یه توصیه کنم بهت اونم اینه که اولا از اتفاقاتی که برات افتاد درس بگیر دوما ادمارو بشناس بدون کی مردونه کنارت وایمیسته , نمیگم اون پسر باید باهات میموند منظورم اینه که اون پسر لاقل باید صبر میگرد کنکور بدی بعد ازت جدا میشد
دوست دخترم عید باهام به هم زد در حالی که من به اوج عشق رسیده بودم نمیدونم چی شده بود ولی شدید عاشق شدم و اون تو همون لحظات باهام به هم زد! میدونی از چی ناراحتم؟ از این ناراحتم که سال قبلش اون برا کنکور میخوند و من واقعا از رابطه نارازی بودم و عذاب بود برام تصمیم قطعی گرفته بودم که کات کنم وی نکردم 8 ماه خون دل خوردم چون اون دختر داشت برا کنکور میخوند! مرامم نزاشت اون سال ازش جدا شم چون میدونستم کنکورشو خراب میکنه خدا شاهده چه عذابی تو رابطه میکشیدم ولی فقط به خاطر کنکورش صبر کردم و تحمل کردم گفتم بزار مردونگی کنم بزا مرام بزارم براش , ولی همون دختر وقتی کنمورشو با موفقیت داد و و وقتی پاش رسید دانشگاه اول عاشقم کرد و بعد از 2 ترم بهم گفت میخوام با پسرای دانشگاه راحت باشم و دیگه نمیخوام با تو رابطه داشته باشم! و الان من موندم و امتحانات و کنکور ارشد!! خیلی نامردیه اگه میدونستم قراره اینطوری نامردی کنه همون سالی که برا کنکور میخوند ولش میکردم. طرفتو بشناس بعد باهاش وارد رابطه شو رابطه بعدیتو همینجوری از رو احساس شروع نکن!!بعضی از پسرا با مرامن اذیتشون نکنی باهات حالا حالاها میمونن و حسابی هم مرام میزارن برات
ببین سریعترین درمان برا تو اینه که با یکی دیگه دوست شی! این راه مضر ترین راهه ولی چون کنکورت نزدیکه من فک میکنم بهترین راه باشه ولی بدترین راه ممکن هم هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)