اقای من معاون کلانتر میگن مشت نمونه خروراه نه تنها خواستگارای من بلکه خیلی از دخترایی با شرایط خودم میشناسم همین مشکل رو دارن! پس نگین شاید 30 درصد که خنده ام میگیره واقعا!!!!! انگار که هیچ شناختی از همجنسای خودتون ندارین که چقدر ظاهر پرست شدن!
اتفاقا نه من نه اونا به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان دخترای پرتوقع و مادی گرا نیستیم با اینکه خودمون هیچی کم نداریم از لحاظ تحصیلات و کمالات و خانواده گی!
مثلا خواستگار اخری خودم فوق دیپلم دانشگاه ازاد داشت با کار موقت ودرامد در حد ماهی 1میلیون بدون خونه و ماشین ولی چون تعریفش خیلی شنیده بودم پسر با اخلاق و مقیدی بود و خانواده خوبی داشت حاظر شدم ببینمش و اشنابشم خیلی هم خوشم اومد در نگاه اول به دلم نشست حاظر شدم همه اون کمبو دها رو به خاطر خوب بودن خودش نادیده بگیرم
ولی اون برداشت به واسطه گفت دختره سنش زیاده در حالی که همسن بودیم یعنی این همه من خواستم گذشت کنم ولی اون به خاطر یه عدد از همه گذشت های من گذشت ورفت فقط این مورد نبود چند مورد دیگه هم دقیقا به همین بهانه ظاهر همه خوبیهای من رو نادیده گرفتن رفتن!
اقای معاون کلانتر اگه همه دنیا هم بگن مردا ظاهر بین نیستن من حرف خودم میزنم میگم 100 درصد هستن!!!!!!
اینقدر دل دخترایی مثل من رو شکستن با این معیارای مسخرشون که دیگه از هر چی جنس مذکر متفر شدم!
اونقدر که پسرا واسه ازدواج مسائل ظاهری و چهره و اندام دختر براشون مهمه دخترا اونجوری که شما گفتین مادی گرا نیستن مگه دخترایی که خودشون تو خانواده مرفهی بزرگ شدن پس پسری که خودش درامد کمی داره یا امکاناتش در حد یک زندگی متوسط یا ساده هست بهتره قبلش تحقیق کنه و نره سراغ همچین خانوا دهایی که مسائل مادی براشون مهمه
شاید بین دخترا هم باشه عده ای که وقعا مادیگرا باشن ولی باز تعدادشون زیاد نیست دختران کم توقع واقعا کم نیستن!
مثالی که زدین در مورد خرید جنس اقای معاون کلانتر من اگه پول زیادی تو جیبم نداشته باشم هیچ وقت سراغ اجناس گرون قیمت نمیرم یعنی اول به جیبم نگاه میکنم بعد وارد مغازه میشم پسرها هم بهتره قبل از اینکه برن سراغ دخترای پرتوقع و پولدار به جیبشون نگاه کنن! هر چند همون دخترها خواهان بیشتری دارن چون پسرا رو از هر چی برونی بیشتر طرفش میرن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)