به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array

در مورد هیپنوتیزم و حل مشکلات دوران کودکی فرد ...

سلام دوستان،
    من به یه نتیجه ای رسیدم البته با توجه به گوش دادن به صحبتهای دکتر هلاکویی و دوستانش و جستجو در اینترنت.
    1. هیچ کدام ما انسان ها (خصوصا در ایران) سالم به سن 8 سالگی نمی رسیم.
    2. تقریبن هیچ کدام ما (خصوصا در ایران) سالم به سن 18 سالگی نمی رسیم.
    .
    منظور هم اینه که ما آسیب میبینیم. زخم ها و کمبودهای روحی پیدا میکنیم یا بعضی مسائل در ذهنمون بد جا میوفته.
    .
    3. ما فلسفه زندگی زناشویی برابر رو هم در ایران نداریم. موضوع مهریه و حق و حقوق زن چه قبل ازدواج چه حین زندگی چه در زمان طلاق واقعن در ایران احمقانه است.
    (در آمریکا زن و مرد با هم ازدواج می کنند(مهریه ای درکار نیست یعنی زن خرید و فروش نمیشه) بعد اگر بخوان از هم جدا بشن، هر چیزی توی اون زندگی به دست آورده باشن 50 50 بین زن و مرد تقسیم میشه و ضمنن مرد باید تا زمانی که زن دوباره ازدواج میکنه هر ماه حقوقی برابر خرج زندگی اون بهش بده!
    همچنین زن حق طلاق داره و هر حقی که یک انسان باید داشته باشه مساوی با مرد داره. از زن توقع میره که کار کنه و درآمد داشته باشه و اگر کار نمیکنه درس بخونه. خلاصه باید فعالیت اجتماعی داشته باشه و رشد کنه.
    .
    4. خانواده در ایران به صورت خانواده ی گسترده هستش یعنی حداقل پدربزرگ و مادربزرگ ها هم در اون حق و حقوق و انتظاراتی دارند. اما در آمریکا خانواده به صورت خانواده ی هسته ای (مادر پدر فرزندان) وجود داره و بقیه همه "دیگران" هستند و غریبه اند و به اندازه ی یک مهمان حق دارند نه بیشتر.
    .
    +++++++++++++++++++
    .
    ما در ایران زندگی برابر بین زن و مرد رو نداریم. هم به خاطر فرهنگمون و هم به خاطر قوانین.
    ما در ایران خانواده ی هسته ای نداریم و عمده مشکلاتمون از دخالت های خانواده هاست.
    هزار و یک مشکل دیگه هم که هست.
    .
    من میخوام راجع به موردهای 1 و 2 بگم : دوران کودکی.
    میگن علم هیپنوتیزم میتونه خیلی از اختلالات و زخم های ذهن ناهشیار رو که معمولا در دوران کودکی ایجاد میشه از بین ببره.
    این کار با تلقین و مکالمه با ذهن ناهشیار انجام میشه و البته خود شخص هم باید همکاری کنه تا هیپنوتیزم درست انجام بشه.
    .
    من از شما میخوام که اگر اطلاعاتی در این باره دارین بهم بگین. اگر تجربه ای دارین. اگر فکر می کنین می تونیم خودمون و یا شوهرامون رو به مشاور برای هیپنوتیزم بفرستیم و یا اگر یه مشاور کار درست میشناسین.
    .
    من اطلاعات کمی دراین باره دارم. فکر نمی کنم بتونم شوهرم رو راضی کنم ولی خودم دوست دارم این روش رو امتحان کنم.
    .
    من دارم شارژ این سایت رو میدم ولی باز هم نوشته "کاربر سایت!" من کجا میتونم شاکی بشم؟!:(

- - - Updated - - -

الان دوباره میان تاپیک منو میندازن دور!

