به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 10 مرداد 93 [ 12:55]
    سطح
    14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 6 در 5 پست

Array

من از ازدواج کردن میترسم...

سلام...

من یک دختر خانم 22 ساله هستم...

مهندس و تازه کنکور کارشناسی ارشد دادم و منتظر جوا هستم...

در دانشگاه و مدرسه شاگرد اول بودم و خانواده بسیار بسیار خوبی دارم و ارتباط بسیار خوبی دارم باهاشون...

اما من از ازدواج کردن میترسم... از آقایون از پسر ها میترسم... احساس میکنم تا تقی به توقی بخوره

آقا از من زده میشه و ..متاسفانه دید خیلی بدی به آقایون دارم همش حس میکنم آقایون جز مسائل
    جنسی به چیز دیگه ای فکر نمیکنن

احساس ندارن.... از صبح تا شب در حال تحریک شدن هستن...

توروخدا به جای پاک کردن این تاپیک جواب من رو بدین... من همش فکر میکنم آقایون ی روز از خانم
    ها خسته شده و به سراغ کس دیگه میرن...

همش بعد ازدواج باید برم هرروز موهام رو ی رنگ کنم که دل آقایون رو نزنم...

آخه چرااااااااااااااااااااااا ااا

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    اگه برآورده کردن نیازهای جنسی شریک زندگیت باعث احساس بدی میشه اصلا ازدواج نکن

اگه برای بیرون رفتن دوساعت جلوی آینه می ایستی و هزار قلم آرایش میکنی اما برای همسرت حاظر نیستی موهاتو رنگ کنی اصلا ازدواج نکن

و هزار تا اگر دیگه

شما باید در درجه اول یاد بگیرید که ازدواج مثل جاده دوطرفه هستش و قرار نیست فقط نیازهای شما براورده بشه و همسرتون هم نیاز های خاص خودشو داره

3. 6 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

e-lampard (جمعه 08 فروردین 93), meinoush (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92), تهمتن (جمعه 23 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام گل گیسو جان
    عزیزم چه چیزی باعث شده این فکر رو بکنی؟چرا دید بد نسبت به آقایون داری؟

5. 2 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 10 مرداد 93 [ 12:55]
    سطح
    14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 6 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asemaneabi222 نمایش پست ها
    سلام گل گیسو جان
    عزیزم چه چیزی باعث شده این فکر رو بکنی؟چرا دید بد نسبت به آقایون داری؟
    به خاطر این همه خیانتی که میبینم...

این که همش همه خانم ها میگن مرد ها فلانن... مرد ها ارزش ندارن...

این که این همه تو این فیلم ها خیانت رو نشون میده و مرد رو بد نشون میده...

من از خیانت مرد میترسم...

آیا وقتی مردی با منه با دیدن زن دیگه تحریک نمیشه؟؟؟

میشه به خدا.... من واقعا ناراحت میشم از این موضوع....

من که نگفتم از رابطه جنسی با شریک زندگیم بدم میاد که...

فقط میگم اگر یک مرد تامیین باشه آیا باز هم طرف زن های دیگه میره؟؟؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 21:48]
    سطح
    30
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    تشکرها
    230

تشکرشده 223 در 59 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام
    خانم مهندس
    این ترس و احتیاط برای همه هست.
    متاسفانه تعداد آدمهای خودساخته و کسایی که به تعهداتشون پایبندن روز به روز داره کمتر میشه.
    اما اینطوریا هم که شما فکر میکنی نیست.
    ما از بس خبرای بد میشنویم (چون خبرای خوب عادی ان و معمولا جایی گفته نمیشه) فکر میکنیم که اوضاع خیلی خرابه.
    مثل کسی که اونقدر اخبار تصادفات جاده ای رو پیگیری میکنه که فکر میکنه اگه بره تو جاده حتما دچار حادثه میشه و تا آخر عمرش به هیچ مسافرتی نمیره.
    شما الان تو شرایط و سنی هستید که فراوانی خواستگاراتون باید در بیشترین تعداد خودش باشه.
    بنابراین این فرصتها رو غنیمت بشمارید و سعی کنید کسانی رو که خانواده های خوب و پایبند به اخلاقی دارن رو کامل بررسی کنید.
    همچنین با مطالعه و تحقیق و مشاوره میتونید شناختتون رو نسبت به خودتون و جنس مخالف بیشتر کنید.
    درسته که اکثر آقایون تو این زمینه تنوع طلب هستن اما زندگی جنبه های خیلی مهم و متنوعی داره که باعث میشه کمتر کسی بخواد با پررنگ کردن یک خواسته کل زندگی اش رو در سرازیری شکست قرار بده.
    انسانی که هدفش خدمت به خداست ممکن است انسان خوبی باشد
    اما انسانی که هدفش خدمت به انسان باشد حتما انسان خوبی است.

