نوشته اصلی توسط
mis-marjan
سلام دوست عزیز
وقتی داشتم تایپکتو میخوندم ناخودآگاه به دوران دانشجویی برگشتم که سال آخر دقیقا همین اتفاق برای من افتاد
و من هم مدتی فکرم درگیر ایشون شد (البته خدا رو شکر دل نبستم و فقط خوشم می اومد) اما خدا رو شکر می کنم که زود ایشون رو شناختم
دقیقا مثل مورد شما یه خانمی به سمتشون رفته بود و بهشون پا داده بودن و حتی کار به رفت و آمد به منزل ایشون هم کشیده شده بود (خودت بدون آخرش چی میشه)
من ابتدا کل واقعیت رو نمی دونستم و غصه می خوردم ولی خدا رو شکر تجربه اون خانم باعث عبرت من شد
ببین دوست عزیز اینارو برات نوشتم که بدونی موارد این چنینی زیاد هست ولی موردی که دخترا تا این حد دنبالش هستن توی زندگی تضمینی به وفاداریش نیست (سوء تفاهم نشه منظورم خود شخص نیست شرایط اطرافشون طوری هست که هر لحظه در خطر خیانت هستن)
از طرف دیگه معمولا خانواده هایی که همچین پسرایی دارن هم خودشون هم اطرافیان انقدر براشون نقشه می کشن و دختر براشون رزرو می کنن که نوبت به دانشجوها نمی رسه خصوصا که ایشون هم متعلق به شهر دیگه ای هستن و مسلما فرهنگی متفاوت که خانواده ها به سختی با این شرایط کنار میان
ضمنا فوق العاده مراقب باشید و دلبسته شون نشید و سعی کنید روال عادی زندگی رو داشته باشید که برای خانوما همین احساسات جزئی هم مایه دردسر میشه چون خانوما زود دل می بندن ولی آقایون دنبال تنوع هستن و معمولا زود دل می کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)