2. 3 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), rozaneh (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), بابک 1369 (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 مهر 02 [ 23:10]
    سطح
    71
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    825

تشکرشده 868 در 166 پست

Array
    به نام خدا
    سلام
    شما میتونید از همون جایی که به شما گفته "در آمریکا مرد به زن بعد از طلاق تا ازدواج بعدیش خرجی میده !" در مورد هیپنوتیزم هم سوال کنی معلومه که منبع اطلاعاتی شما بسیار غنی بوده!
    یا از اون کسی بپرسید که گفته هیچ کدام از انسانها به سن 8 یا 18 سالگی سالم نمیرسند(به خصوص در ایران!) (من نمیدونم قید "هیچ کدام" با قید "به خصوص" چه جوری میتونه در یک جمله منطقی باشه اگر "هیچ" درسته دیگه نیازی به "تخصیص ایران" نیست و اگه "تخصیص" درسته پس قید "هیچ کدام" دروغی بیش نیست!)
    به نظر من مشکل خیلی از ماها اصطلاحات خانواده هسته ای یا گسترده و یا رسومات ازدواج و حق و حقوق زن و مرد نیست مشکل اساسی ما همین تفکر "هیچ" یا "همه" ویا" خود باختگیمون" هست که با هیچ هیپنوتیزمی درمان نمیشه و فقط صداقت نسبت به خودمون و همت در رفع عیوبمون رو میطلبه!
    در پناه حق.

4. 5 کاربر از پست مفید Aram_577 تشکرکرده اند .

rozaneh (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), saraamini (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), zendegiye movafagh (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), افتابگردون (جمعه 16 خرداد 93), شمیم الزهرا (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    من نمی دونم منظور شما از سالم بودن چیه ..اما خیلی ها رو می شناسم که به صلح و صفا با هم زندگی می کنن و همسرشون درکشون می کنه و با هم همگام هستند ...موفقیت و خوشبختی رو به راحتی می شه تو خیلی ها دید ...

- - - Updated - - -

و اصولا شوهرای ما که حتی مشاوره هم به هیچ عنوان نمی یان فکر می کنی هیپنوتیزم رو قبول کنن .. حتی فکرش هم نمی تونم بکنم .. وقتی به شوهرم گفتم مشاوره رفتم یه هفته باهام قهر شد ... شدت قضیه رو می بینی ؟؟ بعد می خوای طرف همکاری کنه مشکلات بچگیشو حل کنه .. اینا معتقدند بی اشتباه ترین آدمای روی زمینن... البته چون تا حدود زیادی رفتار شوهرتون شبیه به شوهر منه گفتم

6. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

افتابگردون (جمعه 16 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 92 [ 14:29]
    سطح
    19
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    سلام عزیزم
    لطفا تا زمانیکه اطلاعات کافی درمورد موضوعی ندارید اینطور قاطع نظر ندید.قوانین اسلامی ما اعم از مهریه،نفقه و حق طلاق بهترین قوانین دنیاست.برای اثباتشون میتونید کتاب نظام حقوق زن در اسلام نوشته استاد مطهری رو مطالعه کنید.تو آمریکا اصلا خانواده وجود داره که ما اونارو الگوی خودمون قرار بدیم؟؟؟جایی که مردم هیچ قید و بندی ندارن و هم جنس بازی رواج داره...اگر قوانینشون درست بود خودشون درست زندگی میکردن.اگر ما درست زندگی نمیکنیم ضعف از ماست ...

8. 2 کاربر از پست مفید reyhan تشکرکرده اند .