ویرایش توسط kiann : پنجشنبه 22 اسفند 92 در ساعت 22:53

8. 5 کاربر از پست مفید kiann تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 23 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    خانم گل گیسو
    مرد ها و زن های زیادی رو به خیانت میارند
    هر وقت میگند فلان زن خیانت کرد من به دید خیلی بد بهش نگاه نمیکنم و درصدی از گناه رو از طرف مرد میدونم
    چون اگه مردها به همسرشون محبت کنن اگه با همسرشون رفیق باشن اگه بهش توجه کنن حتی اگر بدترین و پلید ترین زن دنیا رو داشته باشند باورکنید زنشون بهشون خیانت نمیکنه یا اگرم یکبار خیانت کنه طوری دچار عذاب وجدان میشه که دیگه سمت این اتفاقات نمیره

من صحبت های خانم های زیادی رو خوندم که بعد از اینکه به همسرشون خیانت کردند و محبت و مهر همسرشون رو به یاد آوردند خیلی نادم و پشیمان شدند

مشکل از خود شماست

عجولانه و با پیشداوری دارید مردها رو قضاوت میکنید

مردها با اینکه ممکنه ظاهری سخت و خشن داشته باشند تشنه محبت هستند

شما و هر زن دیگه ای اگر همسرتونو درست انتخاب کنید واز لحاظ عاطفی تامین کنید باور کنید اون مرد هرگز به شما خیانت نخواهد کرد

درسته بعضی از مردها و زن ها ذات بدی دارند و به خیانت کردن طوری نگاه میکنند انگار نشانه زیرکی و زرنگی اونهاست

ولی من بهتون قول میدم مردی که پاک وسالم و خداجو باشه حتی اگر شما بهش نرسید بازم تن به خیانت نمیده

به طور کلی به شما و هرکسی که این پست رو میخونه توصیه میکنم که موقعی ازدواج کنید که تامین خواسته های همسرتون رو وظیفه بدونید نه منت

بلوغ فکری ازدواج از نظر من در این خلاصه میشه که نیازهای همسرمون رو نیازهای خودمون بدونیم و از برآورده کردن خواسته های طرف مقابل لذت ببریم

و مهمترین مسئله در خصوص شما اینه که سعی کنید بیشتر از ظاهر و ثروت به فضایل اخلاقی همسر آیندتون بها بدید و دنبال پسر معمولی ولی پاک باشید تا معنای واقعی لذت بردن از زندگی رو بچشید

همسر بد معنا نداره وقتی که ما قدرت انتخاب داریم

10. 6 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

e-lampard (جمعه 08 فروردین 93), kiann (جمعه 23 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    خانومی این عینک بدبینی رو بردار
    شما به جای ترس که کار آدمهای ضعیفه،در انتخابت احتیاط کن،در مورد ازدواجت عاقلانه و آگاهانه انتخاب کن نه صرفا از روی احساس،معیارهات رو مشخص کن،و شخصی که پیشنهاد ازدواج داد رو درست بررسی کن،نشونه ها رو حتما دنبال کن.ببین این ترست مجال انتخاب درست رو بهت نمیده،و ممکنه افراطی جلو بری و ازاینور بوم بیوفتی.
    یه سوال دیگه فقط و فقط در موردآقایون بدبینی؟منظورم اینه که دیدت به تنها موضوعی که بده اینه؟یا چیزهای دیگه هم هست،که اگه ریشه ی بدبینی به چیزهای دیگه هم داری بهتره قبل از تصمیم برای ازدواج مشاوره بری تا راهنمایی بهتری بشی

