آقای مثبت من، چقدر شما دارید تند می رین!!!!
اول یک نفس عمیق بکشید آخه!یک لیوان آب هم بخورید.حالا عیب نداره چایی بخورید :82:
حالا لطفا بدون جبهه گیری بخونید::72:
برادر خوبم مگه من مخاطبم شما بودین؟ که می گین به شما تهمت زدم!
برادر عزیز من شما را نمی شناسم که!!!:72:
من وقتی نظرات را خوندم به دو تا حرف برخوردم.یکیش را ظاهرا شما گفته بودین:که در مورد خانوم چادری که خیلی به حجاب اعتقاد داره فیلمی دیدین.من گفتم اصلا اگه کسی به حجاب اعتقاد داشته باشه که نمی تونه به نامحرم حتی دستش بخوره.حتی همین دست دادن ساده هم نمی شه!دیگه چه برسه به اون کار!!!
یکی هم در مورد دوستی که گفته بودن نماز شب و... .خب آخه مگه نماز شب اون آدم را دیده بوده.اگر اون آدم همچین حرفی زده؛حتما دروغ می گه و ما نباید این قدر زود باور باشیم!!!
من می گم نباید با اولین حرفی که شنیدیم باور کنیم.خانم شیدا استدلال درستی گفتن: ما خودمون ممکنه بعد از کلی آشنایی با کسی بفهمیم اهل رابطه بوده یا نه.بعد چه طور می تونیم این قدر راحت دیگران را قضاوت کنیم مثلا یک شخصی که کلی رابطه زنا داشته،حتما خانومش آفتاب مهتاب ندیده است خب این درست نیست. برعکسش هم صادقه.ما نمی تونیم وقتی دیدیم یک شخصی حالا یک بار نماز خوند بگیم حتما این نماز خونه و مومنه ولی این کار زنا را می کنه!
با یک فیلم که اصلا نمیشه مطمئن بود با چه هدفی ساخته شده و آیا واقعا آن کسانی که در آن فیلم بازی می کنند واقعا اعتقاد به حجاب و دین دارند و می گن اشکالی نداره.این جوری اگه مو معلوم نباشه؛گناه نداره و... (مثلا عرض کردم)
بعد هم دیگه مخاطبم عام بود!نه شما و نه هیچ کس خاص دیگر::54:
حتی دقیقا این جمله را گفتم:
(من جدیدا خودم به این موضوع فکر کردم و به یک نتیجه رسیدم.)
منظور کلی از حرفام هم این بود:
ما نمی تونیم قضاوت کنیم که وقتی کسی فلان کار را کرد،حتما خودمون اگه در اون شرایط می بودیم اون کار را نمی کردیم.ما باید اول از همه از خودمون شروع کنیم!
همون قدری که می تونیم پاک باشیم.تا بتونیم این انتظار را از همسر آیندمون داشته باشیم که همون حد که می تونسته پاک باشه!
مثلا من خودم(ببینید دارم خودم را مثال می زنم ها! اصلا منظورم شما نیستین!!!)؛خب در چه شرایطی هستم.اصلا برای من امکان گناه نیست.من اصلا در شرایط دختر مجرد قرار نگرفتم و اصلا درکی از اون موقعیت ایشان ندارم!
اما موقعیت خودم را که دارم!!!آیا درسته من افتخار کنم دوست پسر ندارم! آیا شما به من نمی گید:نه تو را خدا تعارف نکنی این همه نیازهای عاطفی ات پر شده.خواستگار داری و... بیا دوست پسر هم بگیر! من اگه همچین کاری بکنم که باید برم بمیرم!!!
خب من اصلا نیازی به این موضوع نداشتم!چرا افتخار کنم.
پس وظیفه من در مورد پاکی در حد خودم هست.یعنی خب چیزی من را به سمت شرایط دوستی و... سوق نمی دهد.اما این طور نیست که من بگم پس من دیگه هیچ تکلیفی ندارم و تا حالا نسبت به همسر آینده ام پاک و متعهد بودم.
من خودم باید این درک را داشته باشم که شرایط دیگر گناه را خودم با دست خودم برای خودم فراهم نکنم.مثلا الکی چرا استارت گناه را برای خودم بزنم؟ برای من وظیفه ام بالا تر هست.
