آقای sci گرامی؛ 
چه جوری میتونیم به صورت کاملا جراتمندانه از تاثیر مشکلات دیگران روی زندگیمون کم کنیم؟
یعنی همین که من از همسرم بخوام، مدیریت کنه این اوضاع رو تا مثلا مسائل و مشکلات خواهرش روی زندگیمون تاثیر نذاره، کافیه؟
خواهر شوهر من به تازگی با شوهرش دعواش شده و البته فعلا قصد و نیتش اینه که از همسرش جدا بشه، بنابراین تا این موضوع بخواد پیش بره؛ مطمئنا دخالت اطرافیان، بزرگترها و احتمال خیلی زیاد حرف و حدیث های فراوانی که به دلیل ارتباطات تلفنی و دیداری بیش از حد مادرشوهرم با اطرافیان و فامیل برقرار میکنه، دایره ی تنش ها رو گسترده میده و مسائل از اون چیزی که هست بزرگ تر و فاجعه آمیز تر نشون داده میشه. بنابراین در این شرایط
همسر من هم که خوب، هنوز هیچی نشده، دیشب کلی اعصابش خورد بود از یه طرف بخاطر خواهرش و زندگیش و از طرفی هم بحث آبرو و آبرو داشتن پیش دوست و دشمن و از این جور حرف ها، اعصابش خورد شده بود و حتی وقتی توی خونه من کنارش نشستم و میخواستم که باهاش حرف بزنم، عصبانی شد که حوصله ندارم و اعصابم خورده، تنهام بذار.
در ضمن اینکه همسرم بخواد رازهایی از زندگی خودمون رو حتی برای عبرت گرفتن خواهرش و همسرش مثال بزنه و بیان کنه، یه کم برام آزاردهنده اس. من میخوام این اتفاق این دفعه نیافته. (این موضوع به اندازه ی کافی از طریق مادرشوهرم انجام میشه؛ اما بازگوئی مسائل مون از طرف شوهرم؛ سخت تر و آزاردهنده تر برام.)
-----------
این ماجرای نحوه ی رفتار همسرم بخاطر مسائل دیگران بارها و بارها تکرار شده و اصولا از آتش خشمش، شعله هایی هم به من و از ناراحتیش، دوده هایی وارد زندگی من شده. من از این تاثیر گذاری ها می ترسم و دلم میخواد زندگیم استحکام بیشتری داشته باشه، به نظرتون نیاز هست که من امشب با همسرم صحبت کنم و ازش بخوام که این بار امین زندگی مون باشه و سعی کنه ماجراهای خواهرش رو به زندگی مون نیاره؟
یا باید سعی کنم با خلق موقعیت های عاشقانه، فقط و فقط به آرام سازی ه شرایط زندگیم بپردازم و نقش عشقولانگی داشته باشم؟ در این صورت در مورد افشای رازهای زندگی مون و اصلا مثال زدن های همسرم درباره ی زندگی خواهرام یا خانواده ام باید چی کار کنم؟
آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
من
برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
و امروز
من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
منه انسان
چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)