12. 7 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 23 اسفند 92), e-lampard (جمعه 08 فروردین 93), kiann (جمعه 23 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام گل گیسو جان
    کاملا درکت می کنم.منم اولا وقتی بعضی از این تاپیک ها را می خوندم که بعضی از آقایون به خاطر قیافه این جوری می شن؛یک همچین حسی داشتم.
    اما الان که مطالعه کردم،فهمیدم نه بابا اصلا این جوریا هم نیست!!!
    اتفاقا اگه تو این تالار بوده باشی می بینی چقدر مردا هستن که دنبال دختر پاک و نجیب می گردن!!!
    یعنی براشون حیا و نجابت خیلی مهم تره.
    می بینی چقدر مردا هستن که میان اینجا مطالعه می کنند که ببینن چه جوری باید یک زندگی را اداره کنند!!!
    خیلی مردا هستن که براشون عاطفه و عشق مهمه!!!! جدی می گم ها!!! اصلا من خودم فکر می کردم مردا براشون خیلی عاطفه مهم نیست ولی تو این تالار چند تا تاپیک دیدم که مثلا یک مردی خانومش خوشگل و... بود اما دلش عاطفه و محبت می خواست.

ببین دختر خوب این حرفا را ما چون شنیدیم و هی به ما تلقین کردن،این جوری شدیم!!!
    باور کن.
    چند تا نکته بهت می گم که خیالت راحت باشه،همسرت عاشقت میشه و دیگه فکرش به این ور اون ور نمی ره:

1)ببین تو این تالار در مورد سیاست شوهرداری یاد بگیر.اصلا همینو یک سرچی بکن.اگه چم وخم مردا را بلد باشی یا به قول معروف رگ خوابشون را ،همسرت عاشقت می مونه!شک نکن!

2)من احساس می کنم الان تو؛ گذشته منه! من هم قبلا اصلا نسبت به رابطه ج حس خوبی نداشتم.یعنی فکر می کردم ازدواج نباید برای این دلایل باشه و....اصلا اطلاعی نداشتم.
    خدا را شکر که اون موقع ازدواج نکردم!!!! نمی دونم اون موقع اگه ازدواج می کردم چه بلایی سر شوهر بدبخت میاوردم!!!! حتما حس می کردم این مردا همش نیاز ج دارن و ....
    اما اینو بدون که مردا از همین نیاز جنسی به عشق می رسن و زنان از عشق به رابطه جنسی می رسن.
    این مثل یک چرخه است.
    3)مطمئن باش اگه ازدواج کنی،بعد ازدواجت وقتی از همسرت عشق و محبت ببینی خودت دست همسرت را تو این مورد از پشت می بندی!!!!
    خانم ها معمولا بعد از اولین تجربه تازه دوزاریشون میفته!!! و جالبه که بدونی اتفاقا لذت خانوما خیلی از آقایون بیشتره!!!ولی بیشتر مواقع بعد از تجربه عشق و.. اینو میفهمن
    اصلا از اینکه مردا به قیافه و... اهمیت می دن ناراحت نباش.منم اولا این جوری بودم.اما پیش خودم که فکر کردم اصلا دیدم تو وجودم خودم خیلی خیلی دوست دارم که برای یکی خودم را خوشگل کنم.اصلا اگه براشون قیافه مهم نباشه،تو چه انگیزه ای برای پوشیدن لباس های قشنگ و آرایش های مختلف خواهی داشت؟
