به شهر دیگه ای هستن و مسلما فرهنگی متفاوت که خانواده ها به سختی با این شرایط کنار میان
    ضمنا فوق العاده مراقب باشید و دلبسته شون نشید و سعی کنید روال عادی زندگی رو داشته باشید که برای خانوما همین احساسات جزئی هم مایه دردسر میشه چون خانوما زود دل می بندن ولی آقایون دنبال تنوع هستن و معمولا زود دل می کنن

2. 3 کاربر از پست مفید mis-marjan تشکرکرده اند .

1234567 (چهارشنبه 13 فروردین 93), capitan (چهارشنبه 13 فروردین 93), سمانه:) (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen66 نمایش پست ها
    اینقدر که شما برای یه مواجهه ساده ی دختر و پسر بحث و برنامه ریزی میکنین، ما یک صدمش رو برا زندگیمون انجام میدادیم الان به عرش اعلا رسیده بودیم :))
    نقل قول نوشته اصلی توسط capitan نمایش پست ها

سخت نگیر برادر
    دوستان عزیز من روی این انجمن و نظرات طوری دیگه حساب کرده بودم..خیلی وقت ها راهنمایی نگرفتن از کسی خیلی بهتره تا نظر اشتباه کسی رو بخوایم بشنویم...

دقیقا فرق ادمای موفق و خیلی از ادمای دیگه که خیلی هم دوروبرمون زیاد هستش در همین هاست..واقعا متاسف شدم وقتی این دیدگاه رو دیدم و دیدم از این پست شما استقبال هم شده !!! اگه غیر این بود برام جای سوال داشت همون بحث گفتم خیلی ها دوروبرمون این طوری هستند

بله میشه ساده نگارانه فکر کرد و این خانم خودشون راحت پیشنهاد بدند با زبون بی زبونی و دوست شند حتی و یا حتی ازدواج کنند و
    اگه در حالت خوبش اون اقا از این خانم خواستگاری کنند و.. فکر نمی کنید همین برخورد نسنجیده ی این خانم باعث اختلاف های بزرگتری میشه !!! کافیه یه بحثی پیش میاد که توی هر زندگی طبیعی هستش بعدش اون اقا بگه دیدم کی بود بهم پیشنهاد داد و برام لهله میزد تو بودی از من خوشت اومد و.. و این حرفا و بعدش همین حرف ممکنه اون قدر ادامه پیدا کنه که منجر به طلاق بشه...پیش گیری بهتر از درمان هست وقت بحث جسمانی نیست و توی هر موردی صدق میکنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mis-marjan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    دوست محترم خیلی خوبه نظرات مختلف رو ادم میخونه و هر کی از جهانی که خودش نگاه میکنه نظر میده ولی درست نیست جانبدارانه نظر داد

یه بنده خدایی میگفت این دختر های دانشجو به درد ازدواج نمی خورند !!! خوباش رو هم فامیلا و همسایه هاشون روی هوا میزنند و از طرفی پسرای دانشگاه هم که خوب نیستند و خوباش هم که به قول شما خود خونواده ی پسر براش نقشه میکشند

من موندم این همه ملتی که میرند دانشگاه و مجرد هستند پس از کدوم کره اومدند و اصلا لایق نیستند ..به نظرم بهتره این طوری راجب بقیه فکر نکنیم ...خیلی هم دختر های خوب و پسر های خوب هستند که دانشجو هم هستند ولی ما نمی بینیم اون ها رو و ساده ازشون رد میشیم چون زود و همین جوری قضاوت می کنیم

من با حرف شما کاملا موافق هستم اون جایی که گفتید اگه اون اقا قصدش چیزای دیگه ای باشه باید فراموشش کنند و زود بشناسندش

ضمنا این طوری نیست که اقایون دیو هایی باشند که فقط دنبال تنوع طلبی باشند و ... این عینک بدبینی رو شاید بهتر باشه برش دارید و خیلی ها هم هستند که خیلی وفادار هستند و اصلا زود دل نمی کنند شاید شما دور برتون ندیدید...ولی من زیاد دیدم...

4. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

سمانه:) (پنجشنبه 14 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)