درود بانو ساغر گرامی
به همدردی خوش آمدید
فکر کنم نامزد شما خیلی ناشی تشریف دارن که اومدن این سوال را از خانومی مثل شما پرسیدن
آقایان محترم خواهشا لطف کنید این سوال را در دوران نامزدی مطرح نکنید یا اگرم میخواید مطرح کنید خیلی سربسته و شسته رفته باشه که اینجوری باعث نگرانی همسر خودتا نشوید در دوران نامزدی و احیانا خواستگاری.
بانو ساغر این موضوع کلیه شوربختانه بعضی از آقایون خیلی توجه نمیکنن که طرف مقابلشون یه دختره که تا حالا دستش به کسی نخورده یا رابطه جنسی نداشته که بدونه چجوریه و اصولا نباید این سوال را میپرسیدن بهتر بود میگفتن مثلا آیا در دوران عقد تمایل به برقراری رابطه جنسی محدود دارید؟
زیاد بهش فکر نکن این نشون میده ایشون یکم بقول ما پسرا صفر کیلومتره یعنی ساده است
رابطه جنسی با اون چیز یکه فکر میکنی خیلی فرق میکنی خیلی زیاد چون از یه خانواده مذهبی هستی میتوانم بهتر درک کنم الان چه تصور وحشتناکی دارید.(البته من آقا هستم و متاهل) این رابطه کم کم شکل میگیره و لذت جسمی و روحی فراوانی درش قرار داره و بستگی به دوطرف داره که چه زمانی بخواین رابطه جنسی کامل برقرار بکنن که اکثرا زمانی خیلی طولانی را سپری میکنه تا اونموقع هم تجربه شما بیشتر میشه توی این موراد هم اینکه از نظر عاطفی باهم بهتر رابطه برقرار میکنید و این موضوع کمک میکنه بیشتر لذت ببرید.
این حس شما کاملا معمولیه.ولی اگر میخواید امادگی کسب کنید در این مورد یا اطلاعاتتان را بیشتر افزایش بدید میتوانید به سایت های زیر مراجعه کنید.
آموزش جنسی و زناشوئی - گروه آموزشی تنظیم خانواده • گروه آموزشی تنظیم خانواده
ازدواج,آموزش مسائل جنسی و زناشوئی,مشاوره, پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
کسب اطلاعات در این مورد باعث میشه اون تصویر وحشتناکی که در ذهن خودتان متصور شدید فرور بریزه.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)