به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 154

Threaded View

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    سلام خانم
    آفرین و بسیار عالی بودید! متوجه شدید که اگر بخواهید می توانید جرات مند باشید... با واژه امتیاز اضافی و این نوع نگاه موافق نیستم اما اینکه احساس خوبی داشتید خیلی خوبه
    تمرین کنید . جرات مندی رو آهسته شروع کنید. حتی آرام اما اجرا کنید... موفقیتهاتون خیلی خوب بودند
    در مورد خانواده همسر بطور کلی خیلی مطلب نوشتم؛ بنظرم باید مرزهای جرات مندی رو برای این خانواده برای شما کمی روشن کنم
    خانواده همسرتون هر طوری که هستند همانطور بوده و خواهند بود شما نمی تونید اونها رو تغییر بدید.
    می خوام ببینم شما چی برام نوشتید
    مسئله :این مسئله کامل نیست. برای شما بعدها از اینکه چگونه مسئله تعریف کنید خواهم گفت. فعلا واقعا زوده...
    پدرشوهر من نقطه ضعفش اینه که به شدت عقده احترام گذاشتن داره. . عقده نگید! اگر ایشون این نقطه ضعف رو دارند بی شک شما با یک انسان کاملا سالم روبرو نیستید. مشکل ایشون شما نیستید، ایشون از نظر تیپ شخصیتی بدنبال احترام و پیدا کردن اون هستند. احتمالا بدلیل شخصیت منفعل پرخاشگری که دارند و از اونجائیکه شاید هرگز مورد احترام کامل همسر نبوده اند. ایشون شخصیتشون اینطوره و دوست دارند افرادی رو که به ایشون احترام می گذارند. موقعیتهایی که ایشون احساس خوبی خواهند داشت رو شناسایی کنید و سعی کنید این موقعیت ها رو با برنامه برای ایشون اجرا کنید. ناایح رو خواهید دید و کسی نمی تونه موجب بشه ایشون به شما بی احترامی کنه و یا کسی رو نسبت به شما تحریک کنه. عملا در موقعیت عمل انجام شده قرار نگیرید. مثالی می زنم: مثلا شما می دونید که پدر شوهرتون از کتاب بسیار لذت می برند. برای ایشون کتابی تهیه کنید و براشون ببرید و با احترام به ایشون بدید... بگید به فکر ایشون بودید! شاید مورد حسادت مادر شوهرتون قرار بگیرید... مهم نیست!
    من هر رفتاری که می کنم مادرشوهرم اون رو به بی احترامی تعبیر میکنه و پدرشوهرم ناراحت میشه و شوهرم رو به جون من میندازه. این وسط مادرشوهرم هم بی تقصیره!

موقعیت ها :
    من بی مناسبت یا با مناسبت باید به اون ها زنگ بزنم و احوالشون رو بپرسم. اون ها مطلقا به من زنگ نمی زنند.
    . بپذیرید
    من ماهی یا دوماهی یکبار با شوهرم یا تنهایی میرم شهرستان و هربار نهایتا دو روز اونجا هستم. دوست دارم خانواده ام رو ببینم و کنارشون باشم. ولی اونها میگن که ما باید بریم خونه پدرشوهرم درغیر این صورت بی احترامی کردیم.
    . بدون برنامه ریزی و اعلام قبلی به هیچ وجه نروید. حتما بگید که مثلا روز جمعه نهار خدمت شما هستیم و تا عصر می مونیم. به هیچ وجه بدون برنامه نروید. برنامه شما باید زمان پایانش مشخص باشه در مورد هر دو خانواده. شما بهمراه همسرتون مشخص کنید... شاید اولش براشون عجیب باشه و حتی چیزی بگویند... اما بعدا عادت می کنند. اولش سخته. طول مدت اقامت شما در منزل پدر و مادر (هر دو خانواده بیشتر از 3 تا 4 ساعت نباشه و برای بعدش یک برنامه داشته باشید... مثلا برید پارک... پیاده روی و ....
    وقتی هم بریم عملن بیرونمون می کنن. چون مادرشوهرم اصلن اهل مهمون راه انداختن نیست و پدرشوهرم به شدت خسیسه و دوست نداره ناهار و شام به کسی بده.
    . بپذیرید. اما یادتون نره که پدر شوهرتون رو خوب بشناسید و مادر شوهرتون رو نیز... و سعی کنید موقعیتهایی رو برای اونها ایجاد کنید که پیش بینی نمی کنند و خوشحال می شوند! زیاده روی ممنوع! تکرار عمل ممنوع!
    این بازی ها رو مادرشوهرم راه میندازه تا به شوهرم بگه ما تو و زنت رو دوست داریم ولی اون ما رو دوست نداره و به ما بی احترامی می کنه!

