نقل قول نوشته اصلی توسط Sinéad نمایش پست ها
اینکه شخصی روحیه کمک کردن به سایرین رو بدون هیچ چشمداشتی داشته باشه چیز بسیار خوبیه ولی اینکه ایشون حتما اینکارها رو انجام بده و نتونه به سایرین "نه" بگه، حتی اگه به قیمت ضرر کردن خودش تموم بشه خودش یک مسئله است که البته خود ایشون اگه این رو قبول داشته باشه و بخواد می تونه برای حل کردنش تلاش کنه.

شما لازم نیست بابت اخلاق ایشون حرص بخورید یا باهاش صحبت کنید که کاملا واضحه کار اشتباهیه (صحبت و نصیحت کردن کسی درباره چیزی که خودش ازش خبر داره کوچکترین تاثیر مثبتی نخواهد داشت). دوست دختر شما قرار نیست با استاندارد های شما زندگی کنه و شما هم حق این رو ندارید که بخواید ایشون رو مجبور کنید طوری که شما دوست دارید رفتار کنه. به طور خلاصه، رفتار ایشون با دوستان و خانواده خودش ارتباطی به شما نداره، لازم نیست شما وکیل مدافع ایشون باشید که از حقوق ایشون در ارتباط با دوستان و خانواده خودش حافظت کنید.
سلام من تو تاپيك لطف<>وظيفه در مورد خودم و خواهرم موضوعاتي رو مطرح كردم كه شما گفتيد فقط بايد باهاش كنار بيام ومن تا جايي كه ميشه اين كارو ميكنم اما با شرايط مشابه دوست ايشون توصيه هاتون تفاوت داشت.شما كه كتاب روانشناسي ميخونيد خودتون بهش پايبنديدوعمل ميكنيد؟

- - - Updated - - -

یا به دلایلی به دیگران کمک می کنه که تشویق بشه از سوی دیگران یا حس بزرگی کنه

من تقريبا همين شرايطودارم