افتابگردون (جمعه 16 خرداد 93), شمیم الزهرا (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    واقعن برای همتون متاسفم!!!:)
    البته وقتی نوشته هاتون رو خوندم خنده ام گرفت به جای اینکه عصبانی بشم!
    .
    آقای آرام عزیز، علم روانشناسی تا به حال به دلیل پیچیده بودن ذهن انسان "هیچ" دقیقن هیچ راه حل و شیوه ای برای اینکه نوزاد سالمی رو که خداوند به این دنیا میاره تا 8 سالگی سالم بزرگ کنه پیدا نکرده.
    هر حرکت و نوازش نوزاد و یا برخورد با او تاثیرات بسیار زیادی در بزرگسالی او میگذاره و علوم تربیتی برای پرورش کودکان بسیار دقیق و حساب شده و البته هنوز هم ناقصه.
    اینکه من گفتم خصوصا در ایران چون در ایران فاجعه است!!
    دلایل علمی و سند و مدرک و منبع معتبر در این مورد تا دلتون بخواد دارم!
    از کتاب امیل روسو تا مقالات معتبر سالهای اخیر که در مورد ذهن انسان در ماه های اولیه تولد تا 18 سالگی رو بررسی می کنه.
    تقریبن تمامی کسانی که هیپنوتیزم میشن اولش با گریه و غم و ناراحتی همراهن. اولین احساساتی که پس از ورود دوباره به دوران کودکی دارند.
    .
    زندگی موفق عزیز حق داری. هنوز هم آدم هایی هستند که با صلح و صفا زندگی می کنند. آمارهایی هم وجود داره. ولی متاسفانه بسیار غم انگیزه. خصوصا در ایران.
    احساس خوشبختی، احساس موفقیت، آرامش، صمیمیت و تربیت فرزند سالم و خوشبخت رو ملاک قرار بده و بهم بگو آیا کسی رو میشناسی در ایران که مدعی باشه می تونه صادقانه با شوهرش حرف دلش رو بزنه و یه گفتمان سالم و برابر داشته باشه؟ در ایران آمار طلاق های آشکار و پنهان و فرزندان معترض و عصیانگر و آمار بالای افسردگی در میان زن ها و مردان خبر از چیز دیگه ای میده.
    .
    ریحان جان، من حساسیت مذهبی شما رو میفهمم. شما مسلمان هستید و اسلام رو کاملترین دین میدونین. خیلی خب تا اینجا قبول.
    من تمام کتاب های استاد مطهری رو خوندم. بگو راجع به کدوم کتاب و چه صفحه ای صحبت می کنی تا بحث کنیم. و البته این رو هم در نظر بگیر که نقد آثار مطهری با توجه به ضعف هایی که داشته و داره همین الان در خود تلویزیون جمهوری اسلامی هم رواج داره. استاد مطهری میگه هر دانشمندی از هر دین و مذهبی امکان تبلیغ و آموزش و آزادی بیان در دانشگاه ها و مراکز آموزشی ایران رو داشته باشه و مردم آزادی انتخاب و آگاهی کامل داشته باشند. اما آیا این سخن ایشون الان عمل میشه؟؟ تو بگی مثلا من کمونیستم که اعدام میشی چه برسه به اینکه تو دانشگاه بخوای اعتقادت رو تدریس کنی!!!
    .
    ضمن اینکه هر قانون موجود در ایران رو نمیشه به حساب ضعف اسلام گذاشت. همینطور که امروز در ایران سخن از دیه ی برابر زن و مرد میشه و در اسلام زمان پیامبر چنین چیزی رو نداشتیم. همینطور که در اسلام برده داری منع نشده. چون در اون زمان امکانش وجود نداشته. هر مردی میتونسته صاحب زن کنیزی باشه و هر استفاده ای ازش بکنه. پیامبر در اون جامعه امکان اینکه بخواد با همه این مسائل مبارزه کنه رو نداشته.
    همه اینها به کنار، شما چه اطلاعاتی درباره جامعه آمریکا داری جز این خوراک مسمومی که رسانه های خودی و غیر خودی برای پاشوندن زندگی جهان سومی ها به ما میدن؟
    30 ساله که در آمریکا آمار طلاق هر سال رو به کاهش داره. و در ایران؟؟؟؟ آمارها و واقعیت اینه که وضعیت خانواده در این دو کشور اصلن با هم قابل مقایسه نیست!
    شما به عنوان یه زن چطور میتونی بگی حق طلاق و شرایط ازدواج و مهریه در اسلام بهترین قوانینه؟؟؟؟؟؟؟:mad:
    1. زن (روابط جنسی) در مقابل پول (مهریه) و آن هم پولی که زن هرگز دستش بهش نمی رسه!!!!! مهریه فقط یه توهم مالی و یه آتو برای زمان طلاقه. یکی از بزرگترین مشکلات زمان خواستگاری و زمان طلاق. کجا مهریه باعث آرامش زن، تامین مالی زن و ارزش و اعتبار اون شده ؟؟؟؟؟؟ اصلن چه تعداد از خانوم هایی که جدا میشن می تونن مهریه خودشون رو بگیرن؟؟؟ یا اصلن مقدار این مهریه ها روی چه تناسبی هستش و چقدر درسته؟؟؟
    2. چرا شما به عنوان یه زن می تونی "بله" بگی و چرا نمی تونی بگی "نه"؟؟؟؟؟ چرا حق طلاق نداری؟ چرا حق نگهداری و حضانت از بچه ها رو نداری؟ چرا هیچ حقی از زندگی که با حضور و تلاش شما بدست اومده نداری؟؟؟
    3. .. حوصله بحث کردن ندارم. نمیخوام تاپیک بره انجمن آزاد.