    ببین من تو همین تالار یک جا خوندم که خانومی می گفت من وقتی آرایش می کنم اصلا همسرم متوجه نمیشه!اصلا ازم تعریف نمی کنه!خانومه خیلی ناراحت بود.
    ما شاید الان اینو حس نکنیم.ولی بعد ازدواجت متوجه میشی که دوست داری همسرت به این چیزها علاقه نشون بده و ازت تعریف کنه.و اگه نسبت به این مسائل بی تفاوت باشه ناراحت می شی.
    اون موقع خودت می ری همه چیو یاد می گیری و... وباید هم بری اینا را یاد بگیری !!!
    4)اگه یک همسر باحیا انتخاب کنی،و اگه یک همسری که عاطفی باشه اصلا و اصلا هیچ وقت بعد از عاشق شدنش (که تو خودت باید سیاست داشته باشی تا عشقش واقعی بشه) بهت خیانت نخواهد کرد.حتی خیانت در حد چشم چرونی.......
    اگه واقعا همسرت عاشقت باشه و انسان باشه،از اینکه به دختر یا زن مردم بخواد به چشم بوووووق نگاه کنه،خجالت می کشه!عذاب وجدان می گیره!!!!
    5)اما این به یک شرطه ها!!!
    می دونی اون شرط چیه؟
    اگه خودت واقعا دختر نجیب و باحیایی باشی.مثلا تو بیرون واقعا باحیا رفتار کنی ولی تو خونه برعکسش....
    اگه یک مردی همچین زنی داشته باشه ولی بخواد به زن مردم یک همچین دیدی داشته باشه باید بره از عذاب وجدان بمیییییییییره!!!
    اما اگه خودت باحیا و باحجاب رفتار نکنی اون چه دلیلی می بینه که خودش هم با حیا رفتار کنه و نگاهش را کنترل کنه؟
    6)بعدش هم باید همیشه سعی کنی بین تو و همسر آیندت همیشه و همیشه یک مرز و احترامی باشه!نباید بذاری همه پرده ها پار بشه.من چقدر مورد تو این تالار خوندم که خانومه خودش باعث شده بود پرده احترام پاره بشه و خب اگه این اتفاق بیفته دیگه شوهر چرا خجالت بکشه و...باید همیشه یک ترسی داشته باشه که اکه خانوم من متوجه بشه من آبروم پیشش میره!!! این وقتی میسر میشه که همیشه بینتون احترام باشه!
    من خودم دوست دارم همیشه با احترام با همسر آیندم برخورد کنم.جوری که همیشه یک حس رودرواسی کمرنگ بذارم.اگه کتاب ازدواج بدون شکست را بخونی متوجه حرف من میشی!
    این اصلا درست نیست که به بهانه صمیمیت هیچ حریم و احترامی بین همسران نباشه!
    اگه هیشه عزت و اقتدار مردت را حفظ کنی محاله که بخواد این مقام را پیش تو از دست بده. اونم با یک نگاه بووووق!!! چون برای مردا اقتدار و احترام خیلی مهمه!!!اصلا دوست ندارن آبرشون و ارزششون پیش زنشون از بین بره!

