شیدا جون خیلی دقیق و موشکافانه برام پست گذاشتی ازت ممنونم
در مورد دعوای اولمون که تو حاملگی اتفاق افتاد تو ماه رمضون بود و یر اینکه بهش گفتم مامان اینا روزه هستن و تو ناهارا برو خونه مامانت اینا اونا که روزه نمیگیرن جنگ شد و دعوا شو و چاقو کشی شد
ایشون به همراه مادر و برادر و پدرشون اومدن جلو خونمون و آبرو ریزی و ایشون قمه اش رو برداشته و به مادرم حمله کرده و به قول خودش خون دیدم دلم خنک شد ول کردم( دست مادرش با اون قمه بریده شد) با اون آبروریزی که جلو در مجتمع کردن و اینکه داد و بیداد که طلاقت میدیم و یه پول سیاه هم نمیدیم و کلی فحشهای ناموسی دیگه
با اینحال همون شبش یرگشتم خونه خودمون دو یه شب بعدش دوباره دعوامون شد و یه جورایی میشه گفت منو از خونه بیرون کرد من همون موقع هم رفتم مشاوره گفت دو هفته صبر کن و بعد بهش زنگ بزن و اگه قبول کرد بیای مشاوره که خوب بیایید وگرنه اگه خواستید اقدام قانونیتون رو ادامه بدید
بعد دو هفته تماس گرفتم صداش هنوزم تو گوشمه گفت شما؟ بعد دو هفته براش غریبه شده بودم بهش گفتم بریم مشاوره گفت دادگاه خودش هم راه دادگاه رو پیش گرفت
فرستادن واسطه هم از طرف ما بود و اون هم که براش زندان و شلاق بریده شده بود از فرستادن واسطه ما استفاده کرد و شکایت و مهریه پس گرفته شد و برگشتیم یر خونه مون تو شهر غربت
خوب اونجا هم اذیت شدم ولی خوب روزگار گذرندم تا سر زمین خریدن شوهرم و بعدش هم بحث سر کار رفتن من ..............
اگه واقعا ایشون یه همسری میخواست که دوست نداشت یرکار بره یا درس بخونه میتونست شخص دیگری رو برای ازدواج انتخاب کنه من درس و کارم رو سر جلسه خواستگاری مطرح کرده بودم ایشون گفتن برای ارشد اگه روزانه قبول نشم حاضرن خرج دانشگاه آزاد هم رو بدن و برای کار مخالفتی نداشتن البته گفتن که کار تو شرکتها و کارخونه و اینجور محیطها رو دوست ندارن
مسئله نماز و روزه که دروغ گفتن رو ندیده بگیرم و به قول خودش عیسی به دین خود موسی به دین خود
سیگار و قلیون رو بگم به من چه جلو من که نمیکشه به سلامتی خودش ضرر میزنه
اما درس و کار که مربوط به خودمه برای آینده ام است
برام نوشتی یعنی اصلا به خواسته هاش اهمیتی ندادی ! این درست نیست که از خواسته های خودم بخاطر خواسته های او بگذرم درس و کار و سیگار انقدر برایم مهم بود که شرط ضمن عقدنامه ام شد
تمام سختی دنیا رو میشه با یک جمله تحمل کرد خدایا میدانم که میبینی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)