.
    کسی در مورد هیپنوتیزم تجربه ای داره به من مشاوره بده؟
    ویرایش توسط she : یکشنبه 29 اردیبهشت 92 در ساعت 12:44

10. 3 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), shabe niloofari (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    خوشبختانه آمار خیلی خوبی از اطرافیان هم دویتا و هم فامیل دارم که احساس خوشبختی می کنند و با همسرشون خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو کنیم صمیمی هستند اینکه ما تا حالا مشکل داشتیم دلیل نمی شه بگیم همه اینطوری اند ...
    من موافق یه سری از حرفاتون هستم امیدوارم کسی کارش به دادگاه نرسه .. بیشتر قوانین به نفع آقایونه ...
    اما شما می تونستی همون موقع ازدواج حق مسکن و طلاق و.. بگیری ...خیلی ها می گیرن ... ولی من به شخصه موافق نیستم و معتقدم اینا کاغذ بازیه و هیچ کدوم از افراد خوشبختی که می شناسم با این چیزا خوشبخت نشدن

12. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

she (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    یه چیز دیگه آقای آرام، در مورد "خودباختگی" که فرمودین.
    من به شما میگم که خوشبختم و راضیم، شوهر خوشبختی دارم و سه تا بچه خوشبخت و راضی و موفق. یه خونه ی خوب، کار خوب ، جایگاه اجتماعی خوب و تفریحات مناسب و تفاهم مناسب با همسرم دارم.
    شما از من میپرسید خب چه کار کردین که به اینجا رسیدین؟؟؟
    این معنی اش خودباختگی نیست. من اگر از یه زن آمریکایی که علی رغم همه ی آزادی هایی که داره می پرسم چرا در کنار همسر بیمارت موندی و این همه سال ازش پرستاری کردی و حالا هم هر دوی شما این همه خوشحال و راضی و خوشبختین و بچه هاتون این همه فهمیده و مهربون و مستقل بار اومدن، دلیلش این نیست که من خودباخته ام! من میخوام بدونم رمز موفقیت جامعه تحصیل کرده آمریکایی چیه؟ چرا فرزندآوری برای زن در اونجا اینقدر مهم و باارزشه؟ در حالیکه در ایران زن ها همه فقط نگران هیکل خودشون و آزادی شون و ... هستند.
    چه چیز زن و مرد رو در اونجا این همه به هم پایبند کرده در حالیکه هر دو می تونن کاملن آزاد باشند؟ چرا مثل ما افسرده و بیچاره و درگیر نیستند؟ چرا دارند برای ما برعکسش رو تبلیغ می کنند؟ چرا رسانه های ما هم جهت با خواست آمریکا تلاش داره سبک بی بند و باری اون ها رو نشون بده؟ شما میدونین که جامعه آمریکا بسیار وذهبی تر از جامعه اروپاست.
    اون ها معتقدند که "عشق" و "برابری" مفهومی تازه است که اونها ده بیست ساله که کشفش کردن! یه مفهوم با ساختاری تازه که داره نتایج موفقیت آمیز خودش رو نشون میده و روز به روز کاملتر میشه.
    .
