نقل قول نوشته اصلی توسط Estaf نمایش پست ها
بر خلاف خیلی از دوستان من اصلا فکر نمیکنم تمام پدر و مادرها عاشق بچه هاشون هستن یا حتی زره ای اونارو دوست داشته باشن

شخصا با اینکه با پدرم خیلی خیلی زیاد مشکل دارم ولی این احساس رو ندارم که دوستم نداره یا از من بدش میاد همینطور مادرم

ولی خیلی از پدر و مادرها رو میتونم مثال بزنم که هیچ احساس علاقه و عشقی نسبت به بچه ای که ساختن! ندارن
یعنی فقط یه بچه براشون یه شبکاری بوده و بعد یه بقای نسل و بعد هم دیگر هیچ.......

البته این مورد ربطی به ابراز علاقه کردن یا نکردن نداره چون تغریبا تمام ماها هیچکدوم روش ابراز علاقه رو بلد نیستیم وگرنه اگر بلد باشیم انجام میدیم
ولی بدون ابراز علاقه ظاهری هم میشه فهمید کسی مارو دوست داره یا نداره

ولی مشکل اونجاست که توجه و رفتار اینو نشون بده ما برای طرف مقابلون با یه تیکه چوب فرقی نداریم و اونجاست که میشه فهمید علاقه و مهری وجود نداره و پدر و مادر هم از قضیه مستثنا نیستن نسبت به فرزندانشون

به نظر من درسته انسان به محبت و علاقه دیگران بشدت نیاز داره بخصوص محبت خانواده ولی وقتی چیزی وجود نداره قصه خوردن هیچ فایده ای نداره
نظر من اینه شما رک و پوست کنده تمام حرفای دلتون به مادرتون بزنین حتی شده با داد و عصبانیت و بهش بفهمونین که به محبتش احتیاج دارین و مطمعن باشین اگر محبتی وجود داشته باشه بروز پیدا میکنه و اگر هم واقعا وجود نداشته باشه دیگه ناراحتی وجود نداره از اینکه کاری نکردین

به نظرم ان شمایدد که میتونید این مجبت رو وجودش بکشید بیرون البته اگر محبتی وجود داشته باشه
خواستین با مثال میگم چه کارایی میتوین انجام بدین
دوست عزیز
از نظرات خوبتون متشکرم. توی این دنیا همه جور آدمی هست و دلیل نمیشه که وقتی یه نفر پدر یا مادر شد یهو همه ی صفات منفیش به صفات مثبت تبدیل بشه! متاسفانه تو خانواده ی مادر من همه به شدت خودشیفته و خودخواهن و فقط خودشون رو قبول دارن و این صفتم بعد از اینکه پدر یا مادر شدن تغییری نکرده!

بله محبت رو نمیشه به زور از کسی درخواست کرد اما من خیلی از این نظر احساس کمبود میکنم. واقعا به اینکه مادرم منو دوس داشته باشه نیاز دارم! بچه که بودم یه مادر خیالی داشتم که یه جایی داره زندگی میکنه و حواسش بهم هست و ساعتها باهاش حرف میزدم! نمیدونم اگه بتونم این نیازو سرکوب کنم شاید خیلی راحتتر با همه چیز کنار بیام. خوشحال میشم اگه هر راه حلی یا مثالی دارین بشنوم مرسی....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein856 نمایش پست ها
پدر من هم اخلاقی مثل مادر شما داره همش جلوی این و اون بدی های من وداداش هام رو میکه هروقت هم اعتراض میکنیم میکه جلوی کسای دیکه میکم که دیکه این کارهای رو تکرارنکنید من خودم میدونم پدرم ازروی سادکی میکه
خوشحالم که میتونین رفتار پدرتونو درک کنین. متاسفانه من رفتار مادرمو به حساب دوست نداشن گذاشتم!