درود بانو خوش آمدید
خوش آمدي به تالار همدردي
دوست عزيزم يه نگاه به دورو ورت كن. كدوم زنيو ميبيني كه از اين مشكلا نداشته باشه؟يه گشت تو تالار بزن خودت ميبيني.اين حرفا اصلا دليل خوبي براي طلاق نيست.مطمئن باش هر مرد ديگه اي هم بود همين آش و كاسه بود اينو با قاطعيت ميگم.چون اصولا تمام مردا ذاتا اينجور وقتا طرف خانوادشونن.هيچ وقت نبايد شوهرتو سر دوراهي قضاوت با خانوادش بذاري يا بگي مادرت اينو گفت و .........
بزار از یکی از دوستان که مشکلی شبیه شما داشتن یه مطلب بزارم بد نیست بخوانید فکر کنم خیلی به شما کمک کنه.
((خواهره بزرگ من، تازه ازدواج کرده بود که برادرم عقد کرد، تو جشن عقده برادرم، مادرشوهر خواهرم، به یکی دیگه از خواهرام گفت به این می گن جشن عقد و شما برا ما کم گذاشتین و برای بقیه دخترا از این کارا نکنین!
خلاصه، تا این حرف به گوشه خواهر بزرگم رسید و گفتن مادرشوهرت این جوری گفته، خیلی بی اعتنا به این قضیه، گفت:
گفت که گفت، به جهنم، بذار هر چی دوست داره بگه!
یعنی این قدر آرامشش براش مهم بود که انگار این حرف رو نشنید، نه به شوهرش در این باره گفت، نه اصلا به روی مادرشوهرش چیزی آورد، هیچی! اصلا یه لحظه هم فک نکرد رو این موضوع! خیلی برا من جالب بود! تازه، همون موقعه رفت پیش مادرشوهرش نشست و میوه بهش تعارف کرد!
می گه من بیام بهترین لحظات زندگیم رو خراب کنم به خاطره یه حرف! بیام با شوهرم دعوا کنم به خاطره حرف مادرش!!! به اون بیچاره چه ربطی داره، اگه من بگم مادرت این رو گفت، اونم به احتمال زیاد می خواد ازشون طرف داری کنه و دیگه هیچ!!
خلاصه منظورم اینه که نذار کسی آرامشت رو ازت بگیره، یه فیلتر باید بذاری روی گوشت، فقط بعضی حرف ها رو بشنوی! داری بهترین روزهای زندگیت رو با بها دادن به این حرفها خراب می کنی!))
مردای ایرانی به مادرشون خیلی وابسته هستند بیش از اندازه.مادرشوهرها تازه بعد اینکه پسرای خودشان را شوهر دادن تازه یادشون یموفته ای داد بیداد پسرمان را از ما گرفتن و میشن هووی عروس بیچاره
اینجا دوتا مسئله هستش.
1.شوهر شما به حرف مادرش گوش میده و براش ارزش قائله این خیلی خوبه چون خانواده دوست هستش.
2.اینکه به حرف مادرش گوش میده و به حرف شما کمتر گوش میده اینجا فرق میکنه شما بنظرم زرنگ باش دقت کن از رفتارهای مادشوهرت تجربیاتت را افزایش بده چجوری با شوهرت حرف میزنه و جذبش میکنه اگه بهش اعتماد بنفس میده شما که به شوهرت نزدیکتری اگه ازش تعریف میکنه شما بیشتر تعریف کن اگه براش غذای خوب میبره و همش دورو برش میچرخه کی از همسر به آدم نزدیکتر کلا سعی کن نکات خوبی که توی رفتاراش به چشمت میاد یادداشت کنی و بکارشون بگیری.
از همه مهمتر شما بعنوان همسر میتوانی از جذابیت زنانگی خودت و رابطه عاشقانه برای نزدیکتر شدن به همسرت هرچه بیشتر و بهتر استفاده کنی.
به هیچ عنوان غر نزن پیش شوهرت از خانوادش بد نگو اصلا و ابدا کارساز نیست بجاش خودت را بزن به مظلومی .(اینو به تجربه یاد گرفتم مادر شوهرا همش خودشونو میزنن به مریضی و آه و ناله و ضعیف بودن)این تجربه را به آسانی بدست نیاوردن این تجربه چندین و چندساله گران قیمتیه.
زن باید ظریف باشه و نرم از سیاست های زنانه استفاده کن بعضی وقتا خودتو ضعیف نشون بده و مثل سریال پژمان بود (نامزدش میومیو میکرد و خودشو لوس میکرد)البته نه تا اون حد ولی کارسازه.
سعی کن خوبی هاشونو دوبرابر ببینی و بدیهاشونم با یکچشم بهش نگاه کن بعضی وقتا هم خودتو بزن به کر و لال بودن نابینا بودن مثل مجسمه نه چیزی میشنوه نه چیزی میبینه.
شرمنده دیگه بعنوان مرد فقط همین ها را بلد بودم.اینو بدون خواهر من این موضوع کلیه همه زنا باهاش دست به گریبان هستن بخوای جنگ و دعوا راه بندازی و کی و بگی ننت مقصره و اون خواهر ذلیل مرده ات اینجوریه فقط خودت اذیت میشی و زندگیت داغون میشه.ولی با سیاست زنانه بری جلو هرکاری را میتوانی انجام بدی و احترامشان را هم نگهداری ولی حقتم بگیری راستی رفتار جراتمندانه خیلی بدردت میخوره وایسا لینکش را برات مینویسم.
www.hamdardi.net/thread-18343.html
اینم بخونی خیلی خوبه بهت کمک میکنه
http://www.hamdardi.net/thread-22541.html#post208270

علاقه مندی ها (Bookmarks)