سلام یلدا جان
اول می خوام بگم که واقعا تحسینت می کنم. به تو می گن یه دختر پاک! دختری که برایش شرایط مهیاست و پسرهای زیادی بهش پیشنهاد می دن ولی خودش از این کار دوری می کند.
واقعا آفرین به اینکه سر عقایدت هستی و با نظرات مخالف پا پس نمی کشی هر چند که سرزنش می شی. :104:
این یعنی اینکه به راهت باور داری.و اینه که ارزش داره. :72:
ولی عزیزم من یک اشتباهی در نوع روابطت می بینم. شما هیچ رابطه ای با دوستان هم جنس خودت هم نداری. دلیلش را هم ذکر کردی چون عقایئدشون باهات متفاوته!
خب اختلاف دیدگاه نباید باعث بشه که تو فکر کنی نمی تونی با بقیه رابطه داشته باشی یا دوست باشی. اصلا ربطی نداره.
ببین من خودم دختر مذهبی هستم و حجاب و... برام مهمه ولی باور کن می تونم با یک آدم بی دین هم دوستی داشته باشم. ببین ما که نمی خواهیم با هم بریم مسجد که! با هر کسی تو سطح خودش می شه رابطه داشت.
مثال می زنم: فرض تو کلاس زبان تو از دوستی با یک دختر تو کلاس زبان چه انتظاری داری؟ خب تنها در این حد که با هم بتونید زبانتون را تقویت کنید.اینجا می تونید خیلی هم با هم دوست بشید و روابط خیلی صمیمانه ای با هم داشته باشید. احیانا هم وقتی اختلاف نظری در مورد عقاید پیش میاد خب هر کس به عقاید اون یکی احترام می ذاره ولی این دلیل نمی شه که بگیم کل رابطه منتفیه!
سعی کن روابط اجتماعیت را بالا ببری و اعتماد به نفس داشته باشی. هر وقت هم کسی خواست به نظرت بی احترامی کنه بگو: نظر شما محترمه ولی خب نظر من همینه دیگه. باور کن خیلی وقت ها می بینی نظرت روی دیگران تاثیر می ذاره اگر با اخلاق خوب و روابط اجتماعی بالا باشی و سعی در تغییر نظر دیگران نداشته باشی .
یک نکته دیگر هم که اشاره کردی اختلاف نظرت با پدرت هست!
ببین یلدا جان معلومه که دختر با ایمانی هستی. حتما خودت هم بهتر می دونی چقدر احترام به پدر و مادر واجبه حتی اگر آنها بی دین باشند!!!
ببین به جز این که دستور خداست به نظر من آدم جز از در محبت و احترام نمی تونه با پدر و مادرش وارد رابطه بشه و نظر آنها را به خودش جلب کنه.چون ماهیت پدر و مادر اینجوریه.یعنی به جز این نمیشه نظرشون را با خودت همگرا کنی. وگرنه همش با بحث و جدل درگیر خواهی شد.
نظر من اینه:
1) اول خیلی رابطه ات را با پدرت خوب و عاطفی کن. بذار بفهمه چقدر دختر با ادبی هستی و درک بالایی داری و دوست داشتنش عمیق بشه و دوست داشته باشه که تو به علایقت برسی.
2) کاملا به نظراتش احترام بذار.تا او هم بعدا بتونه به نظر تو احترام بذاره حتی اگر مخالفش باشه. و بفهمه اگر اختلاف نظر دیدگاهی تو ازدواج باهاشون داری به این معنی نیست که می خواهی مخالفت کنی و...
3) همین طور که تو پست قبلم ذکر کردم با پسر ها تو دانشگاه با متانت و بااخلاق رفتار کن. مطمئن باش کسی را ناراحت نمی کنی. اتفاقا باعث می شه پسرهایی که فقط قصد ازدواج دارند نظرشون نسبت بهت جلب بشه.
باور کن توی همین پسرها هم هستند کسانی که مثل تو هستند.یعنی خانوادشون مقید نیست ولی خودشون به این نتیجه رسیدند که باید دین دار بود.
من خودم تو دوران کارشناسی دو تا دوست داشتم که این جوری بودند. تازه یکیشون چادری بود ولی خانواده کاملا باز و... ولی خودش به دین رسیده بود. یکیشون هم حتی بدون اینکه خانواده اش بداند دنبال حفظ قرآن رفت!!! یعنی از منم حتی پیشی گرفتند!!! الان ازشون خبری ندارم. ولی واقعا دین داری آنها از من باارزش تره.
پس حتما توی پسرها هم چنین اشخاصی هستند و حتما بالاخره چنین پسر پاکی وقتی پاکی تو را ببینه جذبت خواهد شد. و چون از رفتارت مطمئنه حتی اگر خانواده ات هم متفاوت با تو باشند احتمال زیاد تو را خواهد پسندید.
4)فرض پسری از این طریق ازت خوشت آمد و پیشنهاد خواستگاری داد. حتما کار را به خانواده ات بکش.
اینجا اگر از قبل با پدرت صمیمی و عاطفی شده باشی می تونی با پدرت منطقی صحبت کنی و پدرت هم جبهه گیری نکند.(در صورتی که اگر قبلا با پدرت صمیمی نشده باشی پدرت جبهه گیری خواهد کرد)
اینجا دوستانه با پدرت صحبت کن و بگو نمی خواهی مثل خیلی از دخترا وارد رابطه با جنس مخالف شوی و اینکه چقدر نظرش برایت مهم هست. بگو اجازه بدهید صرفا به عنوان جلسات آشنایی با این پسر و خانواده اش چند جلسه آشنا شویم و اجازه بدهید همسری انتخاب کنم که بتوانیم هم را درک کنیم. می دانم که شما دوست ندارید همسری انتخاب کنم که مطابق سلیق و علایق من نباشه.
( از حالا هم پدرت را متوجه سلایق و علایقت بکن. مثلا تو حرفات بگو چقدر برایت حیا و پاکی مهمه و...)
5) در پایان اینو بهت بگم اگر تمام این کارها را فقط برای رضای خدا انجام بدی و همین جوری پاک باشی مطمئن باش برای خدا راضی کردن پدرت کاری نخواهد داشت و پاداش پاکی ات را خواهی دید و ان شاالله بهترین همسر نصیبت خواهد شد.
موفق باشی عزیزم.:72: