نوشته اصلی توسط
meinoush
من خودم دو نفرو دیدم که گفتن رفتن یکی روانپزشک یک یروانشناس بهشون گفته باید هیپنوتیزم شن. هیپنوتیزم شن واسه این نیست که کاری رو مغزشون بکنه کسی. واسه اینه که طرف ممکنه یه روده راست تو شکمش نداشته باشه!! بعدش دکتره نفهمه اخرش این کی راست گفت کی دروغ بگه هیپنوتیزم می کنم تا حرفی که ادما به دکتره راحت می کن این ادم نم یگه رو بتونه بشنوه تا بتونه مشکل رو پیدا کنه
اینجا هست. اما وقتی برای شما گفتن به دردت نمی خوره واسه چی انقدر گیر میدی؟؟
من از تو یه کم سنم کمتر بود وقتی عاشق شدم. فرقم این بود که تلاشی واسه رسیدن نکردم. حدودا 5 سالی طول کشید تا حسم به اون ادم بره. در تمام این مدت هیچ وقت تا همین امروز ندیدمش دیگه. اصلا نمی دونم چه شکلیه! تو خوب خواستی برسی. خیلی اصرار کردی. بعدش با اون سن کمت افتادی توی دعا و این چیزا. خوب خودت به زور خودتو تعلیم دادی که کسی هست به اسم خدا که میاد کاری می کنه. نم یدونم واقعا م یکنه یا نه. واسه من نکرده و نبوده. حالا بعدشم هی این احساستو دو دستی چسبیدی. تا الان. الان که اون خانم جدا شده حالا که دم دستته و حس می کنی این اختیارو داری که ردش کنی یا قبولش کنی یه کم راحت شدی می گی اونو نمی خوایش.
چند روزه این خانم جدا شده و شما شنیدی. به نظر من در واقع فقط همین چند مدتی که شنیدی جدا شده داری واقعا برای فراموش کردنش تلاش می کنی. پس فکر نکن اگه قبلا با ذهنت نشده الانم نمیشه. قبلا نشده چون اون ته ذهنت نمی خواستی فراموشش کنی م یخواستیش. الان می شه اگه واقعا بخوای فراموشش کنی.
یکی دو هفته حداقل با خودت با خلوص و رو راستی بذار روی همون ذهنت کار کن. نتیجه می ده. این حالتت استمراره و اصراره سالیانه. یه عادته. عشق یه قسمتیشه اما عادت کردی به این موضوع هی فکر کنی انقدر که بهت گفتن نمیشه خودتم می گی نمیشه غولش کردی واسه خودت.
دخترو نوشته بودی نمی خوای به دلایل جانبی ای. اگه بتونی یه اشتراک ازاد بگیری با مدیر یا فرشته مهربون با جزییات مطرح کنی شرایط خودت و اون خانم و شوهرشو شاید بتونن راه بهت بگن. شاید نیاز نباشه که این ادمو فراموش کنی. بری ازدواج
اما اگه مطمنی نمی خوایش به نظر من عمر این نخواستن واقعا از همون چند روز پیشه که تاپیک زدی جدا شده دختره. پس تلاش کن اول با ذهنت فراموشش کنی.
در کل می دونم از جهاتی شاید سخت به نظرت بیاد. اما یادت باشه تو از بدو تولد گرفتار نبودی به این عشق. تو خودت 15 ساله بودی. یعنی 15 سال عاشق نبودی و فارغ بودی. پس می تونی الان به اوضاع مسلط شی.
موفق باشی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)