سلام دوست عزیز طبق حرفایی که زدی به نظر منم ایشون به شما توجه داره یا به قول شما ازتون خوشش اومده حالا نمیدونم به قصد دوستی یا ازدواج
من توسخنرانی ها وحرفایی که از مشاوره ها شنیدم میگن شما یه جوری به طرف بفهمون که ازش خوشت میاد پسر ها زود متوجه این موضوع میشن البته نه جوری که تابلو میشه یه جوری که مثلا اون فکر کنه یعنی مطمئنم نباشه که شما خوشت میاد ازش بعد منتظر باش ببین عکس اعمل اون چیه اگر پسری از شما خوشش اومده باشه مطمئن باش میاد سمتت ویه جوری بحثو پیش میکشه مخصوصا وقتی هم بفهمه با فکر کنه شما ازش خوشت میاد ولی وقتی پسری از دختری خوشش نیاد شما هر کاری هم کنی اون پسر عکس العملی انجام نمیده واینا واقعیته
به نظر من شما بعد از تعطیلات وقتی رفتی دانشگاه رفتار عادی خودتو داشته باش فقط میتونی واسه یه بار یه جرکتی یه کاری کنی که ایشون متوجه شما بشه بعد اگر حرکتی حرفی زد خب معلوم میشه از شما خوشش میاد ولی اگر کاری انجام نداد شما هم رفتار عادی خودتو داشته باش
فقط خواهرانه بهت بگم به هیچ وجه نه مستقیم نه غیر مستقیم از کسی نخاه نظر ایشونو راجع به شما بپرسه پسر ها زود متوجه علاقه دختر میشن تنها کاری که میتونی بکنی اینه که فقط یه بار بهشون توجه کنی وبعد منتظر بمونی ببینی عکس العملی انجام میده یا نه اگر انجام داد وازتون درخواست دوستی داشت که مستقیم جواب رد بدین ولی اگر خواست باهم بیشتر اشنا بشین بهشون بگین همه چیز باید با اطلاع خانواده وخواستگاری رسمی صورت بگیره
اگرم توجهی نکرد بهتون پس بدون از شما خوشش نمیاد ودیگه شما هم پیگیر نشو
حالا من امیدوارم اگر صلاح شما هست ازدواجتون صورت بگیره موفق باشی دوستم
![]()

وستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)