آقا آرش و لیلای عزیز،

در همدردی توصیه شده که کسی نام کاربریش رو به همسرش نگه. در مواقع لزوم مقالات مفید کپی بشن و به طرف مقابل داده بشه.

راه درستش اینه:

1. مطالعه ی بیشتر در مورد مسئله ی موجود.
2. صحبت مستقیم با همسر تا درک متقابلی از شرایط و احساسات و افکار ایجاد بشه. و مسئله روشن بشه. (اینجا خلاصه ای از مطالعات قبلی، چه از همدردی بوده باشه چه جای دیگه، می تونه به طرف مقابل ارائه بشه، به منظور درک بهتر صحبت ها و راهکارها)
3. اگه در مرحله ی قبلی مسئله حل نشد، مراجعه حضوری به مشاور.

اعضای این سایت افراد عادی هستند، نه مشاور که شما دونفر بشینید و در حضورشون با هم صحبت کنید.... اینکار اشتباهه و می تونه شما دو نفر رو از هم دور کنه... من براساس موارد قبلی ای که شاهد بودم، بهتون توصیه می کنم هرچه زودتر این تاپیک رو قفل کنید، چون هیچ حاصلی نداره.

من از اعضا خواهش می کنم در این تاپیک پستی نذارن. دقت کنید که حتی تحلیل دوجانبه ی موضوع، و حتی معرفی فایل های مفیدی مثل کلید مرد و کلید زن، ممکنه به پیچیده شدن مسئله ی این دو نفر کمک کنه. چون ممکنه هرکدوم از اون یکی انتظار داشته باشه به توصیه های ارائه شده عمل کنه. مشاوره لم های زیادی داره که ما بلد نیستیم. ممکنه حرفی که می زنیم اثری دقیقا برعکس چیزی که انتظار داریم داشته باشه. پس همونطور که در فضای واقعی به راحتی وارد جلسه ی حل اختلاف یک زن و شوهر نمی شیم (غیر از احیانا افراد نزدیک خانواده که شناخت نزدیکی ازشون داریم. که اونجاها هم خیلی وقتا اطرافیان نمی تونن به حل مسئله کمک کنن، به همین خاطر خیلی توصیه می شه که مسائل بین زن و شوهر و مشاور بمونه)، اینجا هم اینکار و نکنیم.

آقا آرش و لیلا جان،

هر دو نفر شما حرف های نگفته ای به هم دارید. مطمئنم یه صحبت صمیمانه، مسئله رو روشن می کنه. بعدش (شاید با کمک یه مشاور) میرید سراغ کسب مهارت های لازم برای ریشه کن کردن این فاصله ای که تفکراتتون افتاده.

موفق باشید.