من یه چندتا نکته در پستهای شما می بینم.
1) شما می گید قیافتون معمولیه و با آرایش زیبا می شید. ببین من فکر می کنم اکثریت جامعه معمولی هستند. غیر از اینه؟ تو همه چی اکثریت معمولین. مثل متوسط قد جامعه که بقیه متناسب با این معمولی بالاتر یا پایین تر در نظر گرفته می شن.
اگر تو جامعه ای یک پارامتر شیوع بیشتری نداشت؛ به اون معمولی نمی گفتند.درسته؟ و نمودار آماری هر پارامتر بیشتر به صورت زنگوله ایه.درسته؟
2)خب پس شما هم جزء این اکثریت هستین. پس اگر این طور باشه اکثریت ول معطل هستند که!!! ولی من می بینم خیلی از این آدم ها فوق العاده از آدم های زیبا موفق تر هستند.
3) یه اشتباهی که بعضی از پسرها می کنند اینه که نمی دونند آرایش و... چه تاثیری روی قیافه می ذاره. یه دختر خوشگل را ببینند بعد همون دختر را تصور کنند(نه یه دختر دیگه) بره صورتش را بشوره؛ مقنعه اش را بیاره جلو و فقط گردی صورتش معلوم باشه! همون دختر هم تبدیل به یک دختر معمولی میشه!!!
من اینو خیلی دقت کردم. یعنی از اون وقت که تو این سایت آقایون به قیافه گیر دادن. من تو مترو و ... که هستم. دخترای با آرایش و موهایی که سشوار زده و لخت و حالت دار از روسری بیرون اومده را دقت کردم. تصور کردم اون دختر صورتش را بشوره ، روسریش را بکشه جلو طوری که فقط گردی صورتش را نشون بده؛ کاملا یه دختر معمولیه! کاملا معمولی... حتی بعضی از معمولی هم پایین تر...
4) شمیم جان شما خودت را معمولی می دونی. ذکر هم کردم آدم های معمولی بیشتر هستند. چرا روی اینکه قیافه همسرت معمولی نباشه و زیبا باشه گیر می دی؟
باور کن به نظر من از نظر هر پارامتر آدم باید هم کفوش باشه. قیافه هم هم کفوت بود چه خوب!!! تو جامعه هم خیالت راحت تره. خیالت هم راحت تره که کسی پشت سرت حرف نمی زنه... شوهرت هم تو وقتی پیشش یکم آرایش کنی به نظرش از خودش خیلی سر تری! این که خیلی خوبه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)