    آقای آرام شما به من از خودباختگی گفتین چون بلاییه که شاید داره سر همسرتون میاد. خانوم زندگی موفق شما به من گفتین "اینا معتقدند بی اشتباه ترین آدمای روی زمینن" چون هنوزم فکر میکنین مشکل فقط از همسر شماست. خانوم ریحان شما به من گفتین اونها غلطند و ما هم غلط هستیم و اسلام درسته. من قوانین راجع به همجنس بازی رو می دونم و می دونم که این تصمیم سیاست مدارها و به نفع سیاست مدارهاست. می دونم که تصویب و تایید اون توسط غربی ها همونقدر غلطه که رد و انکارش توسط ما.
    مشکل همجنس بازی حتی در بعضی حیوانات هم وجود داره(مثل میمونها) و قابل درمانه. منتها مث هر موضوع دیگه ای داره ازش استفاده ی سیاسی میشه، همین. اوضاع جامعه ما هم چندان بهتر از اونها نیست. فقط آشکار نیست.
    .
    شاید بهتر باشه کمی تعصبت رو کم کنی و بیشتر فکر کنی. خدا اولین پیامبری رو که برای انسان فرستاده پیامبر "عقل" هستش.:)

14. 2 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    خب برای این گفتم فکر می کنن بی اشتباهن چون اینو می گن همسر من حتی حاضر نیست مشاوره نمییاد و میگه کی مشاوره می خواد من بهش بدم...من باز دنبال عیب و ایراد خودم می گیردم اومدم اینجا نقاط ضعفم رو بشناسم و رشون کار کنم ...اما آیا همسرم هم این کارو می کنه ..اون فقط می گه من بی مشکلم و مشکل از بقیه هست

16. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

she (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    خوشبختانه آمار خیلی خوبی از اطرافیان هم دوستان و هم فامیل دارم که احساس خوشبختی می کنند و با همسرشون خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو کنیم صمیمی هستند اینکه ما تا حالا مشکل داشتیم دلیل نمی شه بگیم همه اینطوری اند ...
    چه خوب. امیدوارم همینطور باشه که میگی.:)

شما می تونستی همون موقع ازدواج حق مسکن و طلاق و.. بگیری ...خیلی ها می گیرن ... ولی من به شخصه موافق نیستم و معتقدم اینا کاغذ بازیه و هیچ کدوم از افراد خوشبختی که می شناسم با این چیزا خوشبخت نشدن.
    درسته باهات موافقم. من به عنوان یه زن در اسلام حق بیرون رفتن از خونه بدون اجازه شوهرم و حتی دیدن پدر و مادرم رو هم ندارم. یعنی اگر بخوام در عقدنامه همه ی حق هایی که یه انسان باید داشته باشه رو ذکر کنم باید یه طومار بنویسم!!
    .
    ولی قبول دارم که خوشبختی به سند و مدرک نیست. همسر شما میتونه قانونا بره و سه تا زن دیگه بگیره یا صدتای دیگه رو صیغه کنه. شما این رو هم باید به متن عقدنامه اضافه کنی ولی تعهد گرفتن شرط خوشبختی و تضمین اجرا نیست.
    .
    در هیچ کشور و جامعه ای قوانین شرط خوشبختی نیست. ولی روی تربیت ما و احساس ما و رفتارهای ما تاثیر خواهد گذاشت. و باید خیلی انسان باشیم و وجدان داشته باشیم که فرهنگ غالب رو کنار بذاریم و درست زندگی کنیم.
    .

