درود بانو titititititi
اگه گفتم عنوان عوض بشه چون جزو قوانین سایت هستش و یه حسن بزرگ داره که مدیران سایت بخصوص بانو فرشته مهربان یا مدیر همدردی مجبور میشن به این تایپیک سر بزنن و نظر خودشان را بنویسند در اکثر موارد اینجوریه 
کسی نمیتونه کاری کنه یا چیزی بگه که از داغتون کم بشه من خودم 9ساله از فوت مادرم میگذره بعضی وقتا شبا گریم میگیره دلم براش تنگ میشه بعضی چیزا رو زمان هم نمیتونه کاریش کنه یه زخم هایی هست همیشه با آدم میمونه یه خاطراتی که هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه همیشه همیشه همراه آدمه اینکه هرچقدرم باهاشون خوب باشی ولی بعد رفتنشون پیش خودت میگی ایکاش اون کار رو انجام نمیدادم یا براشون کارایی رو انجام میدادم که اونموقع انجام ندادم این حس برای همه آدمایی که یه عزیز رو از دست دادن مشترکه.
خوبی مذهب شیعه اینه تا 40 روز عزاداری دارن اینکه آدم گریه زاری میکنه و خودشو خالی میکنه اینکه اطرافیانش هستند تا غم فراق و دوری از اون عزیز راب راش کم کنند.این خیلی خوبه و به آدم خیلی کمک میکنه تا زودتر آروم بشه.
حرفی ندارم برای شما بزنم.نازنین2010 خیلی زیبا نوشتن کسی که همدرده بهتر میتونه آدم را درک کند.من خودم اینجوری خودمو آروم میکنم.که نزدیک 21 سال بالا سرم بود و فکر کنم درسته جاش واقعا خالیه ولی هرچی که لازم بود را بهم یاد داده بقول معروف خدا یک روزی به آدم یه نعمتی را میده و یکروزم اون نعمت را از آدم میگیره من خودم فکر کنم تونستم اونقدر که لازمه از مادرم یاد بگیرم.سعی میکنم آدم خوبی باشم و مفید که مادرم وقتی از اون بالا بهم نیگاه میکنه بهم افتخار کنه و منو نشون بده بگه این گلپسریه که من تربیتش کردم
داغ مادر یا پدرتا آخر عمر با آدم میمونه.مخصوصا داغ مادر 
هرکاری هم براشون انجام بدی بازم پیش خودت میگی ایکاش اینکارم انجام میدادم و عذاب وجدان دار یولی یکچیزی یادت نره شما در دوران حساس بارداری هستی فکر نکنم پدر خدابیامرز شما هم راضی باشه به اون
نی نی خوشگلی که در وجود شماست آسیبی وارد بشه خواهشا خواهشا حواست بهش باشه بانو 
دوستان یه حمد و سوره برادی پدر بانو tititititi بخوانید
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)