یه چیز دیگه هم هست. قبل از اینکه این سوالاتو بپرسه تو ازش خوشت میومد؟ به دلت نشسته بود؟
در مورد مشاوره همونطوری که دوستان گفتن هم اینجا عضو انجمن ازاد شو اینجا راهنمایی بگیر از کارشناسا. هم اینکه یه مشاور خانم خودت پیدا کن مشورت بگیر. این مشاوری که دوست ایشونه که ممکنه به درد تو نخوره اصلا نظراتش.
منم یه تاپیک داشتم راجع به همین که فکر می کردم نمی تونم رابطه داشته باشم. فرشته مهربون بهم گفتن این یه فیلتر ذهنیه یه واکنش وارونه است.
اینجا برات بعضی از نوشته ها رو میارم. تاپیکمو از دسترس خارج کردم. برای من دونه دونه ی پست ها مفید بودن. اما من اون تاپیکو کلی زده بودم و فرد خاصی به عنوان خواستگار توی ذهنم نبود. شما یه نفر به اسم خواستگار هست به خاطر همین بعضی از پست ها به دردت نمیخورد نیاوردم.
در مورد اینکه ببینی خودت چطوری وضعیت رابطه چنسیت می تونی بری متخصص زنان بپرسی. بیشترشو نمی دونم دوستان راهنمایی می کنن.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
هیام:
سلام
دقیقا درکت میکنم .وضع تو خیلی از من بهتره حداقل قبل از ازدواج به رابطه فکر کردی .
باور کن وقتی همسرم اومد خواستگاری وما نامزد شدیم من هنوز دوزاریم نیوفتاده بود که بله بالاخره طرف یک سری فکروخیالات تو سرشه
وای وقتی برای اولین بار من روبوسید احساس میکردم بهم تجاوز شده
روزای سختی بود تا یه هفته سعی میکردم باهاش تنها نشم .
تا اینکه بعد چند وقت یخم اب شد.
واونقدر بهم نزدیک شدیم از نظر عاطفی واحساسی که وبقول معروف شدیم یک روح در دوکالبد که بوسیدن ویا در اغوش گرفتن همدیگه خود بخود ایجاد میشد واصلا وحشتناک نبود.
در مورد رابطه جنسی هم بد فکر نکن .اصلا خودتو جای یه "پ و ر نو_ استار"نگذار اون یه رابطه کاملا مصنوعیه وبه مقصد تجاری ساخته شده تا مشتریهای خودشو جلب کنه.
رابطه زناشویی نه تنها باعث تحقیر ویا خجالتت نمیشه بلکه بعدش که توجه و تشکر ورضایت همسرت رو دیدی باعث میشه حس غرور ورضایتی کنی که هیچگاه تجربش نکردی وخودت هم ارامش ذهنی وجسمی پیدا میکنی.
البته این نظر شخصیه منه نمیدونم درسته یا نه؟؟
موفق باشی
---------------------------------------------------------------------------------------
ویدا@:
سلام
اول بگم که خیلی خوبه راه مشاوره رو انتخاب کردی مطمئنا با شنیدن نظرات مختلف بهتر مشکلت رو سر و سامون میدی
دوم خیلی درکت میکنم احساست و صحبتات رو میفهمم شاید برای همه ما گاهی این گره ذهنی پیش بیاد!
نظر من اینه عشق افلاطونی و اینا بطور کل از ذهنت بیرون کن...
و اینم در نظر داشته باش که فردی که میخواهد یار تو باشه اولین قدمش فوری روابط جنسی نیست!!!
وقتی با عشق آشنا بشی وقتی محرم کسی بشی روحت آروم آروم با محبتش آشنا میشه و اون موقع با دنیای عجیب و تازه ای در درون خودت مواجه میشوی...
دنیای خواستن و نیاز!!
به خودت برچسب نزن و بزار طبیعت کار خودش رو انجام بده و بزار به وقتش....
دوست عزیز موفق باشی با بهترین آرزوها
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرشته مهربان:
عزیز
شما هیچ مشکلی نداری خیالت راحت باشه . اتفاقا ًنیاز جنسی در وقت خودش بطور طبیعی بروز میکنه ، فقط فیلتر داری نسبت به آن ، که باعث نوعی نگرش منفی شده اما این میل طبیعی در مقابل این فیلتر و نگرش منفی با واکنش وارونه خودش رو نشون میده .(فیلتر و نگرش منفی شما در واقع به نوعی القاء فرهنگ محیطی زندگی شما هست و به طرح واره ها برمیگرده )
لذا نگران نباش و به انکار و نگرش منفی ذهنت توجه نکن که واکنش وارونه هست . بهتره خیلی طبیعی به ازدواج فکر کنی و روی مسائل جنسی چه با نگاه مثبت و چه منفی زوم نکنی ، تمرکز زدایی و توقف فکر برای اینکار تکنیکهای مناسبی هستند .
موفق باشی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیش میش :
... سلام
...
خودتو از رابطه جنسی هم نترسون,آدم وقتی بتونه یکی رو دوست داشته باشه همه کار و همچیز طرفت برات خوب میشه
از خیلی چیزهای طرفش بدش نمیاد
چطور که تو حالت عادی فرضا آدم چندشش میشه از لیوان مشترک با یکی دیگه آب بخوره, ولی دوتا عاشق اصلا بدشون نمیاد
...
--
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)