مریم عزیزم میدونم پذیرشش برای شما که خانم مذهبی هستید خیلی سخته . خود من هم مذهبی هستم و کاملا درک میکنم . ولی این شاید حرف صحیحی نباشه که شما فکر میکنید ایشون به خاطر هوسرانی داره با خانمهای دوستاش دست میده یا بهش خوش میگذره . بلکه مسئله اینه که ایشون از قبل اینکار رو کرده و اولا بهش عادت کرده و براش عادی شده و دوما وقتی الان اینکارها رو نمیکنه یه جورایی غرورش شکسته میشه . احساس میکنه پیش اونها غرورش شکسته میشه . نمیدونم میتونم منظورم رو بیان کنم یا نه ؟ فردی که همیشه یه جوری بوده الان یه جور دیگه رفتار کنه معلومه همه میگن از ترس زنشه . یا یه همچین چیزی . و یه مرد دوست نداره این اتفاق براش بیافته .
توی خانواده همسر من هم رسم دارند که همه فامیلهای نزدیک باهم دست میدن چه خانم و چه اقا براشون مهم نیست . ولی من وقتی وارد خانواده اونها شدم سعی میکنم اینکار رو نکنم .ولی روی همسرم اصلا حساس نمیشم که اینکار رو نکنه .
به نظر من اگر شما بتونید یه مدت تحمل کنید این موضوع خودش کم کم تعدیل میشه . یعنی شما وقتی با چند نفر از دوستان همسرتون میرید مسافرت یا مهمونی
همونطور که شما با اونها راحت نیستید . مطمئنم اونها هم زیاد راضی نیستند که با یک فرد با حجاب معاشرت داشته باشند . و این خودش کم کم باعث سردی رفت و امد ها میشه . وقتی دوستان همسرت متوجه میشن که شما حاضر نیستید از حجابتون دست بکشید یا با نامحرم دست بدید اونها هم از اینکه همسر شون بی حجابه یا با نا محرم اینقدر راحته احساس خوبی نخواهند داشت .
منظورم اینه که با زور سعی نکن جلو همسرت رو بگیری . بگذار خودش به این نتیجه برسه . غیرت در نهاد همه مردها هست . بخصوص همسر شما که خانواده مذهبی هم داره . و اگر اینگونه نبود حتما خانمی بی حجاب مثل خانمهای دوستانش انتخاب میکرد .
یکی از دوستان حرف خیلی خوبی زده بود . بگذار همسرت احساس برنده بودن داشته باشه . از بازنده بودن در برابر همسرت نترس و ناراحت نشو که این عین برنده شدنه .
بهش ارزش بده . به نظراتش و شخصیتش احترام قائل شو . مخصوصا در جمع دوستانش . میگی در جمع دوستانش سعی میکنه خودش رو به شما نزدیک و صمیمی نشون بده . شما هم همینطور باش . بی توجهی و ناراحتی شما در جمع دوستانش موجب شکستن غرورش شده . بگذار این شکستگی ترمیم بشه .
احتمالا اصرار داره با همان دوستانش معاشرت کنه . تا همون ذهنیت رو از بین ببره . میخواد ثابت کنه که مرد مقتدریه . میخواد ثابت کنه که دوستش داری و دوستت داره . میخواد اقتدارش و مردانگیش رو و خوشبختیش رو با شما به رخ دوستانش بکشه . بگذار اینکار رو بکنه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)