سلام خانم،
جواب بسياري موارد رو مي دونيد و قبلا گفتيم
نه موافق نيستم از ايشون بخواهيد كه مشكلتون رو حل كنند
از ايشون براي خلق موقعيت هاي خوب استفاده كنيد.
اما سوالي پرسيديد:
در مواقعی که طرف حرف نمیزنه و قهر و سکوت می کنه، باید نشانه ها رو بگیرم و جواب بدم؟
باید چه کار کنم؟ بپرسم چرا ناراحتی؟ (من احساس می کنم که تو حالت خوب نیست!؟)
اگر واکنش نشون بدم (که معمولا نشون میدم) اون بیشتر از این ابزار قهر و نشانه ها استفاده میکنه ولی به نظرم اگر من به روی خودم نیارم یاد میگیره که اگر مشکلی هست باید راجع بهش حرف بزنه!
خب شما ببينيد با چه كسي طرف هستيد؟ با كسي كه قهر كرده و حرف نمي زنه! قهر فراز از انفعال يك نفر هست. فردي كه قهر مي كنه منفعله! پرخاشگر هم هست.
پس اگر شما بپرسيد چرا ناراحتي امكان داره به شما پرخاش كنه! ولي اين ارتباطي با شما نداره! ايشون با قهر مي خواد موقعيتي رو براي شما ايجاد كنه كه شما دچار پريشاني و نگراني بشويد! خب بهتره شما قواعد بازي ذهني ايشون رو بهم بزنيد و نگذاريد چرخه بوجود بياد! يعني توجه كنيد كه قهر خط قرمز شماست
شما بصورت كاملا عادي رفتار كنيد و تا زمانيكه ايشون حرفش رو به شما نزده لازم نيست چيزي بپرسيد.
طوري رفتار نكنيد كه نشانه بي اهميتي ايشون باشه... عادي رفتار كنيد حتي اگر ايشون كلامي با شما حرف نمي زنند
اصرار نكنيد و اگر خواستيد سكوت كنيد: مي تونيد بگيد احساس مي كنم مي خواي تنها باشي، براي همين سكوت مي كنم
اما حواستون باشه كه كاري نكنيد كه تعارض بوجود بياد
به عبارت ديگه به ايشون نشون مي دهيد كه در تشخيص موقعيت اشتباه كرده اند و شما در موقعيت قهر ايشون، دچار ترس، اضطراب و نگراني نمي شويد! اون موقع هست كه روشش رو تغيير مي ده و صحبت مي كنه
شما مسئول پيگيري قهر ديگري نيستيد
ضمنا قبلا هم گفتيم كه اس ام اس، نامه، تلفن، و .... راههاي ارتباطي اضطراري هستند! وقتي مي تونيد با كسي چشم در چشم حرف بزنيد، فقط اين كار رو انجام بديد!
من اگر قرار بود با همسران شما حرف مي زدم در حد يك جلسه،به همسرتون مي گفتم : جرات مندي، قاطعيت و عشق، سه عامل موفقيت يك مرد هستند! داشته باشيد سعادتمنديد، اما اين نيست كه اگر نداشته باشيد سعادت مند نباشيد! اگر نداشته باشيد بيچاره ترين انسان روي زمين خواهيد بود و بسيار بسيار بسيار از اين بابت صدمه مي خوريد! و اون موقع بهشون مي گفتم كه تمام اين سالها از چه جايي صدمه ديده اند!
لازم نيست طور خاصي بنويسيد... مي خونم همه اينها رو

علاقه مندی ها (Bookmarks)