سلام.
وقتی که آدم وقتش زیادی آزاد باشه، هی می شماره که امروز کی چند بار بهش گفته دوستش داره و امروز سالگرد اولین باریه که بهم لبخند زدیم و هفته دیگه سالگرد اولین غذایی که مشترکا خوردیم و یه ماه دیگه سالگرد اولین ال و...
وقتی اونقدر سرت شلوغ باشه که ندونی امروز چندشنبه هست یا چندم ماه، اگه وسطش یکی اومد بهت گفت خسته نباشید کل نیاز عاطفیت تامین میشه!!
به نظرم بهتره روی زمانبندی وقتت بعد از ازدواج بیشتر وقت بگذاری تا اینکه منتظر کسی باشی که از نظر عاطفی دقیقا مثل خودت باشه. میدونم که شما خانم فعالی هستین و وقت آزاد کمی خواهید داشت ولی به نظرم بیشتر روی اینکه وقت های آزادتون رو چطور بگذرونید با طرفتون صحبت کنید.
توی این تاپیکتون مطرح نکردی، اما در مورد اختلاف سن، من خودم از جمله مخالفان سرسخت اختلاف سنی معکوس (خانم بزرگتر از آقا باشه) بودم ولی یکی دو تا مثال نقض که دیدم و البته مردانی رو دیدم که با وجود اینکه حتی 20 سال بزرگتر از من بودند ، سواد بالا و سایر فاکتورهای دیگه و حتی با وجود تجربه سال ها زندگی متاهلی هنوز به بلوغ فکری که مد نظر من بود،نرسیدن، سرسختیم رو از دست دادم. هر انسانی موجود منحصر به فردیه دلیل نداره چون خواستگار قبلی شما که چند ماه کوچکتر بودو از نظر بلوغ فکری هم سطح شما نبود، یه فرد دیگه از یه خانواده دیگه و با شرایط متفاوت هم همونطور باشه.
توصیه من : هیچ وقت ندیده هیچ کسی رو رد نکنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)