به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    من خودم دو نفرو دیدم که گفتن رفتن یکی روانپزشک یک یروانشناس بهشون گفته باید هیپنوتیزم شن. هیپنوتیزم شن واسه این نیست که کاری رو مغزشون بکنه کسی. واسه اینه که طرف ممکنه یه روده راست تو شکمش نداشته باشه!! بعدش دکتره نفهمه اخرش این کی راست گفت کی دروغ بگه هیپنوتیزم می کنم تا حرفی که ادما به دکتره راحت می کن این ادم نم یگه رو بتونه بشنوه تا بتونه مشکل رو پیدا کنه
    اینجا هست. اما وقتی برای شما گفتن به دردت نمی خوره واسه چی انقدر گیر میدی؟؟
    من از تو یه کم سنم کمتر بود وقتی عاشق شدم. فرقم این بود که تلاشی واسه رسیدن نکردم. حدودا 5 سالی طول کشید تا حسم به اون ادم بره. در تمام این مدت هیچ وقت تا همین امروز ندیدمش دیگه. اصلا نمی دونم چه شکلیه! تو خوب خواستی برسی. خیلی اصرار کردی. بعدش با اون سن کمت افتادی توی دعا و این چیزا. خوب خودت به زور خودتو تعلیم دادی که کسی هست به اسم خدا که میاد کاری می کنه. نم یدونم واقعا م یکنه یا نه. واسه من نکرده و نبوده. حالا بعدشم هی این احساستو دو دستی چسبیدی. تا الان. الان که اون خانم جدا شده حالا که دم دستته و حس می کنی این اختیارو داری که ردش کنی یا قبولش کنی یه کم راحت شدی می گی اونو نمی خوایش.

چند روزه این خانم جدا شده و شما شنیدی. به نظر من در واقع فقط همین چند مدتی که شنیدی جدا شده داری واقعا برای فراموش کردنش تلاش می کنی. پس فکر نکن اگه قبلا با ذهنت نشده الانم نمیشه. قبلا نشده چون اون ته ذهنت نمی خواستی فراموشش کنی م یخواستیش. الان می شه اگه واقعا بخوای فراموشش کنی.

یکی دو هفته حداقل با خودت با خلوص و رو راستی بذار روی همون ذهنت کار کن. نتیجه می ده. این حالتت استمراره و اصراره سالیانه. یه عادته. عشق یه قسمتیشه اما عادت کردی به این موضوع هی فکر کنی انقدر که بهت گفتن نمیشه خودتم می گی نمیشه غولش کردی واسه خودت.

دخترو نوشته بودی نمی خوای به دلایل جانبی ای. اگه بتونی یه اشتراک ازاد بگیری با مدیر یا فرشته مهربون با جزییات مطرح کنی شرایط خودت و اون خانم و شوهرشو شاید بتونن راه بهت بگن. شاید نیاز نباشه که این ادمو فراموش کنی. بری ازدواج

اما اگه مطمنی نمی خوایش به نظر من عمر این نخواستن واقعا از همون چند روز پیشه که تاپیک زدی جدا شده دختره. پس تلاش کن اول با ذهنت فراموشش کنی.

در کل می دونم از جهاتی شاید سخت به نظرت بیاد. اما یادت باشه تو از بدو تولد گرفتار نبودی به این عشق. تو خودت 15 ساله بودی. یعنی 15 سال عاشق نبودی و فارغ بودی. پس می تونی الان به اوضاع مسلط شی.

موفق باشی.
    اره خودشه ، همین درسته
    من فقط چند روزی هست که تصمیم به فراموش کردنش گرفتم شاید الان تمرینات ذهن موثر باشه به امتحانش می ارزه
    مرسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
    دوست من.
    آخه حرفای شما با هم تناقض داره.
    از یه طرف میگی باید جایگزین کنی تا فراموش شه.بعد یه جای دیگه میگی اصلا اون دختر رو نمی خوای.فقط می خوای از تنهایی در بیای.یه جای دیگه میگی گرفتار زیبایی اونیو کسیو با چنین چشمای زیبایی ندیدی.
    اینها هر کدوم مشکلات جدا هستن و راه حل های جدا می طلبن.
    من کاملا می فهممت که می خوای یهو با یه هیپنوتیزم از شر مشکلت (هر چی هست) خلاص شی.
    اما قبلش تکلیفتو با خودت مشخص کن که شاید راه دیگه ای هم بود.
    قبل از اون دختری که گفتم تو سن 19 سالگی وارد زندگی من شد ، از 15 سالگی یه دختریو دورادور دوست داشتم و واقعا تو فکر و خیالم خیلی می خواستمش.این علاقه 3 تا 4 سال بدون اینکه طرف بدونه ادامه داشت.اما بعد از اینکه یه سری خبر هارو در موردش شنیدم از دلم رفت بیرون.خواستم بگم تو این مورد هم درکت می کنم.
    شما هم که الحمدالله می گی دیگه اون طرف رو نمی خوای.
    لطفا بدون تناقض با جزئیات بیشتر توضیح بده.
    شاید من نتونستم منظورم رو درست بیان کنم
    کل قصه اینه
    من میخوام دختری رو که به خاطر چشماش دوستش داشتم و چند سال برای رسیدن به اون دعا کردم فراموش کنم چرا چون دیگه برام تموم شده است و یه عشق جدید پیدا کنم تا هم از تنهایی در بیام هم یکی باشه که دوستش داشته باشم من دیروز به این نتیجه رسیدم که من بدون عشق نمی تونم زندگی کنم باید یکی باشه که عاشقش بشم
    اصلا من دوست دارم یه دختری وارد زندگیم بشه که در حد جنون دوستش داشته باشم و همچنان عاشق باشم دیگه نمیخوام به این دختره فکر کنم چون خیلی اذیت شدم
    اما چون نمی تونم یه دختری رو به این زودی پیدا کنم پس تصمیم گرفتم با هیپنوتیزم حذفش کنم

- - - Updated - - -

تصمیم گرفتم دوازده روز روی ذهنم کار کنم اگه نشد میرم برای هیپنوتیزم
    مرگ مادر مهربانی است که بچه خود را پس از یک روز طوفانی در اغوش کشیده نوازش می کند و می خواباند.

2. 2 کاربر از پست مفید Dreams end تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), pasta (یکشنبه 18 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)