بعد از دوسال فهمیدم درانتخاب اشتباه کردم.ازش جدا شم؟؟؟
سلام منو یادتون میاد من یک مطلب به عنوان اون من و میزنه ولی من دوسش دارم هم دارم.مشکل حل نشد.
اما من به مشاوره های دوستانم عمل کردم به خدا دیگه از همه ی خواسته هام گذشتم واقعا الان که فک می کنم من اصلا اینجوری نبودم.
من 21 سالمه همسرم 26 دو سال عقدیم جدا زندگی می کنیم اما از صبح ساعتای 10 باهمیم تا شب ساعت های 1 بعد اون میره خونشون.ماا یه کافی نت داریم اونجا کار می کنیم برا همین باهمیم. بارها خواستم نرم اما نذاشته گفته باید بیای دلم تنگ می شه اما هردفعه دوامون می شه میگه توروت رفته بالا گذاشتم بیای اینجا.همیشه تو دعوا یه جوری حرف میزنه که میشه فهمید زندگی مرد سالاری و قبول داره می دونم چون همش تو گوشش همین و می خونن در صورتی که تو خونشون حرف حرف مامانشه سر باباش یه دادهایی می زنه اما خونواده مامانش هی می گن مرد باید محکم باشه من بابام اجازه نمی ده باهم بریم مسافرت تا عروسی نگرفتیم اونام هی به همسرم فشار میارن بزور بیارش تو شوهرشی باباش چه کارست اولا اینجوری نبود اولا مث هم فک می کردیم زندگی با مشورت هم خوشحالی هم اما الان میگه هرچی مرد بگه زن باید بگه چشم میگم عوض شدی کتکم میزنه بهم می گه لیاقت نداری از فردا نشونت می دم وقتی ولت کردم خونه بابات می فهمی.منم از ترس تنها شدن بازم عذر خواهی می کنم و بعد کلی منت باهام اشتی میکنه.البته اینجاش مقصر منم چون خانوادم به من اهمیت نمی دادن و همین الانم نمی دن من این و بهش گفته بودم اونم خودش فهمید تو این دوسال حالا همش می گه منم باید مث خانوادت آدم حسابت نکنم بفهمی) فعلا نمی تونم بنویسم بر می گردم.
من بهش گفتم از دروغ و پنهانکاری بیزارم اما همیشه حتی کوچکترین مسائل و پنهون می کنه حالا دیشب بهم می گه چون می خوام لجت و در بیارم چون منطقی نیستی راستشو بگم اما بخدا من جزئی ترین مسائلم بهش می گم .نمیدونم دیشب خیلی حرف ها بهم زد بهم یه عالمه فحش می ده همچی بهم گفته به بابام فحش میده بعدم میگه تو جایی و نداری بری ازم شکایت کنی کمکم کنید نمی خوام انقد تحقیر شم من خوشکل نیسنم که بگم همه عاشقم می شن اما زشتم نیستم عیبیم ندارم.بخدا باهمه حتی اونایی که اذیتمم می کنن خوب و مهربونم حالا بگید چیکار کنم الان آشتی هستیم بازم من منت کشی کردم. اما حرفاش هنوز تو گوشمه به خاطر یه قضیه الکی سر کسای الکی باهام دعوا کرد الان اینجاست داره کولر و درست می کنه می ترسم بیاد کمکم کنید سوال داشتید بپرسید دعاتون می کنم تو این ماهمبارک بگید ازش جدا شم؟؟؟ اون وقت خانوادم بیش از بیش مسخرم می کنن می دونم