- - - Updated - - -

خب برای این گفتم فکر می کنن بی اشتباهن چون اینو می گن همسر من حتی حاضر نیست مشاوره نمییاد و میگه کی مشاوره می خواد من بهش بدم...من باز دنبال عیب و ایراد خودم می گیردم اومدم اینجا نقاط ضعفم رو بشناسم و رشون کار کنم ...اما آیا همسرم هم این کارو می کنه ..اون فقط می گه من بی مشکلم و مشکل از بقیه هست
    می دونم خانومی. ولی فکر میکنی ته دلشون هم همین رو میگن؟ بیشتر از اینکه ما باهاشون مشکل داریم اونها خودشون با خودشون مشکل دارند.

- - - Updated - - -

ما زن ها در ارتباط با مردها و حتی خیلی وقتا مردها در ارتباط با زن ها در ایران به سیاست احتیاج داریم. گفتمان اغلب بی نتیجه است. صداقت فایده نداره. کلاه سرمون میره. همه یا سواریم یا داریم سواری میدیم یا داریم تحمل میکنیم!
    شاید خیلی جاهای دیگه هم همینطوره. :(
    اما اگر زخم های روحی و مشکلات دوران کودکی مون حل بشه، و از نظر روحی و روانی انسان سالمی باشیم، خودمون رو دوست داشته باشیم و دیگران رو هم دوست داشته باشیم، بتونیم اوضاع رو بهتر کنیم.
    ما در ارتباط با جنس مخالف هیچ آموزشی نمی بینیم. صحبت در مورد روابط جنسی یه تابو هست. زندگی پدر و مادرها و اطرافیان رو داریم و کمی قوانین و تفکرات مذهبی و پرت و پلاهای این طرف و اون طرف. همین.
    ویرایش توسط she : یکشنبه 29 اردیبهشت 92 در ساعت 13:40

18. 2 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 مهر 02 [ 23:10]
    سطح
    71
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    825

