پسری که با من ارتباط داره ، با دختر دیگه ای هم ارتباط داره (خیانت...)
سلام.
همین الان اینجا عضو شدم و گفتم سوالمو بپرسم...
دختر 23 ساله ای هستم و ترم آخر آی تی. 4سال پیش با پسری آشنا شدم که بعد از 3ماه آشنایی به من ابراز علاقه کرد و خانوادش رو در جریان گذاشت.پسر هم 23 سالست و توی شهری که من زندگی میکنم نیست.2سال پیش مادر و خواهرش اومدن که آشنا بشن…و پسر هم واقعا به من علاقه داشت و منم همینطور. واقعا باهم خوب بودیم و خیلی عاشق هم بودیم و همه میدونن چقدر منو دوست داشت…. خونوادشم منو دوست دارن و راضی بودن...
اما از ماه مهر فهمیدم با یه دختری هست… یه دختری که دختر خوبی نیست و نامزد هم داره و توی دانشگاهشه.وقتی متوجه شدم خیلی وضعیت بدی داشتم.2ماه لب به غذا نزدم و کارم به بیمارستان کشید.. و دانشگاهم نرفتم.اما اون خودشو زد به ندونستن و فقط چند روز یه بار اس میداد…
تا اینکه بهم خورد ارتباطش با دختره و اومد طرف من… 2ماه با من بود اما از طریق دوستش فهمیدم دوباره با اون دختره هست…من تصمیم گرفتم دیگه جوابشو ندم اما بعد گذشت 3هفته که محلش نذاشتم خیلی زنگ میزنه که من جواب نمیدم… دوست دارم جواب بدم اما میخوام بدون من بودنو تجربه کنه... وضغیت روحیم خیلی بده. هنوز نمیتونم درست غذا بخورم…اما میخوام تکلیفم مشخص بشه. نمیدونم یهو چرا اینجوری شد.... اون همه عشق و خاطره و دوست داشتن چی شد؟
میخوام بدونم چیکار کنم؟؟؟ اینکه همه ی پسرا اینجورین یا کسی که همچین کاری میکنه بعد ازدواجم ادامه میده؟؟؟
سردر گمم که فراموشش کنم یا ببخشمش؟؟؟ با توجه به اینکه هنوزم دوسش دارم… بهم خیانت کرده اما نمیتونم یه لحظه از ذهنم خارجش کنم.
ممنون