نقل قول نوشته اصلی توسط Sinéad نمایش پست ها
بستگی به اهداف شما داره از این رابطه. شما اگه دوست دارید رابطه داشته باشید در زمان حال (به این معنی که اگه با ایشون کات کنید باز هم تمایل دارید با یکی دیگه باشید)، این رابطه به نظر رابطه کم خطری میاد نسبت به بعضی رابطه های خطرناک.
حقیقتش من به دنبال ایجاد هیچ ارتباطی نبودم! خصوصا از این نوعش. و فقط شرایط من رو به این سمت سوق داد. ولی تا الان به علت اینکه شرایط مناسب نیست تا حد زیادی تونستم روی وابستگی خودم کنترل داشته باشم.
علت اینکه این بحث به صورت جدی بینمون مطرح شد، این بود که من گفتم زمانی که طرحم شروع بشه حتما این رابطه رو تموم می کنم. چه اینکه ایشون از ذهنم پاک شن و چه اینکه فرصت حضور فردی دیگه به صورت جدی رو بدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sinéad نمایش پست ها
بهانه ایشون برای اینکه شما رو به دید کاندیدی برای ازدواج نگاه نمی کنند خیلی منطقی نیست اینکه حس ازدواج ندارن به شما ولی حس دوستی دارن اصلا معنی نمی ده. دلیل واقعی ایشون برای اینکه به شما برای ازدواج فکر نمی کنه چیه؟ چرا اصرار داره که این رابطه برای ازدواج شکل نگیره. نظر شما درباره ازدواج با ایشون (فرضا چند سال آینده وقتی شرایطش رو داشتید) چیه؟
من خودم هم متوجه نشدم بهونه اصلیشون چیه. چون هیچ ایراد قابل توجی که تو من نمی بینن هیچ، دارن روز به روز وابسته تر هم میشن! ولی اگه لازم باشه می تونم ازشون بخوام که خودشون هم بیان اینجا و توی بحث شرکت کنن.
من از اول تصور می کردم که شرایط برای ازدواج با ایشون مناسب باشه. چون از خیلی نظرها با هم مچ هستیم. ولی خب اصرارشون باعث دلزدگی من شده و درواقع سعی می کنم این فاصله رو بیشتر رعایت کنم.