رفتار ما
    من و همسرم همیشه سعی می کنیم عدالت رو رعایت کنیم.
    . دیگه سعی نکنید!
    یعنی دقیقن همونقدر که خونه ما هستیم خونه ی پدر اونم باشیم.
    . این عدالت نیست
    ولی فایده ای نداره. باز هم یه موقعیتی پیش میاد که مثلا دیرتر میرسیم اونجا یا ...
    وقتی هم که تنها هستم اگر زنگ بزنم میگن دیر زنگ زدی، زود زنگ زدی، اگر سر بزنم میگن چرا وعده غذایی نموندی، اگر بمونم میگه فقط یه وعده موندی، روز آخر رفتی، شب نخوابیدی، چرا شب خوابیدی که پدرم برسونتت ترمینال؟؟؟!
    . برنامه ریزی رو فراموش نکنید.. صراحت داشته باشید بهمراه احترام
    هر بار با همسرم دعوا داریم. اگر فقط خودش بود اشکالی نداشت. پدرشوهرم هم طلبکاره و مادرشوهرم هم یه جور اذیت می کنه. نمی دونم باید چه کار کنم؟

سوال : رفتن به شهرستان بهترین آرزوی منه و بزرگترین کابوس من هم هست. من نمی تونم صریح و قاطع باشم با خانواده اش. چون منطقی نیستند و نمیخوام یه دعوای بزرگ دیگه درست بشه. شوهرم هم هرچی اونا بگن قبول داره.
    شوهرم به اندازه کافی به خانوادم هم احترام نمیذاره و زنگ نمیزنه. منم زورم میاد.
    . زمان می بره! نگران نباشید
    خانواده اون روز عید به پدرم که سید هست زنگ نزدند و این رو من تقصیر شوهرم هم می دونم.
    . در مورد خانواده هرگز از همسرتون توقع نداشته باشید و همسرتون رو تحت فشار قرار ندهید
    نمیدونم با این خانواده غیرمنطقی و طلبکار که به من و خانوادم احترام نمیذارند چه رفتاری داشته باشم که جراتمندانه باشه و زندگیم بهم نریزه؟
    . خب خیلی از مسائل رو گفتم.

در بسیاری موارد شما باید بپذیرید که خانواده طرف مقابل دارای مشکلاتی هستند که خارج از کنترل همسر شماست و شما نمی تونیم برای اینکه خانواده اش چنین رفتاری دارند همسرتون رو سرزنش نکنید
    همانطور که خانواده شما عاری از مشکلات نیستند. با هم در اینباره گفتگو کنید و هر دو بپذیرید که خانواده های شما، از دو تربیت مختلف و با مشکلات خودشون هستند و شما هیچ کدون نمی تونید اونها رو از نو مطابق سلیقه خودتون اصلاح کنید و در گام اول هر گونه تلاشی برای اصلاح رفتاری اونها نه تنها اشتباهه که بیهوده هم هست. بپذیرید که با افرادی دارای مشخصاتی که می شناسید طرف هستید. فقط شما می تونید بطور موقت موقعیتهایی رو ایجاد کنید که خوشحال باشند. ضمنا هرگز سعی نکنید اونها رو در رابطه با کاری متقاعد کنید و با پدر و مادر طرف مقابل وارد بحث و تعارض نشوید و از هر گونه بحثی به شدت خودداری کنید. اعتبار سازی کنید و از ایجاد هر گونه چرخه منفی به شدت پرهیز کنید.
    موفق باشید

*در مورد بوپروپیون، بنظرم نیازی فعلا به دارو نیست.
    پیاده روی سریع، روزانه بیست دقیقه، کار همین قرص رو در بدن شما انجام می ده (کمی قویتر حتی)
    طول قدم: اندازه عرض کمر
    ضرباهنگ قدم: گام چپ شما متناسب با ضربان قلب شما باشه

* ساعتی که می خوابید: 11 تا 12 شب باشه. نهایتا 12:30 بخوابید
    ساعتی که بیدار می شوید دیرتز از 8 نباشه حتی روزهای تعطیل
    * خوردن تمام وعده های غذایی (بدون نان و قند زیاد) الزامی است
    * در هنگام خوردن، چیزی نخونید، تلویزیون نبینید، کم حرف بزنید
    * نیایش شبانه داشته باشید 1 ساعت قبل از خواب
    * صبحانه مفصل ساده ولی غیر تکراری : مثلا اگر امروز پنیر بود، فردا کره باشه... اگر امروز تخم مرغ میل کردید فردا خامه میل کنید
    * داشتن دفتر سر رسید دوست داشتنی و زیبا. هر روز برنامه روزتون رو در این دفتر بنویسید. هر روز بعد از حمام این دفتر باید پر شود. دو ستون هر برگ داشته باشد. ستون اول: آنچه باید انجام دهم. ستون دوم: آنچه انجام دادم
    ساده ترین برنامه ها در این دفتر باشد
    * صبح بعد از بیدار شدن، دوش آب گرم (ولرم) بگیرید (اگر عادت ندارید در دو هفته اول موهاتون رو خیس نکنید تا موجب سرماخوردگی و التهاب سینوسها نشوید.)
    * یک سری به متخصص زنان بزنید.

موفق تر باشید
    *
    ویرایش توسط sci : سه شنبه 07 آبان 92 در ساعت 00:36

2. 8 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

del (سه شنبه 07 آبان 92), heaven65 (سه شنبه 07 آبان 92), malakeh (سه شنبه 07 آبان 92), she (سه شنبه 07 آبان 92), tati (سه شنبه 07 آبان 92), هیرسا (چهارشنبه 18 دی 92), مارتا63 (پنجشنبه 09 آبان 92), دختر مهربون (سه شنبه 07 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)