- - - Updated - - -

راستی گیسو جان اگه می خوای دلت بیشتر قرص باشه:
    تو ازدواجت خیلی به قیافه اهمیت نده.بذار حداقل یک درجه همسرت قیافه اش از تو پایین تر باشه!!!
    این جوری مردها بیشتر زیبایی خانومشون را درک می کنند.
    من خودم برام خوشگلی یک مرد یک امتیاز منفی محسوب میشه!شاید برای بعضی ها خنده دار باشه.اما من اصلا دوست ندارم به هیچ وجه همسرم از این جهت مثل من باشه.حداقل باید یک درجه پایین تر باشه!این طوری زیبایی من بیشتر براش ارزش داره!
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

14. 10 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 23 اسفند 92), e-lampard (جمعه 08 فروردین 93), Elena1994 (جمعه 23 اسفند 92), kiann (جمعه 23 اسفند 92), meinoush (جمعه 23 اسفند 92), setareh 1390 (جمعه 23 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), تهمتن (جمعه 23 اسفند 92), شیدا. (شنبه 24 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 19:14]
    سطح
    16
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    212

تشکرشده 188 در 57 پست

Array
    خانم مصباح الهدی واقعاً یکی از فهمیده ترین و بهترین دخترای روی زمینه. اغراق هم نمی کنم. چون من دخترای کشورهای دیگه رو هم دیدم اینو می گم. یعنی مثل ایشون کم پیدا می شه. وقتی حرفهاش رو می خونم و پست هاش رو می فهمم که یک دختر چقدر می تونه فهمیده و امروزی و درعین حال نجیب باشه. حق هم دارید که تو اون تاپیک دنبال یک همسر در شان خودتون هستید. هر کسی لیاقت شما رو نداره واقعاً. خانم گل گیسو حرفهای مصباح الهدی رو بخون و روشون دقت کن. خیلی نکات خوب و درستی توش هست و این رو بدون خوبی و بدی پسر به انتخاب شما بستگی داره. مردها نصف جمعیت کره ی زمین هستند. توشون هم از بدترین و بهترین ها پیدا می شه. شما در انتخاب دقت کنید. خانم مصباح الهدی می دونم از تعریفم مغرور نمی شی چون انقدر خوبی که فکر کنم تواضع هم جزء خصوصیات اخلاقیتون باشه. داشتن هموطن هایی مثل شما باعث افتخاره. خلاصه دیگه نمی دونم چطور تحسینم رو نشون بدم. دست پدر و مادرتون درد نکنه با این گوهری که تحویل جامعه دادند. ( حالا یه وقت بعداً سر یه تاپیکی دعوامون شد نگید اینکه اونموقع از من تعریف کرد چرا حالا ضد حال می زنه! )

16. 6 کاربر از پست مفید تهمتن تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 23 اسفند 92), e-lampard (جمعه 08 فروردین 93), kiann (جمعه 23 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), شیدا. (شنبه 24 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 21:48]
    سطح
    30
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    تشکرها
    230

تشکرشده 223 در 59 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تهمتن نمایش پست ها
    خانم مصباح الهدی واقعاً یکی از فهمیده ترین و بهترین دخترای روی زمینه. اغراق هم نمی کنم. چون من دخترای کشورهای دیگه رو هم دیدم اینو می گم. یعنی مثل ایشون کم پیدا می شه. وقتی حرفهاش رو می خونم و پست هاش رو می فهمم که یک دختر چقدر می تونه فهمیده و امروزی و درعین حال نجیب باشه. حق هم دارید که تو اون تاپیک دنبال یک همسر در شان خودتون هستید. هر کسی لیاقت شما رو نداره واقعاً. خانم گل گیسو حرفهای مصباح الهدی رو بخون و روشون دقت کن. خیلی نکات خوب و درستی توش هست و این رو بدون خوبی و بدی پسر به انتخاب شما بستگی داره. مردها نصف جمعیت کره ی زمین هستند. توشون هم از بدترین و بهترین ها پیدا می شه. شما در انتخاب دقت کنید. خانم مصباح الهدی می دونم از تعریفم مغرور نمی شی چون انقدر خوبی که فکر کنم تواضع هم جزء خصوصیات اخلاقیتون باشه. داشتن هموطن هایی مثل شما باعث افتخاره. خلاصه دیگه نمی دونم چطور تحسینم رو نشون بدم. دست پدر و مادرتون درد نکنه با این گوهری که تحویل جامعه دادند. ( حالا یه وقت بعداً سر یه تاپیکی دعوامون شد نگید اینکه اونموقع از من تعریف کرد چرا حالا ضد حال می زنه! )
    منم با نظر تهمتن عزیز موافقم.

به نظر من این نوشته ها رو قاب کنید و بزنین رو دیوار اتاقتون.
    به جرات میتونم بگم که این اولین باری بود که از میزان شناخت و درک یه خانم توی نوشته هاش توی این سایت متاثر شدم.
    خانم مصباح الهدی همینجا قول میدم اگه همسر آینده تون قدرشناس نبود خودم میام و تقسیمش میکنم به قطعات نانو متری نه اصلا پیکومتری که حتی با نانوتکنولوژی هم نتونن درستش کنن.
    راستی با این هوش و استعدادی که دارید میتونین مدیر بخش کنترل ترافیک هوایی فرودگاه لندن بشین ، فکر میکنم شدیدا به شخصی مثل شما نیاز داشته باشن.
    برم یه بار دیگه بخونم ، افتادم تو دور تسلسل.
    خدا کنه که چند تا عیب و ایراد هم داشته باشین که فلسفه خلقت دچار تناقض نشه.
    فکر کنم اگه اون بالا بالاها بفهمن از طرف مدیر کائنات تحت تعقیب باشین.
    انسانی که هدفش خدمت به خداست ممکن است انسان خوبی باشد
    اما انسانی که هدفش خدمت به انسان باشد حتما انسان خوبی است.

18. 2 کاربر از پست مفید kiann تشکرکرده اند .

گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)