تشکرشده 868 در 166 پست

Array
    به نام خدا
    سلام
    خانم she از اینکه نوشتید خوشبخت هستید و خانواده خوشبختی دارید بسیار خرسندم و آرزو میکنم که همه دوستان این تالار و همه انسانها خوشبخت و راضی باشند.
    قصدم بحث نیست چرا که منطبق بر قوانین اینجا نیست. اما جهت روشن شدن ذهن سایر خوانندگان این تاپیک چند جمله ای عرض میکنم.
    1- تمام حقایق عالم در علم روانشناسی خلاصه نشده. بلکه علم روانشناسی جزئی از علوم تجربی هست و خاصیت علم تجربی تغییر پذیری آن بر اثر تجربیات جدیدتر هست بر خلاف علوم عقلی که همواره ثابت هستند.
    (مثال: تا چندی پیش در علم پزشکی میکروبها خطرناک بودند و میکروبزدایی کامل مطلوب عنوان میشد اما اخیرا با تجربیات جدید گفته میشود که علاج بعضی بیماریهای جدید در معرض میکروبها بودن میباشد. که این میکروبها باعث افزایش سیستم ایمنی طبیعی بدن میگردند. اما در علم ریاضیات همواره جزء از کل همواره کوچکتر است و این با گذر زمان تغییر نمیکند و ثابت است.)
    .
    نتیجه اینکه همه این بحثهای روانشناسی تجربی میباشد و کمک کننده اما نه اینکه تنها راه حل درست زیستن باشند! و علوم دیگری نیز سهم خود را در زندگی انسان دارند. مانند علم حقوق و قضا و ماوراءالطبیعه و ....
    .
    در اینکه کارهای اشتباه بسیاری در ایران و سایر جاها در تربیت کودکان صورت میگیرد شکی نیست. من هم با شما موافقم.
    .
    همچنین باید دید که سالم بودن را چه چیزی تعریف میکنیم که جامع و مانع باشد. ناقص بودن علوم تربیتی نیاز به وجود تعریفی از تربیت کامل میباشد تا با آن سنجیده شود. حال اگر ما که به قول شما همگی تربیتمان ناقص هست چگونه میتوانیم تعریف درستی از تربیت کامل داشته باشیم؟؟!! پس علوم دیگری نیز باید در این بحث وارد شوند. البته این بحث بسیار گسترده میباشد و به قول شما با توجه به پیچیدگی انسان ابعاد مختلفی خواهد داشت که مجالش در اینجا نیست.
    2- فرمودید : "30 ساله که در آمریکا آمار طلاق هر سال رو به کاهش داره. و در ایران؟؟؟؟ آمارها و واقعیت اینه که وضعیت خانواده در این دو کشور اصلن با هم قابل مقایسه نیست!"
    اگر میفرمایید که وضعیت این دو کشور قابل مقایسه نیست پس چرا مشغول مقایسه هستید؟ در بخش نخست همین جمله دارید مقایسه واضحی انجام میدید! هرچند من با تمام جمله شما موافق نیستم نه مقایسه اول جملتون و نه نتیجه آخر جملتون.
    .
    3- فرمودید : "یه چیز دیگه آقای آرام، در مورد "خودباختگی" که فرمودین.
    من به شما میگم که خوشبختم و راضیم، شوهر خوشبختی دارم و سه تا بچه خوشبخت و راضی و موفق. یه خونه ی خوب، کار خوب ، جایگاه اجتماعی خوب و تفریحات مناسب و تفاهم مناسب با همسرم دارم.
    شما از من میپرسید خب چه کار کردین که به اینجا رسیدین؟؟؟
    این معنی اش خودباختگی نیست. من اگر از یه زن آمریکایی که علی رغم همه ی آزادی هایی که داره می پرسم چرا در کنار همسر بیمارت موندی و این همه سال ازش پرستاری کردی و حالا هم هر دوی شما این همه خوشحال و راضی و خوشبختین و بچه هاتون این همه فهمیده و مهربون و مستقل بار اومدن، دلیلش این نیست که من خودباخته ام! من میخوام بدونم رمز موفقیت جامعه تحصیل کرده آمریکایی چیه؟ چرا فرزندآوری برای زن در اونجا اینقدر مهم و باارزشه؟ در حالیکه در ایران زن ها همه فقط نگران هیکل خودشون و آزادی شون و ... هستند. "
    .
    اولا که من چنین پرسشی از شما نکردم!!!!!!!!!! ثانیا شما مطمئن هستید که فرزندآوری برای زنان آمریکا مهم و باارزشه؟؟؟ پس چرا بسیاری از اونها پس از زندگی آزاد و بی حد و مرزشون موقع میانسالی یاد تشکیل خانواده میفتند؟! این چه مهمی هست که آخر سر یادشون میفته؟؟؟
    .
    خانم she گرامی : من به شما صفت خودباخته را نسبت ندادم بلکه این تفکر و نگاه از پایین به بالا به جوامع دیگر رو خودباختگی میدونم که بسیاری از ماها دچارش هستیم که خود من نیز از آن مستثنی نیستم ولی باید با اتکا به داشته هامون پیش بریم نه با افسوس از نداشته هامون پس بریم!
    .
    امیدوارم از این نوشته ناراحت نشده باشید. اگر هم مانند نوشته قبلی باعث خنده شما شد که باعث خرسندی هست که حداقل دلتون رو شاد کردیم.
    .
    در پناه حق.

20. 2 کاربر از پست مفید Aram_577 تشکرکرده اند .

rozaneh (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), she (یکشنبه 29 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)