خیلی ممنونم از دوستانی که نظر دادن و سایر دوستانی که وقت گذاشتن و خوندن. واقعا از نظراتتون استفاده کردم و خیلی راه گشا بودن. با توجه به پوشش خانم که خیلی صورتشون رو پوشونده بودن فکر می کنم باید یک جلسه هم برم.
سلام
پست بسیار مفیدی بود و تشکر
قسمت هایی که نیاز به جواب دارن:
بله دفعه اول بود و به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.
1- بی حجاب ندیدنشون و فکر می کنم که برای جلسه بعدی، اول مادر و خواهرم برن و ایشون رو بدون حجاب ببینن و بعد از مدتی هم خودم برم و برای بار دوم هم ایشون رو ببینم.
2- تنها عیبی که دیدم مربوط به بینی ایشون بود که که انگار ضربه ای چیزی خورده بود و باعث شده بود که یکمی کج به نظر بیاد (نه آنچنان تابلو، یه کوچولو و همین باعث میشد که هر وقت به بینیش نگاه می کردم نظرم رو عوض می کرد ولی چشم و ابروش رو که میدیدم نظرم برمی گشت!!)
3- سایر قسمت های صورتش هیچ عیب و ایرادی نداشت و نمی تونم بگم مثلا گونه هاش مشکلی داره، یا چشماش یا فرم صورتش. آره چهره خاصی توی ذهنم هست که با اون چهره و فرم صورت فاصله داشتن.
4- دختر خیلی محجبه بود و بیشتر از قرص صورتش رو پوشونده بود.
5- یک مورد رسمی و یک مورد هم غیر رسمی سابقه دارم. که مورد اول با وجود اینکه به دلم نشست نتونست از فاکتور خانواده عبور بکنه و دومی هم به دلم ننشست.
سلام دوست گرامی
جلسه دوم هم حتما میرم.
با تشکر از پستهای خوبتون و کمک های بی دریغتون.
این رو هم اضافه بکنم که مورد دیگه ای که واقعا دو دلم کرده، قانع بودن ایشون و بساز بودنشون هست و می دونم که اگر این وصلت سر بگیره در آینده زندگی خوب و رضایت بخشی خواهم داشت و خلقیاتش دقیقا همونی هست که می خوام... .
ویرایش:
قربون دهنت! حرف دل ما رو زدی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)