من اگه در حد توان خودم نتونم پاک باشم؛پس یعنی اگه در اون شرایط قرار می گرفتم حتما به اون گناه کشیده می شدم!پس پاکی برای من فرق می کنه! فکر می کنم خدا هم منظورش از اینکه مردان پاک برای زنان پاک و.... همین بوده.
در مورد دیدن فیلم های پورنو؛این عقیده من نیست.حتی غربی ها هم این موضوع را بد می دانند.وقتی انتظارات یک زن و مرد بالا بره و تنوع طلبی در آنها ایجاد بشه،ارضا نیاز سخت تر می شه.من از طرف خانم ها می گم که به شما برنخوره:
مثلا خانومی که مدام این فیلم ها را می بینه و حتی روابط غیر متعارف را در این فیلم ها بارها دیده(ببخشید رک می گم،جایی خوندم که مثلا زن شوهر دار با یک پسر جوان)خب طبیعیه وقتی این کار تکرار بشه،قبحش براش می ریزه.وقتی هم که تنوع طلب بشه و بعد از مدتی شوهرش براش تکراری شد،با کمترین کمبود عاطفی خیلی سخت می تونه جلوی خودش را بگیره که به شوهرش خیانت نکنه!!! خیلی راحت تر پایش می لغزه. این میشه که آمار خیانت بالا می ره و آقایون نمی تونن اعتماد کنند که بعد ها خانم من به من خیانت نکنه و نره با یک مرد دیگه....
وقتی جوانان ما یک سری سریال های ماهواره ای را دنبال می کنند که در آن ها این موضوع خیانت تکرار شده و ... خب معلومه این مساله هرچند که قبول نداشته باشه ولی از شدت زشتی این کار براش کم می شه.ممکنه تو واقعیت جدی جدی وقتی که تمام شرایط براش جور شد و وقتی که دیگه عقلش کار نکرد و تو شرایط فشار روحی قرار گرفت به طور ناخوداگاه در اون مسیر قرار بگیره و یک لحظه رابطه جنسی برقرار کنه!
نمی دونم آیا شما فیلم راز را دیدین یا نه؟ تو فیلم راز یک قانونی به نام جاذبه هست.که می گه وقتی مدام به چیزی فکر کنی همان را به سمت خودت جذب می کنی.
من نظر شخصی خودم را گفتم و شما را هم نمی شناختم.اصلا موقع خوندن نظرات هم به اسمتون دقت هم نکردم.که بخوام به شما تهمت بزنم.
من مطمئنم حرف قرآن که می گه: زنان پاک برای مردان پاک درسته.ولی پاکی هر کس بستگی به شرایط خودش هست.
برای یک شخصی که ادعای دین می کنه پاکی خیلی فرق داره.اگه یک همچین شخصی چشم چران بود شاید ناپاکی او برابری کند با پسر جوانی که تحت شرایط خاصی به گناه افتاده.
این شخص مدعی به نظرم ممکنه همون درجه از ناپاکی را به شکل دیگه جذب کنه.اما اون شکل دیگه الزاما همون شکل مثلا چشم چرانی نیست.
انرژی نه به وجود میاد و نه از بین میره.بلکه از شکلی به شکل دیگه تبدیل میشه.
خدا کنه منظور حرف های من را متوجه شده باشین و سوء تفاهم رفع شده باشه! :72::72::72:
- - - Updated - - -
آقای مثبت من برای جلو گیری از سوء تفاهم دوباره؛من منظور شما را متوجه شدم که شما اهل دیدن این برنامه ها و ... نیستین.
فقط داشتم حرفهای پست قبلیم را توضیح می دادم.که اگه کسی می خونه کامل تر متوجه بشه.حرفم به شما نبود و کاملا عام گفتم.
موفق باشید :72::72::72:
- - - Updated - - -
این پست قبلی من هم گویا فرشته مهربان ویرایش کردن و گفتن که بهتر بوده فقط لینکش را بذارم.
من هم این لینک را می ذارم.فقط برای اطلاع.نه اینکه بخوام به کسی چیزی بگم ها:
عاقبت زنا/ حاجی امروز آبگوشت داریم برو چند تا نون بخر و بیا